billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.076
- Πόντοι
- 5.956
By the way,αυτός ο μητσος εισσι?να με συγχωρείς αλλά αραίωση είπα και οχι εξαφάνιση.... Νάσαι καλά
By the way,αυτός ο μητσος εισσι?να με συγχωρείς αλλά αραίωση είπα και οχι εξαφάνιση.... Νάσαι καλά
Πολύ καλό... Λες να είμαι εγώ ????By the way,αυτός ο μητσος εισσι?
Εσυ ξερεις καλύτερα!Πολύ καλό... Λες να είμαι εγώ ????
Πεστα φιλε bill που να βρουμε καλυτερα.σιγά μην αραιωσω!!!
Καλημερουδια !!μαλιστα μαλιστα τετραημερη προπονηση στην παντοφλα εχει κατα 99.9%
αστα νουνα ειναι κλειδωμενοι στα υπογεια γιατι υπαρχει εσωτερικη απειλη απο τις γυναικες τουςΚαλημερουδια !!
Όλη η παρέα έχει πάρα χαλάρωση μου φαίνεται και έχει εξαφανιστεί !!
Ενώ εμείς που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι τριγυρνάμε από δω και από κει !!αστα νουνα ειναι κλειδωμενοι στα υπογεια γιατι υπαρχει εσωτερικη απειλη απο τις γυναικες τους
ε ναι ρε νουνα η μαλακια μια φορα γινεται σε αυτη την ζωη αν το κανεις συννεχως τοτε του χρονου να βαλω υποψηφιοτητα για MR. MALAKASΕνώ εμείς που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι τριγυρνάμε από δω και από κει !!
Μία παροιμία λέειε ναι ρε νουνα η μαλακια μια φορα γινεται σε αυτη την ζωη αν το κανεις συννεχως τοτε του χρονου να βαλω υποψηφιοτητα για MR. MALAKAS
και μια αλλη νεωτερη λεει μια φορα μλκς παντα μλκςΜία παροιμία λέει
( Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού)
Καλημερα κοριτσακι.Καλημερουδια !!
Όλη η παρέα έχει πάρα χαλάρωση μου φαίνεται και έχει εξαφανιστεί !!
Καλημέρα αγαπούλα !!Καλημερα κοριτσακι.
Δηλωνω παρον.
Διακοπες εχουμε ειπα να σε αφησω λιγο πιο χαλαρη.
ναι δασκαλε καλα κανεις γιατι ειναι απο τα κοριτσια που ενοχλουνταιΚαλημερα κοριτσακι.
Δηλωνω παρον.
Διακοπες εχουμε ειπα να σε αφησω λιγο πιο χαλαρη.
σου εκανε ενα κοπλιμεντο απο ευγενεια ο ανθρωπος αμεσως να απαντησης τι θελεις να πει ασε την τρελη στην τρελα τηςΚαλημέρα αγαπούλα !!
Από πότε χαλαρώνει η Έλενα 110 ??
Ποτε αλλα χρειαζονται και τα μικρα κοριτσια ξεκουραση που και που.Καλημέρα αγαπούλα !!
Από πότε χαλαρώνει η Έλενα 110 ??
εξαρταται ποσα db παλαβομαρας εχει γιατι απο ερευνα που εχει γινει εχει σπασει το φραγμα του ηχουΠοτε αλλα χρειαζονται και τα μικρα κοριτσια ξεκουραση που και που.
Ειναι η αγαπημενη μου μαθητρια κυριε πολυζωη....αλλα εχει και γλωσσιτσα.σου εκανε ενα κοπλιμεντο απο ευγενεια ο ανθρωπος αμεσως να απαντησης τι θελεις να πει ασε την τρελη στην τρελα της
πολυ ευγενικος εισαι γλωσσαρα - γλωσσοκοπαναΕιναι η αγαπημενη μου μαθητρια κυριε πολυζωη....αλλα εχει και γλωσσιτσα.
Τι να κανουμε.
Οι δασκαλοι ετσι πρεπει να ειναι.πολυ ευγενικος εισαι γλωσσαρα - γλωσσοκοπανα