Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Με το ραντεβού για νύχια τι έγινε όλα καλά πήγαν ?
Καλημέρα Δάσκαλε..Guten morgen mein liebes Maedchen
Αστο απο εβδομάδα. Τώρα έχει κρύο , δεν είναι για στήσιμο για φωτογραφίες...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Κάποια στιγμή θα βάλω και φώτο είπε την Παρασκευή θα χιονίσει!!
![]()
Η σχεση μας ειναι καθαρα Πλατωνικη και μονο.δασκαλε εχεις γινει σατυροςπολυ κριμα
![]()
Και καφε ειχα πει και σεξ ειχα κανει. Το καλυτερο λενε ειναι.Καλημέρα Δάσκαλε..
Πιές μια γουλιά καφέ και μετά στέλνεις... Πρωι πρωι , εύγε.....
μην μπλεξεις τον πλατωνα δασκαλε στα γκομενιλικια σου με την νεαραΗ σχεση μας ειναι καθαρα Πλατωνικη και μονο.
Ωραια φαση , και παραπεμπει σε προκαταρτικα ( forplay) δυο ωρες !!!
Ο γυμναστής μου ήταν πάλι λίγο αυστηρός εχθές και την ώρα που έπρεπε να κάνουμε μια ασκηση στο στρωμα μου λεει ..Αστο απο εβδομάδα. Τώρα έχει κρύο , δεν είναι για στήσιμο για φωτογραφίες...
Πως πήγε με τον γυμναστή? Τι σου είπε?? Σε κράτησε ή σε έδιωξε...
ρε τον κακομοιρη τι σταυρο κουβαλαει με την μουρλοκαμπεροΟ γυμναστής μου ήταν πάλι λίγο αυστηρός εχθές και την ώρα που έπρεπε να κάνουμε μια ασκηση στο στρωμα μου λεει ..
(Ελενα κοιμηθηκες ?)
Όντως μου είχε έρθει μία υπνηλία !!
Ξεεαθηκα στα γελια !!![]()
Σαν την Βουγιουκλάκη ένα πράγμα. Πήγαινε στο σχολείο αδιάβαστη γιατί την προηγούμενη έπαιζε κουμκαν.....Ο γυμναστής μου ήταν πάλι λίγο αυστηρός εχθές και την ώρα που έπρεπε να κάνουμε μια ασκηση στο στρωμα μου λεει ..
(Ελενα κοιμηθηκες ?)
Εμ ......παιδιά δεν βγαίνει έτσι εύκολα το μεροκάματοΣαν την Βουγιουκλάκη ένα πράγμα. Πήγαινε στο σχολείο αδιάβαστη γιατί την προηγούμενη έπαιζε κουμκαν.....
Αχ τον ταλαίπωρο, για το μεροκάματο, τι άλλο θα δει και θα ακούσει
προσελαβε το σινουρι personalΕμ ......παιδιά δεν βγαίνει έτσι εύκολα το μεροκάματο
μα δεν είμαι μόνο εγώ εκεί η περίεργη είναι και οι υπόλοιποι!!
Η παρέα πουλάει τρέλα !!
![]()
οι masters and Johnson και εσύ!!!Ωραια φαση , και παραπεμπει σε προκαταρτικα ( forplay) δυο ωρες !!!
Δεν ηξερε ο καημενος δεν ρωταγε που παει να μπλεξει;Ο γυμναστής μου ήταν πάλι λίγο αυστηρός εχθές και την ώρα που έπρεπε να κάνουμε μια ασκηση στο στρωμα μου λεει ..
(Ελενα κοιμηθηκες ?)
Εχθές ήταν πάρα πολύ ωραία κλάψαμε από τα γέλια !!Δεν ηξερε ο καημενος δεν ρωταγε που παει να μπλεξει;
φιλε το καλυτεροοι masters and Johnson και εσύ!!!
αφου δεν σας εριξε τιποτα χημικα τυχεροι ειστεΕχθές ήταν πάρα πολύ ωραία κλάψαμε από τα γέλια !!
Μου λέει ο διπλανός μου ... Αχ Λένα μου δεν αισθάνομαι καλά πονάει η κοιλιά μου ....
Γιατί του λέω τι έφαγες για μεσημεριανό ?
Φασολάδα μου λέει και εγώ ξεράθηκα στα γέλια..
Καλά άνθρωπέ μου του λέω τρως Φασολάδα και μετά πας γυμναστήριο είναι λάθος ...χα χα χα
![]()
πήρατε απουσία σήμερα φίλτατε!φιλε το καλυτεροεχει και δωρο αλλο ενα
![]()
δεν νομιζω γιατι ειπαμε οκπήρατε απουσία σήμερα φίλτατε!
Νομιζω οτι κρατατε μυστικα απο εμενα !!δεν νομιζω γιατι ειπαμε οκ![]()