Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.756
Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει σε ολους μας ότι επιθυμεί !!καλή χρονιά Ελενα ΜΟΥ!!!
Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει σε ολους μας ότι επιθυμεί !!καλή χρονιά Ελενα ΜΟΥ!!!
Και εγώ λέω την καινούργια χρονιά να αλλάξω να γίνω ήσυχο και καλό κοριτσάκι !!Έχε χάρη που κάποια στιγμή πρέπει να γίνω καλό παιδί.... Μην απατασαι από το 2024 και θα δούμε
Μαζί με τις σοκολάτες που μου έφερες.....σπαγγοΕύχομαι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει σε ολους μας ότι επιθυμεί !!
Το αποθηκεύω αυτό το μύνημα να το βάζω όλη την χρονιά να γελάμεΚαι εγώ λέω την καινούργια χρονιά να αλλάξω να γίνω ήσυχο και καλό κοριτσάκι !!
Κατάλαβα φίλε μαφιοζε το επόμενο κόλπο έχει να κάνει με ληστεία στον ΟΠΑΠαν κερδίσω το τζοκερ ,θα βρεις μια Maserati gran turismo μαύρη με κοκκινο φιογκο στην πόρτα σου!
Μάλλον έχεις λάθος εντύπωση για μένα !!Μαζί με τις σοκολάτες που μου έφερες.....σπαγγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το αποθηκεύω αυτό το μύνημα να το βάζω όλη την χρονιά να γελάμε
Δυστυχώς αυτή η πανέμορφη που είναι στη φωτό δεν είμαι εγώ αλλά πολύ θα θελα να της μοιάζω !!Έλενα εσύ;;;
Καλή χρονιά να έχεις κοριτσάκι όμορφο!!!
Θα σε χορέψω εγώ στο ταψί.... Μαζί με ένα ρολό κιμά κοτόπουλο γεμιστό που μαγειρεύωΜάλλον έχεις λάθος εντύπωση για μένα !!
Ας χορέψω λίγο να χαρώ
Και εγώ θα σε ψήσω στο φούρνο με πατατούλες στους 200 βαθμούς!!Θα σε χορέψω εγώ στο ταψί.... Μαζί με ένα ρολό κιμά κοτόπουλο γεμιστό που μαγειρεύω
Λατρεύω πατατουλες φούρνου με μπόλικη ρίγανη μουρλια
Και εγώ θα σε ψήσω στο φούρνο με πατατούλες στους 200 βαθμούς!!
εγώ πάλι σε βρισκω ίδια,σε πυργοσπιτο στη Μάνη?Δυστυχώς αυτή η πανέμορφη που είναι στη φωτό δεν είμαι εγώ αλλά πολύ θα θελα να της μοιάζω !!
Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε με χαρά και υγεία !!
Μα δεν μπορεί να γράψει τον έχω απαγάγει και τον εχω κλειδώσει στην αποθήκη του σπιτιού μου!!απο της 13:31 έχει να γραψει ο Πολυζώης ....
αν δεν μπει μέχρι της 17:00 να βγει ανακοίνωση εξαφάνισης παρακαλω
Αμάν και πότε !!εγώ πάλι σε βρισκω ίδια,σε πυργοσπιτο στη Μάνη?
Καλησπερα στην ομορφη γυναικαρα.
σύντομα ,μόλις παρω το εργαλείο από το serviceΑμάν και πότε !!
Εμας ποτε θα μας κλειδωσεις σπιτι σου χαχαχα ??Μα δεν μπορεί να γράψει τον έχω απαγάγει και τον εχω κλειδώσει στην αποθήκη του σπιτιού μου!!
Με έναν όρο να οδηγήσω εγώ κάνε μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητό σου !σύντομα ,μόλις παρω το εργαλείο από το service
Να παρακαλάς να μη σε κλειδώσω στο σπίτι μου γιατί θα είμαι πολύ αυστηρή μαζί σου!!Εμας ποτε θα μας κλειδωσεις σπιτι σου χαχαχα ??