πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.802
- Πόντοι
- 12.056
φιλε μουνιπλη ακομη ειμαστε νεα παιδια βραζει το αιμα μαςτα κραταει για προικα , να περάσετε άνετα γεράματα
φιλε μουνιπλη ακομη ειμαστε νεα παιδια βραζει το αιμα μαςτα κραταει για προικα , να περάσετε άνετα γεράματα
προίκα μου είναι ομορφιά μου και το καλλίγραμμο κορμί μου....τα κραταει για προικα , να περάσετε άνετα
νουνα δεν αφηνεις τα τρελα γιατι χρωστας κατι ειπαμε στις 1000 και κοντευει τις 2000 σελιδεςπροίκα μου είναι ομορφιά μου και το καλλίγραμμο κορμί μου....
μασουρι τα έχεις κάνεις τα λεφταπροίκα μου είναι ομορφιά μου και το καλλίγραμμο κορμί μου....
τυπε ή συνταξη δεν εχει ηλικια , οσο πιο συντομα την παρεις τοσο καλυτεραφιλε μουνιπλη ακομη ειμαστε νεα παιδια βραζει το αιμα μας
Πες μου που σε βολευει viber η sms και θα στείλω εκεί . Προς το παρόν δεν έχω λάβει απάντησηΦυσικά και απαντάω εξαρτάται που μου έχεις στείλει sms ή Viber.....
Φιλια ......
αυτα φιλε ειναι κομμουνιστικατυπε ή συνταξη δεν εχει ηλικια , οσο πιο συντομα την παρεις τοσο καλυτερα
Οπως ειχε με σπρευ και ενας τοιχος στην Αθηνα, συνταξη απο τα 12
Στείλε viber καλύτερα σε ευχαριστώ πολύ.....Πες μου εσένα που σε βολευει κουκλάκι και εγώ θα στείλω όπου θες
Μαζεύω την προίκα μου για τον μέλλοντα σύζυγο μου !!μασουρι τα έχεις κάνεις τα λεφτα
αι ντουΜαζεύω την προίκα μου για τον μέλλοντα σύζυγο μου !!
ανοιξε η γη και τον καταπιε θα φταιει ο σεισμος που μολις εκανε σιγουραΜαζεύω την προίκα μου για τον μέλλοντα σύζυγο μου !!
τυπε αποδεχθηκα εγω την προτασηανοιξε η γη και τον καταπιε θα φταιει ο σεισμος που μολις εκανε σιγουρα
να τα μας εμφανισθηκε μνηστηρας απο το πουθενατυπε αποδεχθηκα εγω την προταση
θα εισαι καλεσμενος στο πρωτο τραπεζι , του γαμπρου !
Με αγαπησες και εσυ ??τυπε αποδεχθηκα εγω την προταση
θα εισαι καλεσμενος στο πρωτο τραπεζι , του γαμπρου !
Καλλιγραμμο και ΣΦΙΚΤΟ!!!προίκα μου είναι ομορφιά μου και το καλλίγραμμο κορμί μου....
καλά και οι πισωγλεντηδες δεν θεωρουν παρεκλινουσα την ερωτική τους συμπεριφορά!...δν ξερω τι εννοεις αλλα δν θεωρω το bondange ή το φετιχ (light ή hard) παρεκκλινουσα ερωτικη συμπεριφορα, αρκει να γινεται κοινη συναινέση!
Το τι ταιριάζει τωρα σε καθε γυναικα νομιζω το ξερει μονο αυτη κ τ κρεββατι της
δεν υπάρχει πιο μεγάλη αλήθεια!!!
οχι , αλλα δεν εχει καμία σημασία αυτοΜε αγαπησες και εσυ ??
Εχω και ομορφες κουμπαρες !!