Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.718
Κριμα μου χαλασες το ονειρο .......οχι , αλλα δεν εχει καμία σημασία αυτο
Κριμα μου χαλασες το ονειρο .......οχι , αλλα δεν εχει καμία σημασία αυτο
Προκοψες.... Ειδικά η μία θα σε ξεπουρλεψει τελείωςΜε αγαπησες και εσυ ??
Εχω και ομορφες κουμπαρες !!
Περαστικά σου να σαι πάντα καλά Πιες κάνα ζεστό τσαγάκι!!Γεια σας. Μετά απο μια γρίπη νάμαστε και πάλι εδώ..Απο οτι είδα το ηρωικό μέλος πωλυζώης κράτησε το νήμα στα πάνω του όλες αυτές τις μέρες.... Εύγε νέε μου, και ας μην πήρες maserati... Η νουνά τα κάνει μασούρι για τον γαμπρό.....
Να το πηγαίνει ταξίδια κλπ.
Νουνα δεν με ταιζεις όμως να παραγγείλω κάτι ψιλά 15 καλαμάκια κοτόπουλο διαιτης 6 πίτσες σπέσιαλ και 2 Ντομ Περνιον για χώνεψηΠεραστικά σου να σαι πάντα καλά Πιες κάνα ζεστό τσαγάκι!!
Αφού το πολυζωη τον έχω υιοθετήσει !!
Απολαύσετε όλα αυτά και θα σου παραγγείλω μία σόδα να χωνέψεις!Νουνα δεν με ταιζεις όμως να παραγγείλω κάτι ψιλά 15 καλαμάκια κοτόπουλο διαιτης 6 πίτσες σπέσιαλ και 2 Ντομ Περνιον για χώνεψη
Έχω πάρει άδεια για τις γιορτές ..... Μετά των φώτων ξανά μέσαΓεια σας. Μετά απο μια γρίπη νάμαστε και πάλι εδώ..Απο οτι είδα το ηρωικό μέλος πωλυζώης κράτησε το νήμα στα πάνω του όλες αυτές τις μέρες.... Εύγε νέε μου, και ας μην πήρες maserati... Η νουνά τα κάνει μασούρι για τον γαμπρό.....
Να το πηγαίνει ταξίδια κλπ.
Μεγάλη αποχή.. Πως θα αντέξεις??? Καλά να περάσεις.......Έχω πάρει άδεια για τις γιορτές ..... Μετά των φώτων ξανά μέσα
Προικα ειναι εκτος απο αυτα και το ηθος αλλο και ο χαρακτηρας σου.προίκα μου είναι ομορφιά μου και το καλλίγραμμο κορμί μου....
και τι στολίδι!Προικα ειναι εκτος απο αυτα και το ηθος αλλο και ο χαρακτηρας σου.
Πραγματικο στολιδι.
εμεις οι χορευτριεςρε πρωι πρωι τι τραβάμε
Πάλι εδω΄ εσύ. Δεν είπες μετά τις φώτα??εμεις οι χορευτριες
μετα τα φωτα δεν θα με βλεπετε το σ/κΠάλι εδω΄ εσύ. Δεν είπες μετά τις φώτα??
Άρα αυτές τις μέρες στηρίζεις το νήμα και κάλεσες για ενισχύσεις τον Νιπλή....μετα τα φωτα δεν θα με βλεπετε το σ/κ
ο @Νίπλης δεν χρειαζεται προσκλητηριο ειναι παντου ακαλεστος μετα οι φιλοι ειναι παντα ευπροσδεκτοι αξιοπιστα πανταΆρα αυτές τις μέρες στηρίζεις το νήμα και κάλεσες για ενισχύσεις τον Νιπλή....
Ο Bill αραίωσε , εγώ αρρώστησα , η Monica κικιρίκου...
Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς. Απλά είπα οτι ευτυχώς που μπήκε εδώ ο Νιπλής γιατί ήσουνα μόνος σου με την νουνά /μπουμπού (1.2.3).ο @Νίπλης δεν χρειαζεται προσκλητηριο ειναι παντου ακαλεστος μετα οι φιλοι ειναι παντα ευπροσδεκτοι αξιοπιστα παντα
εγω να παρεξηγηθω ποτε .... δεν ειμαι τετοιος τυπος φιλε μου χαβαλε και αγιος ο θεοςΔεν το είπα για να παρεξηγηθείς. Απλά είπα οτι ευτυχώς που μπήκε εδώ ο Νιπλής γιατί ήσουνα μόνος σου με την νουνά /μπουμπού (1.2.3).
Το ξέρω γιαυτό και σου γράφω 2 λόγια παραπάνω. Αλλιώς θα έγραφα λιγότερα και πιο μαζεμένα. Άλλωστε θα το έχεις διαπιστώσει.... Καλά να περνάς.εγω να παρεξηγηθω ποτε .... δεν ειμαι τετοιος τυπος φιλε μου χαβαλε και αγιος ο θεος