πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.928
- Πόντοι
- 12.056
μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσει μην την πεις να βαλει γλωσσα μεσαΟι δασκαλοι ετσι πρεπει να ειναι.
μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσει μην την πεις να βαλει γλωσσα μεσαΟι δασκαλοι ετσι πρεπει να ειναι.
Ποιος ειπε οτι θελουμε να την βαλει μεσα. Ανασταινει και νεκρους.μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσει μην την πεις να βαλει γλωσσα μεσα
Εντάξει είμαι λίγο γλωσσού !!μωρε οσα ιδιαιτερα και να την κανεις την ψυχη της να σου δωσει μην την πεις να βαλει γλωσσα μεσα
eξαρταται το μεγεθος της γατας γιατι και το λιονταρι στα αιλουροειδη ανηκειΕντάξει είμαι λίγο γλωσσού !!
Λίγο όμως οσο πατάει η γάτα !!
αν το εννοεις αυτο θα εχουμε δραματα τον καινουργιο χρονο βλεπω να κανουμε το νημα τον κλαθμων και των οδυρμων
Αφού είμαι ρομαντικό κορίτσι δεν φταίω εγώ !!αν το εννοεις αυτο θα εχουμε δραματα τον καινουργιο χρονο βλεπω να κανουμε το νημα τον κλαθμων και των οδυρμων
ayτο λεω και εγω θα γινει εδω τοΑφού είμαι ρομαντικό κορίτσι δεν φταίω εγώ !!
Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν αλλάζω !!
Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να εκφρασεις πως ολα τελικα ξεκινουν απο το πανω κεφαλι.
Η κάθε απόλαυση για μια γυναίκα και για εναν άντρα είναι καθαρά εγκεφαλική όλα ξεκινούν από το μυαλό............Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να εκφρασεις πως ολα τελικα ξεκινουν απο το πανω κεφαλι.
Η κάθε απόλαυση για μια γυναίκα και για εναν άντρα είναι καθαρά εγκεφαλική όλα ξεκινούν από το μυαλό............
Αν υπαρχει χημεια εκει τοτε η συνεχεια ειναι εκρηξη ηφαιστειου.Η κάθε απόλαυση για μια γυναίκα και για εναν άντρα είναι καθαρά εγκεφαλική όλα ξεκινούν από το μυαλό............
δασκαλε στον μαφιοζο απευθυνσου να σε κανει μια βολτα στην αιτναΑν υπαρχει χημεια εκει τοτε η συνεχεια ειναι εκρηξη ηφαιστειου.
......... και εγώ που νόμιζω ότι είμαι η εξυπνότερη..........
ναι ναι εσυ και ο αστυνομος σαινης......... και εγώ που νόμιζω ότι είμαι η εξυπνότερη..........
Εσύ πες μου τι γνώμη έχεις για μέναναι ναι εσυ και ο αστυνομος σαινης
το λοιπονννννννννννν μισο να απαντησω αξιοπιστα εισαι πολυ εξυπνη αλλα ωρες ωρες λειτουργεις παρορμητικα λογω τα ταπεραμεντου ... κατα τα αλλα εισαι πολυ ευθη ατομο που ομως αυτο δεν εκτιμαται παντα ... γενικως χρειαζεται λιγο πιο χαλαρα τωρα το κομματι γυναικα μην το συζητησω γιατι θα κλαψουν πολλες ενα θα πω μονο δεν υπαρχει πιο δοτικος ανθρωποςΕσύ πες μου τι γνώμη έχεις για μένα
σιγά μην εξαφανιστείΚαλημερουδια !!
Όλη η παρέα έχει πάρα χαλάρωση μου φαίνεται και έχει εξαφανιστεί !!
Κατσε να του στειλω σημα.....να μας παει και τους 2.δασκαλε στον μαφιοζο απευθυνσου να σε κανει μια βολτα στην αιτνα