billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 5.956
μην την δινεις ιδεεςσέξυ Ελενα, μια παράκληση/πρόταση: καλό θα ήταν να υπάρχει μια καρτέλα με τις φωτογραφίες σου, οι οποίες χάνονται εν μέσω των διαλόγων. Άλλωστε είναι αμαρτία τέτοιο κορμί να μην μπορούμε να το απολαύσουμε!
Υ.Γ. το έχω δει και από κοντά πριν 3 χρόνια, οπότε ξέρω......!
εγω μονο αυτον τον πουστη βλεπω που εχει εφευρει τα εσωρουχα
Μια χαρά τα πέταξες, δε σε βλέπω να κρυώνεις μάλλον
Γεια σου ομορφο κοριτσι.
το κρεβατι ειναι συνδεδεμενο με το λεβητοστασιοΜια χαρά τα πέταξες, δε σε βλέπω να κρυώνεις μάλλον![]()
Να ερθω διπλα σου......δεν θα ενοχλησω καθολου. Μονο θα ξαπλωσω.
δασκαλε τελικα εισαι μεγαλο λαμογιοΝα ερθω διπλα σου......δεν θα ενοχλησω καθολου. Μονο θα ξαπλωσω.
Εσύ όχι δάσκαλε, αυτή δε θα σε ενοχλήσει άραγεΝα ερθω διπλα σου......δεν θα ενοχλησω καθολου. Μονο θα ξαπλωσω.
Ξέρει τι κάνει το Ελενάκι, 110 βαθμούς θερμοκρασία το φτάνει χαχαχαχτο κρεβατι ειναι συνδεδεμενο με το λεβητοστασιο![]()
εσεις που την εχετε για το κοριτσακι με τα σπιρταΞέρει τι κάνει το Ελενάκι, 110 βαθμούς θερμοκρασία το φτάνει χαχαχαχ
μάλλον σπίρτο το κοριτσάκι θα τη χαρακτήριζα..εσεις που την εχετε για το κοριτσακι με τα σπιρτα![]()
για ριχτο παυλαρα το ασμα τωραμάλλον σπίρτο το κοριτσάκι θα τη χαρακτήριζα..![]()
το κορίτσι σπίρτο!!!εσεις που την εχετε για το κοριτσακι με τα σπιρταεγω ξερω με τι εχω να κανω
και δεν χιόνισε ακόμη!
ρε εσεις λες να παιζει κανα γκομενικο με τον σακη αρναουτογλουκαι δεν χιόνισε ακόμη!