πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.099
- Πόντοι
- 12.056
Άμα κάτσεις να σου βάλω λουράκι... Να σε πάρω ....Πανέμορφα το σκυλάκι θα στο κλέψω !!
Γιατί πήγε στην παραλία χωρίς εμένα??
Άμα κάτσεις να σου βάλω λουράκι... Να σε πάρω ....Πανέμορφα το σκυλάκι θα στο κλέψω !!
Γιατί πήγε στην παραλία χωρίς εμένα??
Λίγο δύσκολα κάποιος να μου βάλει λουράκι ειμαι ατιθασο κορίτσι........Άμα κάτσεις να σου βάλω λουράκι... Να σε πάρω ....
χρονια πολλα ομορφη
Τα ίδια μου λέει και ο σκύλος λουρί δεν βάζω αν δεν μου δίνεις ένα μπούτι κοτόπουλο την ημέραΛίγο δύσκολα κάποιος να μου βάλει λουράκι ειμαι ατιθασο κορίτσι........
Για να με κάνεις ότι θέλεις μπορείς κάθε μέρα να μου δίνεις μία σοκολατίνα !!
Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία !!!χρονια πολλα ομορφη
Έχω αγάπη και με τά θηλυκά τα Πηγαίνω πολύ καλά όχι με όλα αλλά π.χ. με τις φίλες μου αυτές τις λίγες που έχω τις είχω μες στην καρδιά μου !!Α και για να την κλέψει που είπε αποκλείεται είναι θηλυκό και θα σφαχρειτε
Εγώ μόνο με τα θηλυκά τα πηγαίνω καλά... Ακόμη και στην δουλειάΈχω αγάπη και με τά θηλυκά τα Πηγαίνω πολύ καλά όχι με όλα αλλά π.χ. με τις φίλες μου αυτές τις λίγες που έχω τις είχω μες στην καρδιά μου !!
Εγώ με τα αρσενικα τα πηγαινω σουπερ !!Εγώ μόνο με τα θηλυκά τα πηγαίνω καλά... Ακόμη και στην δουλειά
Λογικό αφού το καλαμάρι πάει σύννεφοΕγώ με τα αρσενικα τα πηγαινω σουπερ !!
Και συμπληρώνω εγώ να μεγαλώσεις την σπείρα και οι κομπίνες να σου φέρουν πιο πολλά λεφτά...να δανείζεις και εμένα γιατί αν περιμένω την νουνα θα με βρεις σε χαρτοκουτο στην ΑθηνάςΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
Καλή πρωτοχρονιά να έχεις πάντα με χαμόγελα όπως είναι το δικό σου χαμόγελο πάντα μοναδικό !!!
Καλή χρονιά με υγεία και αγάπηΚαλημερα!!!!!
καλή χρονιά Ελενα ΜΟΥ!!!
.......τι να τα κάνεις τα λεφτά ?? η αγάπη μου δεν σου αρκεί??Και συμπληρώνω εγώ να μεγαλώσεις την σπείρα και οι κομπίνες να σου φέρουν πιο πολλά λεφτά...να δανείζεις και εμένα γιατί αν περιμένω την νουνα θα με βρεις σε χαρτοκουτο στην Αθηνάς
αν κερδίσω το τζοκερ ,θα βρεις μια Maserati gran turismo μαύρη με κοκκινο φιογκο στην πόρτα σου!Και συμπληρώνω εγώ να μεγαλώσεις την σπείρα και οι κομπίνες να σου φέρουν πιο πολλά λεφτά...να δανείζεις και εμένα γιατί αν περιμένω την νουνα θα με βρεις σε χαρτοκουτο στην Αθηνάς
Έχε χάρη που κάποια στιγμή πρέπει να γίνω καλό παιδί.... Μην απατασαι από το 2024 και θα δούμε.......τι να τα κάνεις τα λεφτά ?? η αγάπη μου δεν σου αρκεί??