pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Κρυώνει το κορίτσι τώρα, δε δύναταικαι να εβλεπες κανα κωλο ξεβρακωτο να γελαγες οντως μονο ποιηματακια τραγουδακια εχει το μενου
Κρυώνει το κορίτσι τώρα, δε δύναταικαι να εβλεπες κανα κωλο ξεβρακωτο να γελαγες οντως μονο ποιηματακια τραγουδακια εχει το μενου
ενω το καλοκαιρι κυκλοφορησε ολοκληρο dvd με γυμνες φωτογραφιεςΚρυώνει το κορίτσι τώρα, δε δύναται
Ο δασκαλος δεν θελει πλουτη...ειμαι ευτυχισμενος και με λιγα......αγαπη μονο.τοσο γυφτια ρε νουνα δασκαλο σου δινουμε για γαμπρο πεταξου παρα 2 κιλα καριοκες
Ο δασκαλος δεν θελει πλουτη...ειμαι ευτυχισμενος και με λιγα......αγαπη μονο.
Οτι θελει το κοριτσιπου ειστε μην περιμενετε μπομπονιερες και κουφετα εκτος αν πληρωσει ο γαμπρος
ΕγωωωωωΚαλημέρα αγόρια μου Είπα να μην επέμβω στην όμορφη συζήτηση σας μία χαρά τα λέτε.......
Δεν καλο κοιμήθηκα το βράδυ μετά τη γυμναστική πονάει όλο μου το κορμί !!!
Ας έρθει κάποιος να μου κάνει μασάζ να έρθω στα ίσια μου !!
Οτι θελει το κοριτσι
κρυφτες νουνα θα στην πεσουν ολοι οι αρκουδογυφτοι να τους κερασεις
επειδη εισαι κουκου νομιζεις θα μας φας το κοριτσι πιστευεις οτι εισαι πιο τρελος απο ολους εμαςΕγωωωωω
Γεια σου αγαπάκι !!Εγωωωωω
Γεια σου αγαπάκι !!
Τα βελούδινα χεράκια σου πολύ ευχαρίστως να μου κάνουνε μασάζ!
Με κανεις και γελαωωωωω!!
Με κανεις και γελαωωωωω!!
Κοντη (not) στο ματι ,μεγαλη(πολυ) στο κρεβατι!!!!Για να σε μπλοκάρω μπορείς να μου γράψεις στο Viber ότι είμαι κοντή και έχω πάρει δύο κιλά !!
αυτός που κάνει μια γυναίκα να γελάει έχει κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς την καρδια της!Με κανεις και γελαωωωωω!!
ναι ναι βαλτην ιδεες εσυαυτός που κάνει μια γυναίκα να γελάει έχει κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς την καρδια της!
Παύλο μου η Έλενα είναι brand name με μεγαλη προστιθέμενη αξία!Κοίτα που έφτασε η "τιμή" της σοκολάτας...χαχαχαχ