batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
Αποστολή οκ!Δυναμίτης οκ!top καταστασεις οκ! Για εκείνους που ξέρουν....Τσάο!!!
είμαι σηγουρος ότι πηρες τ μινι 15λπτο
Αποστολή οκ!Δυναμίτης οκ!top καταστασεις οκ! Για εκείνους που ξέρουν....Τσάο!!!
γιατι εισαι μπουμπουνας...χαριτολογω.. σου πηρε μετρα?? της αρεσες? βαζει αρκετα κριτηρια για το πως την φτιαχνει ενας πελατης αν πληρεις ολες τις προυποθεσεις θα πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος που πληρωσες για να ρην φτιαξεις.. το σνομπ δεν ειναι για σενα.. για τα θελω της αρχοντισσας ειναι.. φιλικαΑποστολή οκ!Δυναμίτης οκ!top καταστασεις οκ! Για εκείνους που ξέρουν....Τσάο!!!
Δεν νομίζω ότι χρήζει κάποιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας το θέμα!!! Ήταν πολύ όμορφη, πολύ καλά προσόντα και ιδιαίτερα φιλική...τι άλλο; Δεν παντρευτήκαμε κιόλας!!!!γιατι εισαι μπουμπουνας...χαριτολογω.. σου πηρε μετρα?? της αρεσες? βαζει αρκετα κριτηρια για το πως την φτιαχνει ενας πελατης αν πληρεις ολες τις προυποθεσεις θα πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενος που πληρωσες για να ρην φτιαξεις.. το σνομπ δεν ειναι για σενα.. για τα θελω της αρχοντισσας ειναι.. φιλικα
Η σιγουριά σου από που πηγάζει;...αν μου επιτρέπεις την ερώτηση!!!είμαι σηγουρος ότι πηρες τ μινι 15λπτο
Φιλαράκο τι άλλο θες να πω!!! Νομίζω με δυο τρεις λέξεις εξηγώ τι συνάντησα!!! Απλά πράγματα, όχι ολόκληρα μυθιστορήματα!!!!μεγάλε αυτή είναι πλήρης ενημέρωση.. όχι αστεία..
Φιλαράκο τι άλλο θες να πω!!! Νομίζω με δυο τρεις λέξεις εξηγώ τι συνάντησα!!! Απλά πράγματα, όχι ολόκληρα μυθιστορήματα!!!!
οι λεξεις "δυναμιτης" και "για εκεινους που ξερουν" περιγραφουν μια εμπειρια με μια τρανσεξουαλ;; το αν ηταν καλη ας πουμε στον παθητικο η τον ενεργητικο ρολο, αν ηταν καυλιαρα, αν εδινε γλωσσοφιλα, αν δεν βιαζοταν, αν.. αν... αν... αν βαριεσαι βεβαια.. αστο να παει στο διαολο.. δεν σε παρεξηγουμε..Φιλαράκο τι άλλο θες να πω!!! Νομίζω με δυο τρεις λέξεις εξηγώ τι συνάντησα!!! Απλά πράγματα, όχι ολόκληρα μυθιστορήματα!!!!
Δεν βιαζόταν, ήταν πολύ αισθησιακή και καυλιάρα!!! Εκτός των παραπάνω είναι κορμάρα ρε παιδιά τι να λέμε!!! Βοήθησα;οι λεξεις "δυναμιτης" και "για εκεινους που ξερουν" περιγραφουν μια εμπειρια με μια τρανσεξουαλ;; το αν ηταν καλη ας πουμε στον παθητικο η τον ενεργητικο ρολο, αν ηταν καυλιαρα, αν εδινε γλωσσοφιλα, αν δεν βιαζοταν, αν.. αν... αν... αν βαριεσαι βεβαια.. αστο να παει στο διαολο.. δεν σε παρεξηγουμε..
εμένα προσωπικά με καταστρεφεις βλέπω να τρώω κάνα 50αρι αυριοΔεν βιαζόταν, ήταν πολύ αισθησιακή και καυλιάρα!!! Εκτός των παραπάνω είναι κορμάρα ρε παιδιά τι να λέμε!!! Βοήθησα;
μπαΔεν βιαζόταν, ήταν πολύ αισθησιακή και καυλιάρα!!! Εκτός των παραπάνω είναι κορμάρα ρε παιδιά τι να λέμε!!! Βοήθησα;
To μπα δεν το κατάλαβα!!! Σε κάθε περίπτωση να βοηθήσω το φόρουμ επιχείρησα, τίποτε άλλο!!! Φιλιά σε όλους-ες!!!
To μπα δεν το κατάλαβα!!! Σε κάθε περίπτωση να βοηθήσω το φόρουμ επιχείρησα, τίποτε άλλο!!! Φιλιά σε όλους-ες!!!
μπα
[/quote. Τσα ..
ακομα βγαζεις γλωσσα ενω ξερουμε ολοι οτι εισαι μεγαλη ξεπετακαταρχήν γράφεις ασυνάρτητα κ δεν σε καταλαβαίνει κ κανείς
για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ανάλογα με το πορτοφόλι τους κ την διάρκεια που θέλουν
πχ. γιατί ένας πελάτης που τελειώνει πολύ γρήγορα να μην έχει την δυνατότητα να πάρει 15 λεπτά?
αν σου φαίνομαι ακριβή.. η είμαι ακριβή η εσύ έχεις ακριβά γούστα η, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, η μάλλον εγώ φταίω κ πρέπει να κατεβάσω τις τιμές μου σε επίπεδο ΚΡΟΣΣΑΡΑΣ για να έρθει κ η Σάρα αλλά κ η Μάρα
και καλα οι τιμες της που να δεις σε αυτες τις τιμες τι υπηρεσιες προσφερει πιο ξεπετουα και κρυοκωλη δεν υπαρχει εκλαψα πανω απο 2 φορες τα λεφτα μου λεγοντας οτι μπορει να μην ηταν η μερα της δυστυχως ομως πουλα μεγαλη παραμυθαΠολυ απλα οι τιμες σου εχουν μεινει στην εποχη του 2005,κοιτα να κανεις κατι μιας και πολλα αλλαξαν απο τοτε μεχρι σημερα.
Παντα καλοπροαιρετα..
οπως εχει πει και ο φιλος βατραχος.. τις αξιωσαμε!! ναι θελει ενα 50 για 15 λεπτα και να της αρεσουμε κι ολας..να εχουμε ωραια κορμια..αφου τα βρισκει τα θυματα ας ειναι καλα..αν σκεφτει μονο πως η ασχημη συμπεριφορα της χαλαει την ομορφη εικονα της..και καλα οι τιμες της που να δεις σε αυτες τις τιμες τι υπηρεσιες προσφερει πιο ξεπετουα και κρυοκωλη δεν υπαρχει εκλαψα πανω απο 2 φορες τα λεφτα μου λεγοντας οτι μπορει να μην ηταν η μερα της δυστυχως ομως πουλα μεγαλη παραμυθα
οπως εχει πει και ο φιλος βατραχος.. τις αξιωσαμε!! ναι θελει ενα 50 για 15 λεπτα και να της αρεσουμε κι ολας..να εχουμε ωραια κορμια..αφου τα βρισκει τα θυματα ας ειναι καλα..αν σκεφτει μονο πως η ασχημη συμπεριφορα της χαλαει την ομορφη εικονα της..
μουτρο εγω την ελενα την εχω παρει τρεις φορες κ περασα καλα .......αλλα αναλογα την τσεπη πεζει τ εργο...δεν εχεις δεν πας εχεις 100 τ δινεις και πας 1 ωρα ....αλλα με τ ρολοι όχι μαλακιες!!!!παντος οσες φορες πηγα κανα 40 τ εκατσα για 50 καλα είναι με ολες τοσο καθεσαι ......σπανια περιπτωση ειχα προσφατα με κοπελα 30ε 2 ωρες μ ποτο και 2 γκολ...οποις θελει πλρφρς πμ....