Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.674
Να μου κάνεις παρέα ή κάτι πονηρό???Να ερθω απο κοντα να σου κανω κατι;;;
Να μου κάνεις παρέα ή κάτι πονηρό???Να ερθω απο κοντα να σου κανω κατι;;;
να παιξεται πλακωτοΝα μου κάνεις παρέα ή κάτι πονηρό???
Εσυ θα μου πεις τι πρεπει να κανω για να με μπλοκαρεις.Να μου κάνεις παρέα ή κάτι πονηρό???
Για να σε μπλοκάρω μπορείς να μου γράψεις στο Viber ότι είμαι κοντή και έχω πάρει δύο κιλά !!Εσυ θα μου πεις τι πρεπει να κανω για να με μπλοκαρεις.
Οτι μου πεις εσυ
Σου εγραψα. Μπες να δεις .Για να σε μπλοκάρω μπορείς να μου γράψεις στο Viber ότι είμαι κοντή και έχω πάρει δύο κιλά !!
Το είδα τι μου γραψες στο Viber μετά από αυτά τα λόγια πρέπει να σου κάνω πρόταση γάμου και όχι να σε μπλοκάρω !!Σου εγραψα. Μπες να δεις .
Αφου δεν μπορω να τα γραψω. Δεν παει το δαχτυλο σε αυτες τις λεξεις.Το είδα τι μου γραψες στο Viber μετά από αυτά τα λόγια πρέπει να σου κάνω πρόταση γάμου και όχι να σε μπλοκάρω !!
ε οχι και κοντη 1,55 εισαι ανεβασμενη στο ψυγειοΓια να σε μπλοκάρω μπορείς να μου γράψεις στο Viber ότι είμαι κοντή και έχω πάρει δύο κιλά !!
αντε παιδια να ζησετε ολα τα καλα του αβρααμ και του ισαακΤο είδα τι μου γραψες στο Viber μετά από αυτά τα λόγια πρέπει να σου κάνω πρόταση γάμου και όχι να σε μπλοκάρω !!
Δωρακι;; Μην κανεις την παπια.αντε παιδια να ζησετε ολα τα καλα του αβρααμ και του ισαακ
Τι δωράκι θέλεις ειναι τσιγκουνηςΔωρακι;; Μην κανεις την παπια.
Αλλο αυτο. Τωρα θα εχουμε χαρες και γλεντια.Τι δωράκι θέλεις ειναι τσιγκουνης
Πήγε εκδρομή το σουκού και δεν μας έφερε ούτε μία καραμέλα !!
ε οχι να μιλας εσυ που μονο δεν με εχεις βαλει να σφουγγαρισω για αυτη την σοκολαταΤι δωράκι θέλεις ειναι τσιγκουνης
Πήγε εκδρομή το σουκού και δεν μας έφερε ούτε μία καραμέλα !!
Αλλο αυτο. Τωρα θα εχουμε χαρες και γλεντια.
Κοίτα που έφτασε η "τιμή" της σοκολάτας...χαχαχε οχι να μιλας εσυ που μονο δεν με εχεις βαλει να σφουγγαρισω για αυτη την σοκολατα
και να εβλεπες κανα κωλο ξεβρακωτο να γελαγες οντως μονο ποιηματακια τραγουδακια εχει το μενουΚαλημέρα σε όλους!
Θέλω να γράψω αλλά γελάω διαβάζοντας τα χθεσινοβραδινά και τα πρωινά καμώματα
τοσο γυφτια ρε νουνα δασκαλο σου δινουμε για γαμπρο πεταξου παρα 2 κιλα καριοκες