boubounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Πωπω δυο κουβέντες έγραψα και έγινε χαμός!!!Πάντως επιμένω ήταν πολύ καλή!! Φιλιά σε όλους!!Στείλε μου pm φίλε μου..
Πωπω δυο κουβέντες έγραψα και έγινε χαμός!!!Πάντως επιμένω ήταν πολύ καλή!! Φιλιά σε όλους!!Στείλε μου pm φίλε μου..
ναι, χαμός έγινε, τι να σου πω...Πωπω δυο κουβέντες έγραψα και έγινε χαμός!!!Πάντως επιμένω ήταν πολύ καλή!! Φιλιά σε όλους!!
κ ανθρακωρύχος να γίνω πάλι θα προκοψω, όταν θα σκύβω να σπρώξω το φορτίο θα έρχονται πίσω μου ουρές, άσε που οι ιδιοκτήτες θα με έχουν στα όπα όπα.. κ όσους θα εχω γαμήσει θα μου κάνουν κ θελήματα, με λίγα λόγια πάλι βασίλισσα θα τη βγάλω
Καταθέτω κ εδώ την εμπειρία μου. Εμένα και γλυκιά μου φάνηκε κ συμπαθητική κ πολύ καλή στύση. Χοντρό εργαλείο αλλά μικρού μεγέθους. Πρόσωπο πολύ θηλυκό κ κορμί φωνάρα. 3 φορές έχω πάει μια χαρά ήταν. Σίγουρα είναι ανάλογα με τα φεγγάρια της.
εγινε τιποτα με τους Τουρκους και βγηκαν τα Α/Κ πυροβολικου?καλέ τι λες? "μικρό..." απο βοϊδόπουτσες και πάνω για σένα ξεκινάνε τα μεσαία μεγέθη???
αν εμένα που είμαι τράνς είναι "μικρο" τότε οι άντρες με μικρότερο θα πρέπει να φουντάρουν
τυπε μου ανοιξες την ορεξη και λεω να ψησω κατι θρακιωτικα λουκανικα στα καρβουναΧοντρο και μικρο, ειναι αδυνατο εκ φυσεως να συμβαινει... Σιγουρα ειναι πιο μεγαλο απο πολλα αλλα, κ απιστευτα λαχταριστο!!