Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κι εγώ βλέπυω ότι είσαι υπέρ του δέοντος ενημερωμένος....αφού ξέρεις τόσα πες μας και εμάς τα πλήρη προσόντα της ώστε να ρισκάρουμε ακόμα και τα 150 ευρουλάκια....γιατί όπως κατάλαβες δεν θα πάμε για ένα τέταρτο και τέτοιες αηδίες θα πάμε για χοντρό παιχνίδι (ποτά και τέτοια)!!!
:thumbsup: :thumbsup:

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
:Sδεν πήρα κοντά μου χάρακα, για να σου πω ποσά εκατοστά τον έχει...αν φοβάσαιτ ρισκο, πηγαινε σε κάποια φθηνότερη... Απλα πραγματα..

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
:Sδεν πήρα κοντά μου χάρακα, για να σου πω ποσά εκατοστά τον έχει...αν φοβάσαιτ ρισκο, πηγαινε σε κάποια φθηνότερη... Απλα πραγματα..
Όταν γουστάρεις κάνεις τα πάντα (και εγώ γουστάρω)...αλλά συνήθως εάν κάποιος έχει περισσότερες εμπειρίες μαζί της ενημερώνει και τους υπόλοιπους, ώστε να αποφασισθεί η κίνηση και πιο γρήγορα και στα σίγουρα!! Δεν ζητάω πολλά, άλλωστε για αυτό γίνεται συζήτηση εδώ!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Κοιτάχτε τι άλλο βρήκα...(πολύ σε πάω γαμώτο)!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
K παντα εχει μουσικαρες στσ video :rockon:

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Το εχωπει πολλές φορες οτι πέρασα καταπληκτικά μαζί της.. Επειδή όμως τα γούστα του καθενός, είναι διαφορετικά, μπορεί κάτι που αρέσει σε μένα, να μην αρέσει σε άλλον κ το ανάποδο.. Όταν πηγαίνεις για πρωτη φορά κάπου, παίρνεις κ ενα ρίσκο.. Οπουδήποτε! Δεν μπορεί να σε διαβεβαιωσει ΚΑΝΕΝΑΣ,100% αν δεν πας μόνος σου... Κ επειδή οποίος λέει καλά λογια, τον κοιτάνε λίγο περίεργα, οτι τον εβαλαν να τα πει, σταματάω...ξαναλεω όμως οτι μονο αν πας απο κοντά, θα εχεις καθαρη γνώμη.. Αν δεν περάσεις καλά, εγώ θα σου φταιω που σε παρότρυνα;όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω... Ο καθένας λέει τη γνώμη του, κ μέχρι εκεί. Υπαρχουν κ φθηνότερες, αλλά θα πάρεις κ το ανάλογο αποτέλεσμα...προσωπικά την πρωτη φορά δεν  πήρα το ακριβό πρόγραμμα, ώστε να δω αν αξίζει τον κόπο.. Μετα, αναλόγως πράττεις...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το εχωπει πολλές φορες οτι πέρασα καταπληκτικά μαζί της.. Επειδή όμως τα γούστα του καθενός, είναι διαφορετικά, μπορεί κάτι που αρέσει σε μένα, να μην αρέσει σε άλλον κ το ανάποδο.. Όταν πηγαίνεις για πρωτη φορά κάπου, παίρνεις κ ενα ρίσκο.. Οπουδήποτε! Δεν μπορεί να σε διαβεβαιωσει ΚΑΝΕΝΑΣ,100% αν δεν πας μόνος σου... Κ επειδή οποίος λέει καλά λογια, τον κοιτάνε λίγο περίεργα, οτι τον εβαλαν να τα πει, σταματάω...ξαναλεω όμως οτι μονο αν πας απο κοντά, θα εχεις καθαρη γνώμη.. Αν δεν περάσεις καλά, εγώ θα σου φταιω που σε παρότρυνα;όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω... Ο καθένας λέει τη γνώμη του, κ μέχρι εκεί. Υπαρχουν κ φθηνότερες, αλλά θα πάρεις κ το ανάλογο αποτέλεσμα...προσωπικά την πρωτη φορά δεν  πήρα το ακριβό πρόγραμμα, ώστε να δω αν αξίζει τον κόπο.. Μετα, αναλόγως πράττεις...

