Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.460
Μόνο σε αμαρτωλούς δρόμους πηγαίνω τους άντρες!!ασε τον ανθρωπο νουνα πας να τον βαλεις σε αμαρτωλους δρομους
Μόνο σε αμαρτωλούς δρόμους πηγαίνω τους άντρες!!ασε τον ανθρωπο νουνα πας να τον βαλεις σε αμαρτωλους δρομους
Κλεινω ραντεβου πρωτα ή ερχομαι οποτε θελω;Τι σέρβις έκανες Αγαπούλα ελα σε μένα να σε κάνω καλά είμαι η γιατρίνα της καρδιάς σου!!
Ματια δεν αρκεί,εξερεύνηση λεπτομερής απαιτείται!!!Κλεινω ραντεβου πρωτα ή ερχομαι οποτε θελω;
Τωρα που το λες νιωθω κατι ενοχλησεις χαμηλα. Καλο θα ηταν να του ριξεις μια ματια ή δυο.
τίποτα μωρέ,μπουζί πλατινες αλλαξε,κάτσε να έρθει σε σένα να του αλλάξεις αμορτισέρ και ελατήρια!!!Τι σέρβις έκανες Αγαπούλα ελα σε μένα να σε κάνω καλά είμαι η γιατρίνα της καρδιάς σου!!
Ναι αλλα ξεκιναμε με ψηλαφηση πρωτα και μετα παμε στα ειδικοτερα.Ματια δεν αρκεί,εξερεύνηση λεπτομερής απαιτείται!!!
Στο ιατρείο μου δέχομαι επισκέψεις από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ οι καλοί πελάτες δεν χρειάζεται να κλείσουνε ραντεβού ελα όποτε θέλεις!!Κλεινω ραντεβου πρωτα ή ερχομαι οποτε θελω;
Τωρα που το λες νιωθω κατι ενοχλησεις χαμηλα. Καλο θα ηταν να του ριξεις μια ματια ή δυο.στο
Κρίμα. Καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος.... Τώρα πάει και αυτός... Όπου νάναι, το πολύ Δευτέρα θα ακούσουμε τα μαντάτα.Στο ιατρείο μου δέχομαι επισκέψεις από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ οι καλοί πελάτες δεν χρειάζεται να κλείσουνε ραντεβού ελα όποτε θέλεις!!
Ναι το ομολογώ είμαι κορίτσι έτοιμο για όλα !!Κρίμα. Καλό παιδί ήταν ο δάσκαλος.... Τώρα πάει και αυτός... Όπου νάναι, το πολύ Δευτέρα θα ακούσουμε τα μαντάτα.
Τι μπουζί και πλατίνες λες μπίλ?? Αυτή θα του αλλάξει τα πάντα, έτοιμη είναι....
Αφού εκτελέσεις και τον δάσκαλο, να σε δω τι χαχα θα βάζεις στο νήμα,,,,,Ναι το ομολογώ είμαι κορίτσι έτοιμο για όλα !!
Εγώ αγάπη ότι και να μου τύχει πάντα Χαχανιζω είμαι η Χαχανουλα !!Αφού εκτελέσεις και τον δάσκαλο, να σε δω τι χαχα θα βάζεις στο νήμα,,,,,
Γλυκιά μου, εσύ μπορεί να λες οτι θέλεις.... Ο δάσκαλος θα μας πει αν η γιατρός άξιζε και βλέπουμε...Εγώ αγάπη ότι και να μου τύχει πάντα Χαχανιζω είμαι η Χαχανουλα !!
Όσο για το δάσκαλο θα τον εκτελέσεω στα φιλιά μου!!
αφού του ρίξεις πρώτα ένα γενικό serviceΕγώ αγάπη ότι και να μου τύχει πάντα Χαχανιζω είμαι η Χαχανουλα !!
Οτι πιο καλο για να με κανεις παλι καλα. Ανανεωση full.Εγώ αγάπη ότι και να μου τύχει πάντα Χαχανιζω είμαι η Χαχανουλα !!
Τι γλυκουλα ειναι αυτη .....αφού του ρίξεις πρώτα ένα γενικό service
Έχεις ξεφύγει δασκαλεεεεε σε έκανε ταλε κουαλεΚλεινω ραντεβου πρωτα ή ερχομαι οποτε θελω;
Τωρα που το λες νιωθω κατι ενοχλησεις χαμηλα. Καλο θα ηταν να του ριξεις μια ματια ή δυο.
Σου μοιάζει εεεΤι γλυκουλα ειναι αυτη .....
Τελικα αντιστραφηκαν οι ρολοι.....με οποιον δασκαλο θα κατσεις τετοια γραμματα θα μαθεις.Έχεις ξεφύγει δασκαλεεεεε σε έκανε ταλε κουαλε
είναι η Ελενίτσα 110!Τι γλυκουλα ειναι αυτη .....