billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 5.956
εντάξει,μας έστειλες τώρα!!!
εντάξει,μας έστειλες τώρα!!!
Είναι πάρα πολύ ωραίο μου το έστειλε και εμένα ενας κύριος πολύ αξιόλογος οποιος έχει υπομονή άστο δει ολο !!εντάξει,μας έστειλες τώρα!!!
Ήταν σε ταινία με τον ΠαπαμιχαήλΕίναι πάρα πολύ ωραίο μου το έστειλε και εμένα ενας κύριος πολύ αξιόλογος οποιος έχει υπομονή άστο δει ολο !!
Για θυμησε μου !!Ήταν σε ταινία με τον Παπαμιχαήλ
Έχω μία απορία πολύζωη πως δεν κοιμήθηκες ακομα ???Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νουνα δεν κοιμάμαι νωρίς απλός δεν γράφω μέσα βαριέμαιΈχω μία απορία πολύζωη πως δεν κοιμήθηκες ακομα ???
Να γράψεις σου είπαμε δεν σου είπαμε να σκάψεις !!Νουνα δεν κοιμάμαι νωρίς απλός δεν γράφω μέσα βαριέμαι
Προτιμώ το σκάψιμο.... Μετά για να διατηρηθεί αυτό το κορμί και η επιδερματιδα θέλει ξεκούρασηΝα γράψεις σου είπαμε δεν σου είπαμε να σκάψεις !!
Εσένα δεν έχει λήξει ακόμα η τιμωρία σου !!να εισαι ρε Χελεν εγω την εχω γλιτωσει ακομη
Έχεις απόλυτο δίκιο... Γιατί μία παροιμία λέει ο ύπνος θρεφει τα μωρά και ο ήλιος τα αγορακια !!Προτιμώ το σκάψιμο.... Μετά για να διατηρηθεί αυτό το κορμί και η επιδερματιδα θέλει ξεκούραση
Ελενα μου καινουργιος εδώ. Νομίζω ότι χάνω που δεν έχουμε κανονίσει ακόμα! ❤
Θελω και εγω. Θα μου δωσεις ενα κομματακι;
Όχι ένα κομματάκι για σένα αγάπη ολόκληρη την τούρτα θα στη δώσω και σε ταΐσω εγώ !!Θελω και εγω. Θα μου δωσεις ενα κομματακι;
Οχι θα την φαμε μαζι ή μαλλον θα την αλλειψω πανω στο κορμι σου και θα φαω αυτην και εσενα μαζι.......ταυτοχροναΌχι ένα κομματάκι για σένα αγάπη ολόκληρη την τούρτα θα στη δώσω και σε ταΐσω εγώ !!
Μμμμμμμ !!Οχι θα την φαμε μαζι ή μαλλον θα την αλλειψω πανω στο κορμι σου και θα φαω αυτην και εσενα μαζι.......ταυτοχρονα
Οποτε δεν μενει παρα να το κανουμε πραξη......αμεσα θα ελεγα εγω. Το γοργον και χαρη εχει λενε.Μμμμμμμ !!
Το καλυτερο ειναι αυτο μου αρεσει πολυ σαν ιδεα !!