Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Αποστολή οκ!Δυναμίτης οκ!top καταστασεις οκ! Για εκείνους που ξέρουν....Τσάο!!!
γιατι εισαι μπουμπουνας...χαριτολογω.. :) σου πηρε μετρα?? της αρεσες? βαζει αρκετα κριτηρια για το πως την φτιαχνει ενας πελατης :) αν πληρεις ολες τις προυποθεσεις θα πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος που πληρωσες για να ρην φτιαξεις.. το σνομπ δεν ειναι για σενα.. για τα θελω της αρχοντισσας ειναι.. φιλικα :)

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
γιατι εισαι μπουμπουνας...χαριτολογω.. :) σου πηρε μετρα?? της αρεσες? βαζει αρκετα κριτηρια για το πως την φτιαχνει ενας πελατης :) αν πληρεις ολες τις προυποθεσεις θα πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος που πληρωσες για να ρην φτιαξεις.. το σνομπ δεν ειναι για σενα.. για τα θελω της αρχοντισσας ειναι.. φιλικα :)
Δεν νομίζω ότι χρήζει κάποιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας το θέμα!!! Ήταν πολύ όμορφη, πολύ καλά προσόντα και ιδιαίτερα φιλική...τι άλλο; Δεν παντρευτήκαμε κιόλας!!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.326
Πόντοι
606
Φιλαράκο τι άλλο θες να πω!!! Νομίζω με δυο τρεις λέξεις εξηγώ τι συνάντησα!!! Απλά πράγματα, όχι ολόκληρα μυθιστορήματα!!!!

αυτό ηθελα να πω κ γω ....εγω όταν παω περνω τ μινι 5αλεπτο....αλλα τ αξιζει τ φραγκα τ μουτρο

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Φιλαράκο τι άλλο θες να πω!!! Νομίζω με δυο τρεις λέξεις εξηγώ τι συνάντησα!!! Απλά πράγματα, όχι ολόκληρα μυθιστορήματα!!!!
οι λεξεις "δυναμιτης" και "για εκεινους που ξερουν" περιγραφουν μια εμπειρια με μια τρανσεξουαλ;; το αν ηταν καλη ας πουμε στον παθητικο η τον ενεργητικο ρολο, αν ηταν καυλιαρα, αν εδινε γλωσσοφιλα, αν δεν βιαζοταν, αν.. αν... αν... αν βαριεσαι βεβαια.. αστο να παει στο διαολο.. δεν σε παρεξηγουμε..

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οι λεξεις "δυναμιτης" και "για εκεινους που ξερουν" περιγραφουν μια εμπειρια με μια τρανσεξουαλ;; το αν ηταν καλη ας πουμε στον παθητικο η τον ενεργητικο ρολο, αν ηταν καυλιαρα, αν εδινε γλωσσοφιλα, αν δεν βιαζοταν, αν.. αν... αν... αν βαριεσαι βεβαια.. αστο να παει στο διαολο.. δεν σε παρεξηγουμε..
Δεν βιαζόταν, ήταν πολύ αισθησιακή και καυλιάρα!!! Εκτός των παραπάνω είναι κορμάρα ρε παιδιά τι να λέμε!!! Βοήθησα;

bourdeliotissss

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για να μην φαινεται σαν διαφήμιση πες καμια λεπτομερεια ρε μπουμπουνα, οι γκαιοι ειναι εδω  δεν θα σε παρεξηγησουν

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.326
Πόντοι
606
Δεν βιαζόταν, ήταν πολύ αισθησιακή και καυλιάρα!!! Εκτός των παραπάνω είναι κορμάρα ρε παιδιά τι να λέμε!!! Βοήθησα;
εμένα προσωπικά με καταστρεφεις βλέπω να τρώω κάνα 50αρι αυριο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.179
Πόντοι
506
Πανεμμορφη αλλα 50 ευρω για ενα τεταρτο με το ρολοι στο χερι δεν νομιζω να τα δωσω

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
To μπα δεν το κατάλαβα!!! Σε κάθε περίπτωση να βοηθήσω το φόρουμ επιχείρησα, τίποτε άλλο!!! Φιλιά σε όλους-ες!!!

πληροφοριες με το σταγονομετρο και γενικολογιες δεν βοηθανε
εκει πηγαινε το μπα
αν θες να βοηθησεις αναφερεις πιο αναλυτικα

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καταρχήν γράφεις ασυνάρτητα κ δεν σε καταλαβαίνει κ κανείς

για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ανάλογα με το πορτοφόλι τους κ την διάρκεια που θέλουν
πχ. γιατί ένας πελάτης που τελειώνει πολύ γρήγορα να μην έχει την δυνατότητα να πάρει 15 λεπτά?

αν σου φαίνομαι ακριβή.. η είμαι ακριβή η εσύ έχεις ακριβά γούστα η, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, η μάλλον εγώ φταίω κ πρέπει να κατεβάσω τις τιμές μου σε επίπεδο ΚΡΟΣΣΑΡΑΣ για να έρθει κ η Σάρα αλλά κ η Μάρα  :cheesy: :grin:
ακομα βγαζεις γλωσσα ενω ξερουμε ολοι οτι εισαι μεγαλη ξεπετα

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ απλα οι τιμες σου εχουν μεινει στην εποχη του 2005,κοιτα να κανεις κατι μιας και πολλα αλλαξαν απο τοτε μεχρι σημερα.
Παντα καλοπροαιρετα..
και καλα οι τιμες της που να δεις σε αυτες τις τιμες τι υπηρεσιες προσφερει πιο ξεπετουα και κρυοκωλη δεν υπαρχει εκλαψα πανω απο 2 φορες τα λεφτα μου λεγοντας οτι μπορει να μην ηταν η μερα της δυστυχως ομως πουλα μεγαλη παραμυθα

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
και καλα οι τιμες της που να δεις σε αυτες τις τιμες τι υπηρεσιες προσφερει πιο ξεπετουα και κρυοκωλη δεν υπαρχει εκλαψα πανω απο 2 φορες τα λεφτα μου λεγοντας οτι μπορει να μην ηταν η μερα της δυστυχως ομως πουλα μεγαλη παραμυθα
οπως εχει πει και ο φιλος βατραχος.. τις αξιωσαμε!! ναι θελει ενα 50 για 15 λεπτα και να της αρεσουμε κι ολας..να εχουμε ωραια κορμια..αφου τα βρισκει τα θυματα ας ειναι καλα..αν σκεφτει μονο πως η ασχημη συμπεριφορα της χαλαει την ομορφη εικονα της..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.326
Πόντοι
606
οπως εχει πει και ο φιλος βατραχος.. τις αξιωσαμε!! ναι θελει ενα 50 για 15 λεπτα και να της αρεσουμε κι ολας..να εχουμε ωραια κορμια..αφου τα βρισκει τα θυματα ας ειναι καλα..αν σκεφτει μονο πως η ασχημη συμπεριφορα της χαλαει την ομορφη εικονα της..

μουτρο εγω την ελενα την εχω παρει τρεις φορες κ περασα καλα .......αλλα αναλογα την τσεπη πεζει τ εργο...δεν εχεις δεν πας εχεις 100 τ δινεις και πας 1 ωρα ....αλλα με τ ρολοι όχι μαλακιες!!!!παντος οσες φορες πηγα κανα 40 τ εκατσα για 50 καλα είναι με ολες τοσο καθεσαι ......σπανια περιπτωση ειχα προσφατα με κοπελα 30ε 2 ωρες μ ποτο και 2 γκολ...οποις θελει πλρφρς πμ....

big20paul

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
0
μουτρο εγω την ελενα την εχω παρει τρεις φορες κ περασα καλα .......αλλα αναλογα την τσεπη πεζει τ εργο...δεν εχεις δεν πας εχεις 100 τ δινεις και πας 1 ωρα ....αλλα με τ ρολοι όχι μαλακιες!!!!παντος οσες φορες πηγα κανα 40 τ εκατσα για 50 καλα είναι με ολες τοσο καθεσαι ......σπανια περιπτωση ειχα προσφατα με κοπελα 30ε 2 ωρες μ ποτο και 2 γκολ...οποις θελει πλρφρς πμ....

Στείλε μου pm φίλε μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom