You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elena Sunrise
- Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 317K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Kαι πως το συμπέρανες;Η Έλενα είναι και παλι μαζί μας,ανανεωμένη κι έτοιμη για μεγάλες καυλες!!!
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Να πάω, αλλά δεν φαίνεται να δουλευει αυτή την εποχή!!Έχω"συνεχή" και"ειδική" ενημερωση ...Πήγαινε, για να εχεις προσωπική άποψη...
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις...το προφίλ της παραμένει κενό από τότε που ήρθε από τη Ρόδο..άρα!!:Μα αυτό ακριβως είπα... Δουλεύει κανονικά.
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Έχεις δίκιο....όντως δείχνει διαθέσιμη...από τις 11.00 εώς 22.00 εώς τις 20 Αυγούστου που πάει Ηράκλειο!!!Ρίξε μια ματια, και μην μένεις σε αυτά που διαβασες χτες η προχτες...
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω εάν "στραβώνει" με τους ενεργητικούς...πάντως τα καπούλια της τα έχει και μάλιστα πεταχτά!! Που σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα εκτός εάν βλέποντας το τεράστιο- όπως λένε εδώ μέσα κάποιοι- "μπροστινό σύστημα" από ενεργητικό σε μετατρέπει σε παθητικό και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις!!....λέμε τώρα!!Κριμα που προτιμα τους παθητικους :-
Θα θελα μια εμπειρια μαζι της
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Δεν ξέρω εάν "στραβώνει" με τους ενεργητικούς...πάντως τα καπούλια της τα έχει και μάλιστα πεταχτά!! Που σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα εκτός εάν βλέποντας το τεράστιο- όπως λένε εδώ μέσα κάποιοι- "μπροστινό σύστημα" από ενεργητικό σε μετατρέπει σε παθητικό και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις!!....λέμε τώρα!!
μπα δεν εχω τετοιο θεμα!!
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
σιγά ποιός έχει θέμα....αφού όπως είναι γνωστό περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!! Στα σοβαρά τώρα: είναι ακριβούτσικια με δεδομένα τα οικονομικά μας!! Μια ώρα και δυό φορές (να το καταφχαριστηθούμε δηλαδή) όπως αναφέρει στο σάιτ της θέλει 150 ευρώ!!! Ας το είχε 100 ρε πούστη μου...κάτι θα γινότανε!! Πάντως οψόμεθα για το εγγύς μέλλον!!μπα δεν εχω τετοιο θεμα!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σιγά ποιός έχει θέμα....αφού όπως είναι γνωστό περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!! Στα σοβαρά τώρα: είναι ακριβούτσικια με δεδομένα τα οικονομικά μας!! Μια ώρα και δυό φορές (να το καταφχαριστηθούμε δηλαδή) όπως αναφέρει στο σάιτ της θέλει 150 ευρώ!!! Ας το είχε 100 ρε πούστη μου...κάτι θα γινότανε!! Πάντως οψόμεθα για το εγγύς μέλλον!!
το οικονομικο ειναι ενσς λογος που δεν την εχω συναντησει
γιατι εγω θελω κ outcall συναντηση(+100)
παει στο θεο το κοστος
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Δεν έχει κανένα θέμα με τους ενεργητικούς.. Εσύ διαλέξεις τι θέλεις, δεν γαμαει με το ζόρι κανέναν μπροστά κ πίσω, λειτουργει άψογα!
καλο αυτο
μπρος πισω αψογα
All wheel drive
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Πρέπει να της εξηγήσει κάποιος ότι υπάρχει και capital control....όλοι αυτές τις ημέρες κάνουν κάποιες ευκολίες, εκείνη όχι;το οικονομικο ειναι ενσς λογος που δεν την εχω συναντησει
γιατι εγω θελω κ outcall συναντηση(+100)
παει στο θεο το κοστος
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πρέπει να της εξηγήσει κάποιος ότι υπάρχει και capital control....όλοι αυτές τις ημέρες κάνουν κάποιες ευκολίες, εκείνη όχι;
ελα μου ντε
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω παντως βλεπω ότι είναι μια χαρα για ενεργητικούς!!
Κ μεια το βλεπουμε
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Κι εγώ βλέπω ότι είσαι υπέρ του δέοντος ενημερωμένος....αφού ξέρεις τόσα πες μας και εμάς τα πλήρη προσόντα της ώστε να ρισκάρουμε ακόμα και τα 150 ευρουλάκια....γιατί όπως κατάλαβες δεν θα πάμε για ένα τέταρτο και τέτοιες αηδίες θα πάμε για χοντρό παιχνίδι (ποτά και τέτοια)!!!Και πρόσεξε λέω αλήθεια και αν θες με ονοματεπώνυμο δεν κάνω καλαμπούρι!!!εγω παντως βλεπω ότι είναι μια χαρα για ενεργητικούς!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 556
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις