billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.042
- Πόντοι
- 5.956
το πιο σωστό που διάβασα εδώ και καιρό!
το πιο σωστό που διάβασα εδώ και καιρό!
στον βεζουβιο έχω ειδικότητα!!!δασκαλε στον μαφιοζο απευθυνσου να σε κανει μια βολτα στην αιτνα
Στα περισσότερα επεσες μέσα ξέχασες να πεις ότι είμαι λίγο εγωίστρια πολύ του χαβαλέ δοτική ειμαι.το έχω αυτό......το λοιπονννννννννννν μισο να απαντησω αξιοπιστα εισαι πολυ εξυπνη αλλα ωρες ωρες λειτουργεις παρορμητικα λογω τα ταπεραμεντου ... κατα τα αλλα εισαι πολυ ευθη ατομο που ομως αυτο δεν εκτιμαται παντα ... γενικως χρειαζεται λιγο πιο χαλαρα τωρα το κομματι γυναικα μην το συζητησω γιατι θα κλαψουν πολλες ενα θα πω μονο δεν υπαρχει πιο δοτικος ανθρωπος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΙΛ !!το πιο σωστό που διάβασα εδώ και καιρό!
καλησπέρα Έλενα ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Πάω να φέρω τά γραμματόσημα να κολλήσεις τίς ευχετήριες κάρτεςΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Όλο σου αρέσει να με πειράζεις !Πάω να φέρω τά γραμματόσημα να κολλήσεις τίς ευχετήριες κάρτες
,μη τσιμπας!!!!Όλο σου αρέσει να με πειράζεις !
Δεν αγχωνομαι !!,μη τσιμπας!!!!
Η ζωή είναι μόνο ωραίες στιγμές. Καλή χρονιά να έχεις ΈλεναΔεν αγχωνομαι !!
Κάποτε ένας σοφός άντρας μου είπε η ζωή Έλενα μου είναι πολύ ωραία για να ειναι θλιβερη και αγχωτική !!
Είναι αδύνατο να ζήσεις μία ευχάριστη ζωή χωρίς να ζεις με σύνεση και έντιμο και δίκαιο τρόπο και είναι αδύνατο να ζεις με σύνεση και τιμιότητα και δίκαιο χωρίς να ζεις ευχάριστα !!!Η ζωή είναι μόνο ωραίες στιγμές. Καλή χρονιά να έχεις Έλενα
Βασικα ειναι αδυνατο να μην ακολουθεις το νημα της ΕλεναςΕίναι αδύνατο να ζήσεις μία ευχάριστη ζωή χωρίς να ζεις με σύνεση και έντιμο και δίκαιο τρόπο και είναι αδύνατο να ζεις με σύνεση και τιμιότητα και δίκαιο χωρίς να ζεις ευχάριστα !!!
Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία !!
Καλώς μου το και ας άργησε !!Βασικα ειναι αδυνατο να μην ακολουθεις το νημα της Ελενας
Αδυναμίες χαρά μου τι να κάνωΌλο σου αρέσει να με πειράζεις !
Μαφιοζεεεεεε ντροπή σου άσε λίγο τώρα που τελειώνει ο παλιός ο χρόνος,μη τσιμπας!!!!
Δεν σου μιλάει ειμαι θυμωμενη μαζί σου που χάνεσαι τόσες ώρες και λείπεις???Αδυναμίες χαρά μου τι να κάνω
Καταπιεστικη γυναικα χαχαχαΔεν σου μιλάει ειμαι θυμωμενη μαζί σου που χάνεσαι τόσες ώρες και λείπεις???
Μήπως είσαι με καμιά κοπελίτσα??
Είσαι και πονηρούλης !!
Δουλειές νουνα ...άμα περιμένω να φάω τίς σοκολάτες που θα μου έπαιρνες θα είχα γίνει σαν τον άγιο Ιωάννη τον νηστευτήΔεν σου μιλάει ειμαι θυμωμενη μαζί σου που χάνεσαι τόσες ώρες και λείπεις???
Μήπως είσαι με καμιά κοπελίτσα??
Είσαι και πονηρούλης !!
Βυζουβιο τον προφέρουν στα ελληνικάστον βεζουβιο έχω ειδικότητα!!!
Πεστο κι έτσι!!!Βυζουβιο τον προφέρουν στα ελληνικά