πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.300
- Πόντοι
- 12.056
μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσειΟι δασκαλοι ετσι πρεπει να ειναι.
μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσειΟι δασκαλοι ετσι πρεπει να ειναι.
Ποιος ειπε οτι θελουμε να την βαλει μεσα. Ανασταινει και νεκρους.μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσειμην την πεις να βαλει γλωσσα μεσα
![]()
Εντάξει είμαι λίγο γλωσσού !!μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσειμην την πεις να βαλει γλωσσα μεσα
![]()
eξαρταται το μεγεθος της γαταςΕντάξει είμαι λίγο γλωσσού !!
Λίγο όμως οσο πατάει η γάτα !!
![]()
αν το εννοεις αυτο θα εχουμε δραματα τον καινουργιο χρονο
Αφού είμαι ρομαντικό κορίτσι δεν φταίω εγώ !!αν το εννοεις αυτο θα εχουμε δραματα τον καινουργιο χρονοβλεπω να κανουμε το νημα τον κλαθμων και των οδυρμων
![]()
ayτο λεω και εγω θα γινει εδω τοΑφού είμαι ρομαντικό κορίτσι δεν φταίω εγώ !!
Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν αλλάζω !!
![]()
Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να εκφρασεις πως ολα τελικα ξεκινουν απο το πανω κεφαλι.
Η κάθε απόλαυση για μια γυναίκα και για εναν άντρα είναι καθαρά εγκεφαλική όλα ξεκινούν από το μυαλό............Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να εκφρασεις πως ολα τελικα ξεκινουν απο το πανω κεφαλι.
Η κάθε απόλαυση για μια γυναίκα και για εναν άντρα είναι καθαρά εγκεφαλική όλα ξεκινούν από το μυαλό............![]()
Αν υπαρχει χημεια εκει τοτε η συνεχεια ειναι εκρηξη ηφαιστειου.Η κάθε απόλαυση για μια γυναίκα και για εναν άντρα είναι καθαρά εγκεφαλική όλα ξεκινούν από το μυαλό............![]()
δασκαλε στον μαφιοζο απευθυνσουΑν υπαρχει χημεια εκει τοτε η συνεχεια ειναι εκρηξη ηφαιστειου.
......... και εγώ που νόμιζω ότι είμαι η εξυπνότερη..........
ναι ναι εσυ και ο αστυνομος σαινης......... και εγώ που νόμιζω ότι είμαι η εξυπνότερη..........
![]()
Εσύ πες μου τι γνώμη έχεις για μέναναι ναι εσυ και ο αστυνομος σαινης
το λοιποννννννννννννΕσύ πες μου τι γνώμη έχεις για μένα
![]()
σιγά μην εξαφανιστείΚαλημερουδια !!
Όλη η παρέα έχει πάρα χαλάρωση μου φαίνεται και έχει εξαφανιστεί !!
![]()
Κατσε να του στειλω σημα.....να μας παει και τους 2.δασκαλε στον μαφιοζο απευθυνσουνα σε κανει μια βολτα στην αιτνα
![]()
![]()