Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.676
Μωρό μου κρυώνω Έλα να με ζεστάνεις!!Καλημέρα σε όλους.
Τι βρόχα είναι αυτή σήμερα
Μωρό μου κρυώνω Έλα να με ζεστάνεις!!Καλημέρα σε όλους.
συναγωνιστη ποτε θα φερεις κανα γιαουρτι η καμια κρεμουλα ? δεν πιστευω να εχεις συγγενεια με την 110Καλημέρα σε όλους.
Πάρε ρεπό για σήμερα, έρχομαι..Μωρό μου κρυώνω Έλα να με ζεστάνεις!!
στο αουσβιτς εχει πιο πολυ ζεστη σου κλεινω θεσηΕυχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου όλα τα Αγορια που μου κλείνουν ραντεβού και το δωμάτιο το έχουν σαν φουρνάκι !!
Η ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ ΣΑΣ!!
Το ζητουμενο ειναι να αισθανεσαι ανετα. Διαφορετικα οπως σε ολα δεν μπορεις να περασεις καλα. Οποτε ειναι για μενα αυτονοητο.Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου όλα τα Αγορια που μου κλείνουν ραντεβού και το δωμάτιο το έχουν σαν φουρνάκι !!
Η ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ ΣΑΣ!!
Ότι θέλει ο λαός και κρεμ καραμελέ αμα λάχεισυναγωνιστη ποτε θα φερεις κανα γιαουρτι η καμια κρεμουλα ? δεν πιστευω να εχεις συγγενεια με την 110
σταμος δεν λεγεσαι? απο την αλλη θα μου φερεις αυτο το γιαουρτι να το εχω παντα εδω παει με πολλάΌτι θέλει ο λαός και κρεμ καραμελέ αμα λάχει
Τι φλασιά έφαγες με το συγγενείς;;;
noyna εγραψες ωραιο το φορεματακι οταν δεν το φορας
Να το βγαλω τοτε !!noyna εγραψες ωραιο το φορεματακι οταν δεν το φορας
ναι ναιΝα το βγαλω τοτε !!
Ταιριάζει όντως, το αγοράζω συχνάσταμος δεν λεγεσαι? απο την αλλη θα μου φερεις αυτο το γιαουρτι να το εχω παντα εδω παει με πολλά
Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου όλα τα Αγορια που μου κλείνουν ραντεβού και το δωμάτιο το έχουν σαν φουρνάκι !!
Η ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ ΣΑΣ!!
@Ελενα110 δεν βρέχει... υγρό χιονι ρίχνει... if you know what I mean...Καλημέρα σε όλους.
μηπως και εσυ σπαγγος και δουμε τον κατσικογαμη συγνωμη την κατσικουλα μετα απο κανα 6μηνοΤαιριάζει όντως, το αγοράζω συχνά
Δεν εννοούσα για το σταμος αλλά συγγένεια με την 110 που έγραψες πριν
μην παιδευεσαι δεν προκειτε να ξεβρακωθει εγω απελπιστικα τοσο πολυ που εκλεισα εισητηριο για την μεγαλοχαρη στην τηνο μηπως γινει κανα θαυμα@Ελενα110 δεν βρέχει... υγρό χιονι ρίχνει... if you know what I mean...
χαχαχαχ όχι..όχι καμία συγγένεια με τη νουνα σουμηπως και εσυ σπαγγος και δουμε τον κατσικογαμη συγνωμη την κατσικουλα μετα απο κανα 6μηνο
ευτυχως υσηχασαχαχαχαχ όχι..όχι καμία συγγένεια με τη νουνα σου
Ρε μωρο , για τοσο εξυπνη ατακα , πρεπει να δωσεις μια γυμνη φωτο@Ελενα110 δεν βρέχει... υγρό χιονι ρίχνει... if you know what I mean...