Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.482
Θα προτιμούσα να ημουνα τσιπούρα με ριζότο που είναι αδυναμία μου !!Σπανακοπιττα!!!
Λεμε για φαγητο και μου ηρθε μια επιθυμια να φαω !!
Θα προτιμούσα να ημουνα τσιπούρα με ριζότο που είναι αδυναμία μου !!Σπανακοπιττα!!!
Αισθανομαι κινδυνο!!!!Οντως αν δεν κανω 3 αποκλεισμους την μερα απορω τι λαθος πηγε στην μερα μου !!
Να αισθανετα ασφαλεια διπλα μου !Αισθανομαι κινδυνο!!!!
Να αισθανετα ασφαλεια διπλα μου !
ομολογω οτι το μυνημα σας δεν μου ειναι πληρως κατανοητο!Να αισθανετα ασφαλεια διπλα μου !
Δεν εισαι ο μονος Ειναι απο την καταναλωση πολλης ενεργειας λογω ποιηματωνομολογω οτι το μυνημα σας δεν μου ειναι πληρως κατανοητο!
Σας απαντησα στο μηνυμα που γραψατε οτι αισθανεστε κίνδυνο !!ομολογω οτι το μυνημα σας δεν μου ειναι πληρως κατανοητο!
Αγαπητέ μου να σου υπενθυμίσω ότι ο γραπτός λόγος δεν είναι πάντα κατανοητός και μερικές φορές παρεξηγείται άθελά μας !!Δεν εισαι ο μονος Ειναι απο την καταναλωση πολλης ενεργειας λογω ποιηματων
Γι' αυτο θα στο πω αγγλικα Go to sleepΑγαπητέ μου να σου υπενθυμίσω ότι ο γραπτός λόγος δεν είναι πάντα κατανοητός και μερικές φορές παρεξηγείται άθελά μας !!
κάτι καυτό, που το γευεσαι και σε καίει όλη την υπόλοιπη μέρα,και θέλεις να το δοκιμάζεις ξανα και ξαναΚαλησπέρα Μπίλ !!
Αν ήμουν φαγητό τι φαγητο θα ημουνα ????
Αισθανεσαι ....ηθελα να γραψω !!Πιο συγκεκριμενα η λεξη "αισθανετα" δεν μου ειναι πληρως κατανοητη!
Κι αν ήμουνα γλυκό τι γλυκό θα ήμουνα ??κάτι καυτό, που το γευεσαι και σε καίει όλη την υπόλοιπη μέρα,και θέλεις να το δοκιμάζεις ξανα και ξανα
Το αφιερωνω στον πολυζωη που θα βλεπει τωρα ονειρα γλυκα !!
κρουασάν σοκολατα!!!Κι αν ήμουνα γλυκό τι γλυκό θα ήμουνα ??
Κανταιφι!Κι αν ήμουνα γλυκό τι γλυκό θα ήμουνα ??
Αδυναμία μου μεγάλη το κανταΐφι !Κανταιφι!