Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Κατά βάθος είμαι πολύ καλό κορίτσι..............Αυτο το "ακομα" θα το ελεγες και επαρση. Ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες
Κατά βάθος είμαι πολύ καλό κορίτσι..............Αυτο το "ακομα" θα το ελεγες και επαρση. Ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες
Πρεπει να το βρουμε αυτο το βαθος. Ουτε το γεωτρυπανο του Ερντογκαν δεν κανει δουλειαΚατά βάθος είμαι πολύ καλό κορίτσι..............
Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ βαθιά για να το ανακαλύψεις.........Πρεπει να το βρουμε αυτο το βαθος. Ουτε το γεωτρυπανο του Ερντογκαν δεν κανει δουλεια
Αρκει να μη γινει το μαρτυριο του Σισυφου και του ΤανταλουΠρέπει να ψάξεις πάρα πολύ βαθιά για να το ανακαλύψεις.........
Πιστεύω πως είσαι σεξυ, για αυτό και σε προτιμάει ο κόσμος!!!Σεξυ θελω να πιστευω οτι ειμαι για να μου κλεινουν ραντεβου τι στο καλο κατι μου βρισκουν !
(Περα απο το πανεμορφο προσωπο μου )..χα χα χα χα χα χα
Άστα ξενύχτησα με μια σειρά στο netflix. Ξύπνησα τις 11.30...Αυτούς που σε σκέφτονται τα πρωινά να τους κρατάς!
Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που σε σκέφτεται μόνο τα βράδια !!
Γιατι οι ανθρωποι τα βραδια έχουν τις μοναξιές τους!!
Καλημερα,
Είναι πράγματι δύσκολο.... και αβε΄βαιο το τι θα βρείς...Πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ βαθιά για να το ανακαλύψεις.........
Εσένα πάντα σε συγχωρώ γιατί είσαι γλυκούλης !!Άστα ξενύχτησα με μια σειρά στο netflix. Ξύπνησα τις 11.30...
Θα με συγχωρέσεις ή να αποχωρήσω?????
Εσυ η συντακτρια στο Κοσμοπολιταν εισαι , η ζητας τον ουρανο με τ' αστρα
Τίποτα από τα δύο δεν είμαι Ίσως είμαι λίγο ρομαντική !!Εσυ η συντακτρια στο Κοσμοπολιταν εισαι , η ζητας τον ουρανο με τ' αστρα
Και στο δευτερο υπαρχει μια επαρση, γιατι πρεπει και να δινεις τον ουρανο με τ' αστρα
Σαν δεύτερη ασχολία, να αναλάβεις σε περιοδικό την στήλη με την ερωτική αλληλογραφία. Εκεί που στέλνουν διάφορες και ρωτούν τι να κάνουν..Τίποτα από τα δύο δεν είμαι Ίσως είμαι λίγο ρομαντική !!
υπαρχουν πολλων ειδων φαντασματαΣεξυ θελω να πιστευω οτι ειμαι για να μου κλεινουν ραντεβου τι στο καλο κατι μου βρισκουν !
(Περα απο το πανεμορφο προσωπο μου )..χα χα χα χα χα χα
εσυ και η αστερωΤίποτα από τα δύο δεν είμαι Ίσως είμαι λίγο ρομαντική !!
δες πια ημερα δεν εχεις πολυ μπλοκ και τραβα του μια να συνελθειΌχι καρδούλα μου δεν σε έχω μπλοκάρει ακόμα εσεένα!!
η texaco παντως ακομη συνεχιζει κοντευει να τρυπηση τον φλοιο του πλανητηΚατά βάθος είμαι πολύ καλό κορίτσι..............
Εσένα πάντα σε συγχωρώ γιατί είσαι γλυκούλης !!
ποια θελει να αποφυγει ο γυμναστηςΠοια θα πάει σε λίγο γυμναστήριο να χάσει τα τρία κιλά που πήρε ??
δεν είναι όλα "δούναι και λαβειν"Εσυ η συντακτρια στο Κοσμοπολιταν εισαι , η ζητας τον ουρανο με τ' αστρα
Και στο δευτερο υπαρχει μια επαρση, γιατι πρεπει και να δινεις τον ουρανο με τ' αστρα