πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.715
- Πόντοι
- 12.056
ο μαφιοζος ειναι ο αρχηγοςΝομιζω οτι κρατατε μυστικα απο εμενα !!
![]()
ο μαφιοζος ειναι ο αρχηγοςΝομιζω οτι κρατατε μυστικα απο εμενα !!
![]()
Σε προφυλασουμε από τις κακοτοπιές!Νομιζω οτι κρατατε μυστικα απο εμενα !!
![]()
Κάνεις λάθος εγώ είμαι η αρχηγός !!ο μαφιοζος ειναι ο αρχηγος![]()
γεγονος αδιαμφισβητητο!Κάνεις λάθος εγώ είμαι η αρχηγός !!
![]()
Η κυρία τού κυρίου.Κάνεις λάθος εγώ είμαι η αρχηγός !!
![]()
γεγονος αδιαμφισβητητο!
και όποιον σε πειράζει θα το κα΄νει....μπλοκρε εσεις με βρηκατε μικρουλη και αθωοκαι με πειραζετε
θα το πω στην νουνα μου και ξερετε ποτε θα δειτε φωτο ξεβρακωτη
ποτε τον ποτον
![]()
Εμμμμ...... οποιος δεν ειναι καλο παιδακι αυτα παθαινει !!και όποιον σε πειράζει θα το κα΄νει....μπλοκ
Ε ναι γενικό αυτό...χαχαΕμμμμ...... οποιος δεν ειναι καλο παιδακι αυτα παθαινει !!![]()
ουτε παραξενη εισαι ουτε τιποτα....αν καποιος δεν ξερει να φερθει δεν φταις εσυΕν τω μεταξύ μου έχει βγει η φήμη ότι είμαι παράξενη και οτι μπλοκάρω κόσμο χωρίς λόγο!!
Ποτέ δεν μπλοκάρω κάποιον χωρίς λόγο !!
Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω κάτσε να μπλοκάρω 5-6 να περάσει η ώρα μου!!
Χαχαχαχαχαχα
Σε ευχαριστω πολυ χαιρομαι που το αναγνωριζει καποιος !!ουτε παραξενη εισαι ουτε τιποτα....αν καποιος δεν ξερει να φερθει δεν φταις εσυ
Έχει κάτι απολίτιστους Παναγία βοηθά.... Νομίζουν ότι πληρώνοντας μια ερωτική συνεύρεση νοίκιασαν και την κοπέλα και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν....ουτε παραξενη εισαι ουτε τιποτα....αν καποιος δεν ξερει να φερθει δεν φταις εσυ
σε βρισκω πολιτικά ορθό!Έχει κάτι απολίτιστους Παναγία βοηθά.... Νομίζουν ότι πληρώνοντας μια ερωτική συνεύρεση νοίκιασαν και την κοπέλα και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν....
πριν καποια χρονια μια κοπελα μου ειπε μια ιστορια βρισκεται εξω απο το χοτελ με εναν κουκλο(σαν του λογου μας)σε βρισκω πολιτικά ορθό!
γιατί δε λες απλά ΜΑΛΑΚΕΣ!!
υπάρχει μια διαφορά,εμείς είμαστε ωραίοι αλλά όχι καλοντυμενοι!!!πριν καποια χρονια μια κοπελα μου ειπε μια ιστορια βρισκεται εξω απο το χοτελ με εναν κουκλο(σαν του λογου μας)2 μετρα καλοντυμενο κλπ χαζομαρες που τσιμπανε τα κοριτσια ..μπαινουν στο δωματιο κανει μπανιο η κοπελια και εχει φαντασιωθει τωρα οτι θα πηδηχτει με τον ρουβα
ας μην το σχολιασω.... βγαινει ο τυπος απο το μπανιο ανοιγει μια τσαντα που ειχε βγαζει το στραπον και λεει στην κοπελα φορα το και ελα να μου τον ακουμπησεις
βουταει τα ρουχα της η αλλη γυμνη και την εκανε απο το δωματιο ...
ΥΓ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και εχει πια σταματηση ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ
και το πιο βασικο φιλε μαφιοζε φτασαμε σε μια ηλικια χωρις να ανοιξουμε τον κωλο μας συγνωμη τους οριζοντες μας σε αλλα παιχνιδιαυπάρχει μια διαφορά,εμείς είμαστε ωραίοι αλλά όχι καλοντυμενοι!!!
και το πιο βασικο φιλε μαφιοζε φτασαμε σε μια ηλικια χωρις να ανοιξουμε τον κωλο μας συγνωμη τους οριζοντες μας σε αλλα παιχνιδια![]()
δωσε μου νινι και παρε μου ολες τις σοκολατες που μου πηρε η νουνα
δεν είμαστε ανοιχτομυαλοι ρε γαμωτο,ότι και να μας πούνε το μυαλό μας στο νινί!
νουνα να κοψεις το πολυ βραδινο φαγητοΚαλημερα αγορια μου !!
Παλι αργησα να ξυπνησω !!
![]()