πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.428
- Πόντοι
- 12.056
Και εγώ θά φάω αύριο ένα μικρό γεμιστό τσουρέκι σοκολάτας του 1.5 κιλούΕντάξει μετά έφαγα και ένα μικρό γλυκάκι!!
Και εγώ θά φάω αύριο ένα μικρό γεμιστό τσουρέκι σοκολάτας του 1.5 κιλούΕντάξει μετά έφαγα και ένα μικρό γλυκάκι!!
Σου απαγορεύω να φας τσουρέκι μόνος σου!!Και εγώ θά φάω αύριο ένα μικρό γεμιστό τσουρέκι σοκολάτας του 1.5 κιλού
Δίκιο έχεις θα φάω πρώτα μερικά Καζάν νττπι τίποτα τρίγωνα και το τσουρέκι το βράδυ
Εμενα θα με φας για επιδορπιο???Δίκιο έχεις θα φάω πρώτα μερικά Καζάν νττπι τίποτα τρίγωνα και το τσουρέκι το βράδυ
Κυρίως πιάτοΕμενα θα με φας για επιδορπιο???
Να πιεις μία σόδα μετά να με χωνέψεις !!Κυρίως πιάτο
Ναι γιατί είσαι πολύ βαρύ γεύμα..... Κοκαλακι δεν θα αφήσωΝα πιεις μία σόδα μετά να με χωνέψεις !!
Κύριε Πολυζώη Τελικά μείναμε οι δυο μας !!Ναι γιατί είσαι πολύ βαρύ γεύμα..... Κοκαλακι δεν θα αφήσω
θα βρω αυτη τη Βιβλο που εχεις γραμμεννα τα εσωψυχα σου και θα σου κλεψω την καρδια χαχαχα
Κλεψτην να δούμε τι θα καταλάβεις!θα βρω αυτη τη Βιβλο που εχεις γραμμεννα τα εσωψυχα σου και θα σου κλεψω την καρδια χαχαχα
Η κυρια γνωστη σου ?
Ελα κοντα μας ειμαστε ησυχα παιδια !!Μην ειστε και τοσο σιγοροι! Καποιος σας παρακολουθει απο μακρυα!
Πάντα οι δύο μας ειμασταν οι άλλοι είναι αναπληρωματικοίΚύριε Πολυζώη Τελικά μείναμε οι δυο μας !!
Και θα πω....
Καλύτερα οι δυο μας καλύτερα οι δυο μας περάσουμε....χαχαχαχαχα
Ορεξουλες εχω !!!
Καμιά φορά Χρειάζονται και οι αναπληρωματικοί!!Πάντα οι δύο μας ειμασταν οι άλλοι είναι αναπληρωματικοί
Για την παράτασηΚαμιά φορά Χρειάζονται και οι αναπληρωματικοί!!
Τουλαχιστον στο νημα κραταγε τα προσχηματα Πληγωνεις ανθρωπους χαχαχαΚαμιά φορά Χρειάζονται και οι αναπληρωματικοί!!
μόνο κυρίως πιάτο μπορεί να είναι η Έλενα!!!Κυρίως πιάτο
Δεν μου αρεσει να πληγωνω τους ανθρωπους !!Τουλαχιστον στο νημα κραταγε τα προσχηματα Πληγωνεις ανθρωπους χαχαχα
Έτσι είναι φίλε μαφιοζε αν είναι γραφτό να χαιρετήσω τουλάχιστον να πάω χορτατοςμόνο κυρίως πιάτο μπορεί να είναι η Έλενα!!!