Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.696
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!καλημέρα Έλενα ΜΟΥ!
Κάποια στιγμή θα βάλω και φώτο είπε την Παρασκευή θα χιονίσει!!
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!καλημέρα Έλενα ΜΟΥ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Κάποια στιγμή θα βάλω και φώτο είπε την Παρασκευή θα χιονίσει!!
![]()
ωχ την ειδες μοιραρακη
Κλαιω απο τα γελια !!ωχ την ειδες μοιραρακηαλλη συμφορα μας βρηκε
![]()
τι ειναι αυτοΚλαιω απο τα γελια !!
Παει χαλασα κι εγω
Μία το παίζω ποιήτρια και μία το παίζω Μοιραράκη !!
Call girl δεν ξέρω πότε θα το παίξω να εμφανίσω καμία φωτό ???
Χαχαχαχαχαχα
Αυτό φίλε είναι τα αρχειδια των guests που περιμένουν εναγωνίως να ανεβάσει καμία φώτο το κορίτσι... αλλά επειδή δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και δεν βλέπω να χιονίζει, με το πουλί στο χέρι θα μείνουν!!τι ειναι αυτο![]()
Μα δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα δεν έκανε ποτέ...χα χα χα χα χαΑυτό φίλε είναι τα αρχειδια των guests που περιμένουν εναγωνίως να ανεβάσει καμία φώτο το κορίτσι... αλλά επειδή δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και δεν βλέπω να χιονίζει, με το πουλί στο χέρι θα μείνουν!!
Είμαι απαράδεκτη εχω ξεφύγει μη μου ξαναμιλήσει κανείς σας να με τιμωρήσετε!!τι ειναι αυτο![]()
Μα δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα δεν έκανε ποτέ...χα χα χα χα χα![]()
ολοι στο σινουρι τα ιδια συμπτωματα εχουνΕίμαι απαράδεκτη εχω ξεφύγει μη μου ξαναμιλήσει κανείς σας να με τιμωρήσετε!!
Αλλά δεν έχω πρόβλημα εγώ μιλάω και μόνη μου!!![]()
Μία φορά που είχε έρθει ένας κύριος ραντεβού και ήτανε ψυχίατρος μου είπε ότι είμαι πάρα πολύ καλά ότι δεν χρειάζομαι σινουρι μάλλον μου είπε ότι είμαι ειδική περίπτωση γιατί γελάω συνέχεια.....χα χα χα χα χαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολοι στο σινουρι τα ιδια συμπτωματα εχουν
ποιος σου ειπε οτι αυτοι ολοι δεν χρηζουν νοσηλειαΜία φορά που είχε έρθει ένας κύριος ραντεβού και ήτανε ψυχίατρος μου είπε ότι είμαι πάρα πολύ καλά ότι δεν χρειάζομαι σινουρι μάλλον μου είπε ότι είμαι ειδική περίπτωση γιατί γελάω συνέχεια.....χα χα χα χα χα
Οπότε είμαι καλά και με γνωμάτευση γιατρού....
Τόσα που βλέπουν και αυτοί τι να κάνουν οι άνθρωποι ???ποιος σου ειπε οτι αυτοι ολοι δεν χρηζουν νοσηλεια![]()
εχεις πιο πρασινο γκαζονΤόσα που βλέπουν και αυτοί τι να κάνουν οι άνθρωποι ???
Για αυτό πρέπει τα προβλήματά μας να μην τα βάζουμε μέσα μας και να σκεφτόμαστε μόνο θετικά και να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!
Π ..χ.. γιατί αυτός έχει καλύτερο αμάξι από το δικό μου γιατί η Έλενα έχει πιο πράσινο γκαζόν από το δικό μου??
Όλα αυτά είναι μικρότητες!!
Έχω γκαζόν αλλά του γείτονα είναι πιο πράσινο από το δικό μου!!εχεις πιο πρασινο γκαζονθα το κανουμε κιτρινακι
μια χαρα σου παει το χρωματακι
![]()
μισο να συννενοηθω με τον δον κορλεονε να φορτωσω 2-3 δυναμιτες (αυτος εχει το στοκ)Έχω γκαζόν αλλά του γείτονα είναι πιο πράσινο από το δικό μου!!
Γιατι ??![]()
Έλα Πολυζώη να γίνεις ο προσωπικός κηπουρός να μου ποτίζεις και να μου κουρεύεις το γκαζόν Και εγώ αντί για πληρωμή θα σου δίνω σοκολάτες!!!μισο να συννενοηθω με τον δον κορλεονε να φορτωσω 2-3 δυναμιτες (αυτος εχει το στοκ)να δεις ποτε θα του το κανω γιαπι το οικημα
![]()
δασκαλε εχεις γινει σατυροςΣαν το original και χειροπιαστο δεν εχει οποτε αυτο ειναι το καλυτερο.
Απο κοντα και ζεστα.....
ειπαμε να γινω σκλαβος σουΈλα Πολυζώη να γίνεις ο προσωπικός κηπουρός να μου ποτίζεις και να μου κουρεύεις το γκαζόν Και εγώ αντί για πληρωμή θα σου δίνω σοκολάτες!!!
![]()