Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Ας πιω και εγώ το αξιόπιστο Λουμίδοκαφεδακι μου ........που να το πιουμε ρε φιλε εδω αξιοπιστα
Ας πιω και εγώ το αξιόπιστο Λουμίδοκαφεδακι μου ........που να το πιουμε ρε φιλε εδω αξιοπιστα
Αυτο δεν ταιριαζει για την δικια μας κοπελα....γτ ρε δασκαλε θυμωσες?!?!? Για δεσιμο λεει την εχει ο αρχοντας παραπανω!!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά!!2-3 σελιδες πίσω δεν εχω δει κάτι ..
έχει υλικό κρυμμένο στα άδυτα του νήματος ?
οπως λεμε "αυτη έχει κώλο ποιημα'' δηλαδηΚαλημέρα και χρόνια πολλά!!
Μα το δικό μου νημα δεν είναι για να βγάζω γυμνές φωτό είναι για να δείχνω το ταλέντο μου στην ποίηση!
νουνα με περνει ενας τηλεφωνο και μου λεει μεχρι τι ωρα δουλευεις του λεω 17.00 τελος ...μα μου λεει η αγορα κλεινει στις 21.00 και του λεω καλα κανει εγω απο χομπι δουλευωΑς πιω και εγώ το αξιόπιστο Λουμίδοκαφεδακι μου ........
...δν ξερω τι εννοεις αλλα δν θεωρω το bondange ή το φετιχ (light ή hard) παρεκκλινουσα ερωτικη συμπεριφορα, αρκει να γινεται κοινη συναινέση!Αυτο δεν ταιριαζει για την δικια μας κοπελα.
Μαλλον αλλου ταιριαζει γαντι
φιλε μου δεν χρειαζεται να ξεβρακωνεσαι ολη την ημερα να δειξεις τι??? ξερεις να δει κατι το ματι και απο κονταοπως λεμε "αυτη έχει κώλο ποιημα'' δηλαδη
εγω το μονο που αγοράζω κλειστο ειναι τα τσιγάραφιλε μου δεν χρειαζεται να ξεβρακωνεσαι ολη την ημερα να δειξεις τι??? ξερεις να δει κατι το ματι και απο κοντα
η πολυ εκθεση στον ηλιο εχει συνεπειες απο την αλλη ειπαμε εχει μια ταση τσιγγουνιας οσον αφορα της φωτογραφιες καλυτερα ζητα την δανεικα πιο ευκολα θα σου δωσειεγω το μονο που αγοράζω κλειστο ειναι τα τσιγάρα
ολα τα άλλα θελω να τα βλεπω πως ειναι
Εμένα Εχθές μου στέλνει ένα παιδί Viber....χαχαχαχανουνα με περνει ενας τηλεφωνο και μου λεει μεχρι τι ωρα δουλευεις του λεω 17.00 τελος ...μα μου λεει η αγορα κλεινει στις 21.00 και του λεω καλα κανει εγω απο χομπι δουλευω
ενδιαφέρονη πολυ εκθεση στον ηλιο εχει συνεπειες απο την αλλη ειπαμε εχει μια ταση τσιγγουνιας οσον αφορα της φωτογραφιες καλυτερα ζητα την δανεικα πιο ευκολα θα σου δωσει
μην χασεις ψαχνεις επενδυτη για καμια μπιζναενδιαφέρον
Μη μου πεις τον μπλοκαρες;Εμένα Εχθές μου στέλνει ένα παιδί Viber....χαχαχαχα
Viber: τσιγκούνα Θέλεις να κάνουμε ραντεβού στις 5:00 στον Μπιλ...
Εγω :: παιδί μου δεν είμαι τσιγκούνα.
Viber: αφού χάλας τα χρήματά σου τότε και εγώ δεν θα σου δώσω δωράκι...
Εγω : εντάξει είμαι τσιγκούνα
Viber Okay γλυκιά μου τα λέμε στις 5:00.....χα χα χα χα
ποτε εγινε αυτο αρχισε και μπλοκαρει κοσμοΜη μου πεις τον μπλοκαρες;
Πεφτω απο τα συννεφα
Εχθές μπλόκαρα ένα παιδί που το ήξερα χρόνια Δυστυχώς λίγο πριν φύγουμε από το ραντεβού την ώρα που μπηκε στο μπάνιο .πριν φυγουμε και μου λεει στο ασανσέρ δεν νομίζω Έλενα μου να με έχεις μπλοκάρει του λέω σε έχω μπλοκάρει εδώ και μισή ώρα...Μη μου πεις τον μπλοκαρες;
Πεφτω απο τα συννεφα
και μετα τι εγινε;Εχθές μπλόκαρα ένα παιδί που το ήξερα χρόνια Δυστυχώς λίγο πριν φύγουμε από το ραντεβού την ώρα που μπηκε στο μπάνιο .πριν φυγουμε και μου λεει στο ασανσέρ δεν νομίζω Έλενα μου να με έχεις μπλοκάρει του λέω σε έχω μπλοκάρει εδώ και μισή ώρα...
Χαχαχαχαχαχα
Ξεμπλόκαρε με τώρα μου λέει αλλιώς δεν θα βγεις από το ασανσέρ.....
μαλλον ασανσερατοκαι μετα τι εγινε;
Εντάξει δεν το ξανά μπλόκαρα τον ξέρω χρόνια και θα του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία......και μετα τι εγινε;
μια πια εισαι τελικα η ροζιτα σωκουΕντάξει δεν το ξανά μπλόκαρα τον ξέρω χρόνια και θα του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία......
μαλλον ασανσερατο