Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.482
Καλησπέρα Μπίλ !!μόνο κυρίως πιάτο μπορεί να είναι η Έλενα!!!
Αν ήμουν φαγητό τι φαγητο θα ημουνα ????
Καλησπέρα Μπίλ !!μόνο κυρίως πιάτο μπορεί να είναι η Έλενα!!!
Ε πως , αφου παιδια και αποπαιδιαΔεν μου αρεσει να πληγωνω τους ανθρωπους !!
Σημερα εχω καλη διαθεση ολο τον κοσμο αγαπωωωω!!
Απο αυριο δεν ξερω ....χα χα χα χα
Καμιά φορά Χρειάζονται και οι αναπληρωματικοί!!
Πολύζωη βλέπω το ξενυχτάς σήμερα!!Έτσι είναι φίλε μαφιοζε αν είναι γραφτό να χαιρετήσω τουλάχιστον να πάω χορτατος
Θα σου πω εγώ που είμαι λιτοδιαιτος φιλετακι μπουρνιγιονΚαλησπέρα Μπίλ !!
Εγω τα φταιω ολα εχεις δικιο ειμαι πολυ σκληρη γυναικα !!Ε πως , αφου παιδια και αποπαιδια
Επειδη εχω παιξει σε ομαδα , ο παγκος των αναπληρωματικων ειναι πολυ σκληρο πραγμα
Σου κάνω παρέα γιατί είναι η ώρα της παντόφλας ...αν και 6 πρωί θα είμαι στο αεροδρόμιοΠολύζωη βλέπω το ξενυχτάς σήμερα!!
Εσύ και ο τόνος Ρίο ΜάρεΕγω τα φταιω ολα εχεις δικιο ειμαι πολυ σκληρη γυναικα !!
E ,οπου ακους πολλα ποιηματα καποιο λακκο εχει η φαβαΕγω τα φταιω ολα εχεις δικιο ειμαι πολυ σκληρη γυναικα !!
Πες του εδώ ρε φίλε δεν βάζω ξεβρακωτες πρόσωπο θα βάλωΛοιπόν.....
Viber : Έλενα έχεις καμιά φωτό να φαίνεται το πρόσωπό σου ?
Εγω : Όχι αλλά στο Viber έχω ένα κουμπάκι που λέγεται αποκλεισμός
Ακομα κλαιω απο τα γελια ..... χα χα χα
Πριν λιγο εγινε αυτο !!
Έπρεπε να του πω κανα ποιηματάκι άμα θέλεις σου στέλνω!!Πες του εδώ ρε φίλε δεν βάζω ξεβρακωτες πρόσωπο θα βάλω
Δεν ξερω τι παντως γλυκο. Εννοειται.Καλησπέρα Μπίλ !!
Ε και εσυ. Δωσε ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ στον λαο.Λοιπόν.....
Viber : Έλενα έχεις καμιά φωτό να φαίνεται το πρόσωπό σου ?
Εγω : Όχι αλλά στο Viber έχω ένα κουμπάκι που λέγεται αποκλεισμός
Ακομα κλαιω απο τα γελια ..... χα χα χα
Πριν λιγο εγινε αυτο !!
Αριθμο ταυτοτητας !!Ε και εσυ. Δωσε ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ στον λαο.
Νταξει ρε δειξε λιγη κατανοηση , ολη τη βδομαδα παντοφλα , ενα γηπεδο και ενα viber εχουν να εκτονωθουν χαχαχαΑριθμο ταυτοτητας !!
Επρεπε να του πεις δεν σου στελνω γιατι θα τυφλωθεις απο την ομορφια μου. Οχι πως δεν ειναι αληθεια.Αριθμο ταυτοτητας !!
Σπανακοπιττα!!!Καλησπέρα Μπίλ !!
Έχεις δίκιο εχω γίνει πολύ σκληρη από αύριο θα είμαι πιο ελαστική δεν θα τους μπλοκάρω από τα πρώτο μηνύμα θα τους μπλοκάρω από το πέμπτο μήνυμα!!Νταξει ρε δειξε λιγη κατανοηση , ολη τη βδομαδα παντοφλα , ενα γηπεδο και ενα viber εχουν να εκτονωθουν χαχαχα
Έχεις δίκιο εχω γίνει πολύ σκληρη από αύριο θα είμαι πιο ελαστική δεν θα τους μπλοκάρω από τα πρώτο μηνύμα θα τους μπλοκάρω από το πέμπτο μήνυμα!!
Απο το τριτο Μια του κλεφτη , δυο του κλεφτη , τρεις και η κακη του μεραΈχεις δίκιο εχω γίνει πολύ σκληρη από αύριο θα είμαι πιο ελαστική δεν θα τους μπλοκάρω από τα πρώτο μηνύμα θα τους μπλοκάρω από το πέμπτο μήνυμα!!