FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Ωχ , που πηγαν τα γλυκολογα ?Να παρακαλάς να μη σε κλειδώσω στο σπίτι μου γιατί θα είμαι πολύ αυστηρή μαζί σου!!
ΥΓ Το μπου σερνεται σημερα
Ωχ , που πηγαν τα γλυκολογα ?Να παρακαλάς να μη σε κλειδώσω στο σπίτι μου γιατί θα είμαι πολύ αυστηρή μαζί σου!!
Το έχω διαπιστώσει και εγώ σήμερα η ομάδα δεν πετάει!!Ωχ , που πηγαν τα γλυκολογα ?
ΥΓ Το μπου σερνεται σημερα
Οχι , εννοω η ταχυτητα του website Κανει 5 λεπτα για ανανεωση σελιδαςΤο έχω διαπιστώσει και εγώ σήμερα η ομάδα δεν πετάει!!
Κάτι πρέπει να κάνω για αυτό!!
Έχουμε πέσει πολύ ψυχολογικά !!
( τα γλυκόλογα μωρό μου θα στα πω από κοντά)
Είσαι και πονηρούλης βλέπω δεν ξεχνάς τις υποσχέσεις μου !!Ωχ , που πηγαν τα γλυκολογα ?
Οχι , εννοω η ταχυτητα του website Κανει 5 λεπτα για ανανεωση σελιδας
Τα γλυκολογα υποσχεσεις , σαν τη φωτο στις 1000 σελιδες χαχαχα
Απο εσενα δεν ξεχναω τιποταΕίσαι και πονηρούλης βλέπω δεν ξεχνάς τις υποσχέσεις μου !!
Τώρα μέρα γιορτινή δεν είναι σωστό να βγάλω γυμνή φωτό από Τρίτη.........
Αν τους πει πια θα οδηγήσει όχι ασφάλεια δεν θά του κάνουν αλλά θα τον πάνε μέσα για συνέργεια με την εγκληματία του δρόμου....δεν έχεις αφήσει κολώνα για κολώναΜε έναν όρο να οδηγήσω εγώ κάνε μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητό σου !
Φίλε νιπλη καλή πρωτοχρονιά...έχω αναλάβει σεφ το αποψινο ρεβεγιόναπο της 13:31 έχει να γραψει ο Πολυζώης ....
αν δεν μπει μέχρι της 17:00 να βγει ανακοίνωση εξαφάνισης παρακαλω
Μαλλον τα καλα κοριτσια θα το καψουν σημερα.
Από Δευτέρα που λέει ο ΚιάμοςΕίσαι και πονηρούλης βλέπω δεν ξεχνάς τις υποσχέσεις μου !!
Τώρα μέρα γιορτινή δεν είναι σωστό να βγάλω γυμνή φωτό από Τρίτη.........
Ήμουν έτσι ντυμένη για το τελευταίο μου ραντεβού μου της φετινής χρονιάς ένα πολύ γλυκό αγόρι που πιστεύω να μου φέρει γούρι για την καινούργια χρονιά!Μαλλον τα καλα κοριτσια θα το καψουν σημερα.
Καλα θα κανουν μικρα ειναι τρέλες θα κανουν.
Καλή χρονιά Έλενα με υγεία και χαρά εύχομαι να έχεις με τέλεια χρόνια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να πετύχεις του στόχους που δεν κατάφερες για φέτος καλά να περνάςΠιστεύω στη μαγεία της Πρωτοχρονιάς!!
Πιστεύω πιο πολύ στη μαγεία των ανθρώπων!!
Αυτόν που σου δίνουν δύναμη να πας παρακάτω και έναν λόγο να ξυπνάς χαρούμενος!!
Εύχομαι σε όλους να έχετε τέτοιους ανθρώπους να σας συντροφεύουν στη ζωή σας!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ!Πιστεύω στη μαγεία της Πρωτοχρονιάς!!
Πιστεύω πιο πολύ στη μαγεία των ανθρώπων!!
Αυτόν που σου δίνουν δύναμη να πας παρακάτω και έναν λόγο να ξυπνάς χαρούμενος!!
Εύχομαι σε όλους να έχετε τέτοιους ανθρώπους να σας συντροφεύουν στη ζωή σας!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..........
Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα με υγεια ...........Καλή χρονιά Έλενα με υγεία και χαρά εύχομαι να έχεις με τέλεια χρόνια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να πετύχεις του στόχους που δεν κατάφερες για φέτος καλά να περνάς
Σε ευχαριστωωωωΚαλη χρονια Ελενα με υγεια .