πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.928
- Πόντοι
- 12.056
Προγαμιαίο συμβόλαιο....όσοι πιστοί προσέλθετεΚαλημερα ομορφο κοριτσακι.
Χρονια πολλα
Οποιος βρει το φλουρι τι θα κερδισει;;
Προγαμιαίο συμβόλαιο....όσοι πιστοί προσέλθετεΚαλημερα ομορφο κοριτσακι.
Χρονια πολλα
Οποιος βρει το φλουρι τι θα κερδισει;;
ευχαριστώ πάρα πολύ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ !!
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις την υγεία σου το φοβερό σου χαμόγελο που όταν χαμογελάς χαμογελούν και τα μάτια σου δεν το έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτό είναι σπάνιο !!
Το 2023 να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου !!
Ωραια οποτε θα ερθουμε λιγοι και καλοι.Όποιος βρει το φλουρί αναγκαστικά θα με παντρευτεί μετά αν και χθες εγώ πάντως δεν το βρήκα το φλουρι αλλά δεν πειράζει έχω την αγάπη σας !!
Χρόνια πολλά καρδιά μου!!
Χρονια πολλα με υγεια αγαπητε billgun. Παντα με υγεια και ευτυχια.ευχαριστώ πάρα πολύ!
όσο για το χαμόγελο μάλλον είναι αντανάκλαση του δικού σου υπέροχου χαμόγελου!
εύχομαι το 2023 να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς!!!
και να χαμογελάς πάντα!
Καλύτερα να μην έρθει ο Πολυζώης Γιατί θα τον κλείδωσω σε ένα δωμάτιο και θα του δίνω μόνο νερό και φρούτα !!Ωραια οποτε θα ερθουμε λιγοι και καλοι.
Δυστυχως ο @πολυζωης δεν θα μας κανει την τιμη. Κριμα.
Αλλα και σοκολατες που τοσο του αρεσουν. Τις εχει αποθημενο.Καλύτερα να μην έρθει ο Πολυζώης Γιατί θα τον κλείδωσω σε ένα δωμάτιο και θα του δίνω μόνο νερό και φρούτα !!
Και τα βράδια θα του κάνω άγριο σεξ !!
Και εγώ νόμιζα ότι το απωθημένο του ήμουν εγώ.......Αλλα και σοκολατες που τοσο του αρεσουν. Τις εχει αποθημενο.
Εσυ εισαι το απωθημενο του καθε αντρα εννοειται. Αλλα μαλλον για τον εαυτο του να μας πει ο ιδιος.Και εγώ νόμιζα ότι το απωθημένο του ήμουν εγώ.......
Μονο με σενα κουμπαρο ομως.Καλά στέφανα δάσκαλε
Μάλλον δεν είμαι του γούστου του!!Εσυ εισαι το απωθημενο του καθε αντρα εννοειται. Αλλα μαλλον για τον εαυτο του να μας πει ο ιδιος.
Οχι μην το λες αυτο. Ειναι μαλλον ντροπαλος και εσυ πολυ τσαουσα.Μάλλον δεν είμαι του γούστου του!!
Για ποιον χτυπά η καμπάνα?Οχι μην το λες αυτο. Ειναι μαλλον ντροπαλος και εσυ πολυ τσαουσα.
Αχ μου αρέσουν πολύ οι ντροπαλοιΟχι μην το λες αυτο. Ειναι μαλλον ντροπαλος και εσυ πολυ τσαουσα.
?????? Για μαντεψε?????Για ποιον χτυπά η καμπάνα?
Για την γειτόνισσα !!Για ποιον χτυπά η καμπάνα?
Για ποιον λέτε θα μου πείτεΜάλλον δεν είμαι του γούστου του!!
Τυχερουλης. Θα εχει την καλυτερη δασκαλα.Αχ μου αρέσουν πολύ οι ντροπαλοι
Θα τους μάθω όλα τα κόλπα του έρωτα !!
Αν εννοείς εμένα... μόλις με πρόλαβες στο αεροδρόμιο..έχω βγάλει βίζα για Γουαδαλαχάρα?????? Για μαντεψε?????
π _ _ _ _ _ _ ςΓια ποιον λέτε θα μου πείτε