σωστος

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Το εχωπει πολλές φορες οτι πέρασα καταπληκτικά μαζί της.. Επειδή όμως τα γούστα του καθενός, είναι διαφορετικά, μπορεί κάτι που αρέσει σε μένα, να μην αρέσει σε άλλον κ το ανάποδο.. Όταν πηγαίνεις για πρωτη φορά κάπου, παίρνεις κ ενα ρίσκο.. Οπουδήποτε! Δεν μπορεί να σε διαβεβαιωσει ΚΑΝΕΝΑΣ,100% αν δεν πας μόνος σου... Κ επειδή οποίος λέει καλά λογια, τον κοιτάνε λίγο περίεργα, οτι τον εβαλαν να τα πει, σταματάω...ξαναλεω όμως οτι μονο αν πας απο κοντά, θα εχεις καθαρη γνώμη.. Αν δεν περάσεις καλά, εγώ θα σου φταιω που σε παρότρυνα;όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω... Ο καθένας λέει τη γνώμη του, κ μέχρι εκεί. Υπαρχουν κ φθηνότερες, αλλά θα πάρεις κ το ανάλογο αποτέλεσμα...προσωπικά την πρωτη φορά δεν  πήρα το ακριβό πρόγραμμα, ώστε να δω αν αξίζει τον κόπο.. Μετα, αναλόγως πράττεις...
Κι από εμένα σωστός!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα ελεγα οτι ειναι θεμα συμπαθειας....αν με ρωτησει καποιος κατι συγκεκριμενο για μια τρανς και την γνωριζω και την συμπαθω σιγουρα δεν θα τσιγκουνευτω καλα λογια...δεν εγινα ταυτοχρονα μανατζερ.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
εγω θα ελεγα οτι ειναι θεμα συμπαθειας....αν με ρωτησει καποιος κατι συγκεκριμενο για μια τρανς και την γνωριζω και την συμπαθω σιγουρα δεν θα τσιγκουνευτω καλα λογια...δεν εγινα ταυτοχρονα μανατζερ.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι αλλα το να εχεις 77 μηνυματα και τα 50 να ειναι σε ενα μονο θρεντ και να δινεις πληροφοριες που οι αλλοι δεν ξερουν σιγουρα κατι λεει.Στο φιναλε εσυ λαγνε οταν λες κατι για μια τρανς το γραφεις μια αντε δυο φορες,δε γεμιζεις σελιδες..

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Ναι αλλα το να εχεις 77 μηνυματα και τα 50 να ειναι σε ενα μονο θρεντ και να δινεις πληροφοριες που οι αλλοι δεν ξερουν σιγουρα κατι λεει.Στο φιναλε εσυ λαγνε οταν λες κατι για μια τρανς το γραφεις μια αντε δυο φορες,δε γεμιζεις σελιδες..

το οτι δεν γραφω σε ολα τα θρεντ, νομιζα οτι ειναι καλο... τελοσπαντων, το πετυχες, μπραβο, μου δινει ποσοστα και με γαμαει τζαμπα... μαλακας ειμαι να μην παρω το μερος της;;; κ οσο για το που γραφω, ειναι δικαιωμα μου να γραφω μονο εδω, ετσι, για να πιανουν δουλεια οι ντετεκτιβ του σαιτ....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
το οτι δεν γραφω σε ολα τα θρεντ, νομιζα οτι ειναι καλο... τελοσπαντων, το πετυχες, μπραβο, μου δινει ποσοστα και με γαμαει τζαμπα... μαλακας ειμαι να μην παρω το μερος της;;;

Ποιος μιλησε για ποσοστα?
Και το μανατζερ που εγραψα το εγραψα χαριτολογωντας  ;)

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Ποιος μιλησε για ποσοστα?
Και το μανατζερ που εγραψα το εγραψα χαριτολογωντας  ;)

το οτι μετρησες τα μηνυματα, το εκανες χαριτολογωντας;;; αλλωστε δεν παροτρυνα σε κανεναν να παει μαζι της, ισα ισα που ειπα να πανε σε καποια φθηνοτερη, οσοι πιστευουν οτι ρισκαρουν....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
το οτι μετρησες τα μηνυματα, το εκανες χαριτολογωντας;;; αλλωστε δεν παροτρυνα σε κανεναν να παει μαζι της, ισα ισα που ειπα να πανε σε καποια φθηνοτερη, οσοι πιστευουν οτι ρισκαρουν....

Εσυ οταν συνομιλεις με καποιον δεν ψαχνεις να δεις ποιος ειναι και τι ειναι?  :think:

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Εσυ οταν συνομιλεις με καποιον δεν ψαχνεις να δεις ποιος ειναι και τι ειναι?  :think:

κ ποιες πληροφοριες δινω που δεν ξερουν οι αλλοι;; οτι ειναι ομορφη;; σιγα το απορρητο!! ειπα κατι αλλο;;;

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
όταν γράφετε γενικά κάτι κακό το εκθειάζετε κ επαυξάνετε, όταν πει κάποιος κάτι καλό.. που δεν είπε κ τπτ φοβερό το παιδί αμέσως να του επιτεθείτε ως τον προμότορα μου, ορισμένοι δεν τρώγεστε με τπτ λολ

φιλάκια απο Αθήνα μωρουλίνια  :-* :-* :-*
96b704_172028048c3546c6bc2c2d3e6185cef6.jpg_srb_p_600_640_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
κ ποιες πληροφοριες δινω που δεν ξερουν οι αλλοι;; οτι ειναι ομορφη;; σιγα το απορρητο!! ειπα κατι αλλο;;;

Μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις...το προφίλ της παραμένει κενό από τότε που ήρθε από τη Ρόδο..άρα!!

Ρίξε μια ματια, και μην μένεις σε αυτά που διαβασες χτες η προχτες...μιλάω για το σάιτ της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom