You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elena Sunrise
- Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 315K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Χωρίς πλάκα τώρα....και μόνο η φώτο μιλάει από μόνη της!!! Σαγηνευτική και έκφυλη πόζα....συμφωνείτε;όταν γράφετε γενικά κάτι κακό το εκθειάζετε κ επαυξάνετε, όταν πει κάποιος κάτι καλό.. που δεν είπε κ τπτ φοβερό το παιδί αμέσως να του επιτεθείτε ως τον προμότορα μου, ορισμένοι δεν τρώγεστε με τπτ λολ
φιλάκια απο Αθήνα μωρουλίνια :-* :-* :-*
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
με αυτες της τιμές μην το κοιτας καθόλου το σαιτ ας ρίξει 50 της 100 πρωτα της τιμες κ βλέπουμε αλλά αφού πανε κατι μορτες που θέλουν ξύσιμο στο κολι τους κ σκανε 150 ε τι να πεις οσο έχει κορόιδα δεν θα ρίχνει τιμές ακου αν είσαι γρηγορος 50 ε αν αργείς 150 ε αν την έχεις στραβή 200ε πλάκα με κάνεις εεΣυγνώμη που κοιτάζω το σάιτ της για να τσεκαρω πληροφορίες κ φωτογραφιες! Δεν θα το ξανακανω το μέγα αυτό λάθος!!
με αυτες της τιμές μην το κοιτας καθόλου το σαιτ ας ρίξει 50 της 100 πρωτα της τιμες κ βλέπουμε αλλά αφού πανε κατι μορτες που θέλουν ξύσιμο στο κολι τους κ σκανε 150 ε τι να πεις οσο έχει κορόιδα δεν θα ρίχνει τιμές ακου αν είσαι γρηγορος 50 ε αν αργείς 150 ε αν την έχεις στραβή 200ε πλάκα με κάνεις εε
καταρχήν γράφεις ασυνάρτητα κ δεν σε καταλαβαίνει κ κανείς
για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ανάλογα με το πορτοφόλι τους κ την διάρκεια που θέλουν
πχ. γιατί ένας πελάτης που τελειώνει πολύ γρήγορα να μην έχει την δυνατότητα να πάρει 15 λεπτά?
αν σου φαίνομαι ακριβή.. η είμαι ακριβή η εσύ έχεις ακριβά γούστα η, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, η μάλλον εγώ φταίω κ πρέπει να κατεβάσω τις τιμές μου σε επίπεδο ΚΡΟΣΣΑΡΑΣ για να έρθει κ η Σάρα αλλά κ η Μάρα
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
καταρχήν γράφεις ασυνάρτητα κ δεν σε καταλαβαίνει κ κανείς
για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ανάλογα με το πορτοφόλι τους κ την διάρκεια που θέλουν
πχ. γιατί ένας πελάτης που τελειώνει πολύ γρήγορα να μην έχει την δυνατότητα να πάρει 15 λεπτά?
αν σου φαίνομαι ακριβή.. η είμαι ακριβή η εσύ έχεις ακριβά γούστα η, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, η μάλλον εγώ φταίω κ πρέπει να κατεβάσω τις τιμές μου σε επίπεδο ΚΡΟΣΣΑΡΑΣ για να έρθει κ η Σάρα αλλά κ η Μάρα
Πολυ απλα οι τιμες σου εχουν μεινει στην εποχη του 2005,κοιτα να κανεις κατι μιας και πολλα αλλαξαν απο τοτε μεχρι σημερα.
Παντα καλοπροαιρετα..
tattoo35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όταν τα δίνουμε στις ξένες που έρχονται, δεν έχουμε πρόβλημα.. Και ας κλαιγομαστε μετα οτι μας έφαγαν τα ευρώ, οτι ηταν ξεπέτες, οτι δεν συμμετειχαν, μας αρκεί που είναι απ εξω. Παντα αυτό κάνουμε όμως... Αποθεωνουμε οτιδήποτε ξενόφερτο, και μείωνουμε οτιδηποτε δικο μας...και δεν νομιζω οτι υστερεί κάπου η συγκεκριμένη απο τις εισαγόμενες...(Για να μην χαλάσει το γούρι, περιμένω να ειπωθεί οτι είμαι μάνατζερ της Έλενας) Εννοειται οτι σέβομαι όλες τις απόψεις.
Πολυ απλα οι τιμες σου εχουν μεινει στην εποχη του 2005,κοιτα να κανεις κατι μιας και πολλα αλλαξαν απο τοτε μεχρι σημερα.
Παντα καλοπροαιρετα..
το 2005 η ώρα ήταν 250 κ το μισάωρο 150
καλοπροαίρετα κ γω θα πω οτι δεν σκέφτομαι να μειώσω τις τιμές μου γιατί θέλω λίγους πελάτες κ δν με ενδιαφέρει η ποσότητα.
φιλάκια :-* :-* :-*
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
πεστα αρχοντα έτσι είναι αν το παει έτσι με της τιμές την βλέπω χρόνο να μην βγάζει στην Ελλάδα την βλεπω στο Βέλγιο που έχει ανθρακοριχους ...Πολυ απλα οι τιμες σου εχουν μεινει στην εποχη του 2005,κοιτα να κανεις κατι μιας και πολλα αλλαξαν απο τοτε μεχρι σημερα.
Παντα καλοπροαιρετα..
πεστα αρχοντα έτσι είναι αν το παει έτσι με της τιμές την βλέπω χρόνο να μην βγάζει στην Ελλάδα την βλεπω στο Βέλγιο που έχει ανθρακοριχους ...
κ ανθρακωρύχος να γίνω πάλι θα προκοψω, όταν θα σκύβω να σπρώξω το φορτίο θα έρχονται πίσω μου ουρές, άσε που οι ιδιοκτήτες θα με έχουν στα όπα όπα.. κ όσους θα εχω γαμήσει θα μου κάνουν κ θελήματα, με λίγα λόγια πάλι βασίλισσα θα τη βγάλω
nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
πω μωρέ τι ασχολείστε με τους αργόσχολους.
Οσοι βρίζουν εδώ δεν είναι πελάτες γιατί απλά δεν έχουν μια η -ακόμα χειρότερα-δεν έχουν που να ξεσπάσουν.
Οι πελάτες παιρνουν τηλ η στέλνουν μνμ προσωπικά.Καλό καλοκαίρι. :-* :-* :-*
Οσοι βρίζουν εδώ δεν είναι πελάτες γιατί απλά δεν έχουν μια η -ακόμα χειρότερα-δεν έχουν που να ξεσπάσουν.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
πω μωρέ τι ασχολείστε με τους αργόσχολους.
Ασε μας ρε τσουβαλα και συ με τις εξυπναδες σου..
Κοιτα να ψαρεψεις κανενα γαμπρο απο το facebook
nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Βλέπω ότι λατρεύεις να ασχολείσαι με cd και trans.Προφανώς σου λένε οχι...
τεσπα...Ελενα keep going...θαυμάστρια σου.Είσαι πολύ σέξυ.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Βλέπω ότι λατρεύεις να ασχολείσαι με cd και trans.Προφανώς σου λένε οχι...
Με cd παλια ασχολιομουν τωρα τα βρισκω ολα στα διαδικτυο τσαμπα.
Εσυ που μας λες τι φυλο εισαι,εισαι εδω για να κριτικαρεις και να πετας εξυπναδες η για να προσφερεις στο σαιτ?
nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
ΕΣΕΝΑ τι σε νοιάζει βρέ και πετάγεσαι σαν τσουτσουνι να με ρωτήσεις τι θέλω εγώ.
Υπερασπίζομαι όποιον γουστάρω.Η μιά είναι ακριβή,η άλλη μέτρια.Εσεις θέλετε να πηδήξετε τη ΖΙΖΕΛ MONTELO ΜΕ 20 ΕΥΡΩ.
.Σάλτα και βρές κανένα μουσάτο τσάμπα και μην ασχολείσαι μαζί μου.
Υπερασπίζομαι όποιον γουστάρω.Η μιά είναι ακριβή,η άλλη μέτρια.Εσεις θέλετε να πηδήξετε τη ΖΙΖΕΛ MONTELO ΜΕ 20 ΕΥΡΩ.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
ΕΣΕΝΑ τι σε νοιάζει βρέ και πετάγεσαι σαν τσουτσουνι να με ρωτήσεις τι θέλω εγώ.
Εγω ασχολουμε μαζι σου ρε βρομωπουστα του κερατα?
Εσυ βγηκες και ειπες για αργοσχολους και απενταρους και στο φιναλε τι ζορι τραβας εσυ σε αυτο το θρεντ που δεν ειναι και δικο σου,αντε τραβα γαμησου τωρα στο δικο σου θρεντ και πες εκει μεσα οτι μαλακια θελεις,εδω οπως ειπες και ποιο πριν ειναι για πελατες της Ελενας (χαρουμενους η μη)
nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ,ΑΕΝΑΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΑΖΙ)ΟΥΣΤ
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ,ΑΕΝΑΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΑΖΙ)ΟΥΣΤ
Τωρα θα σου γαμουσα κανενα ξεσταυρι αλλα εχε χαρει που εισαι αμφιταλαντευομενη και γαμας με τον κωλο ΜΟΝΟ.
Αμε στο διαλο ρε λινατσα που ακομα δεν ξερεις τι εισαι σε αυτη τη ζωη.
nastazia30
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2013
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 517
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις