Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Η δικη μου γνωμη ειναι πως σε αυτη τη ζωη, υπαρχουν προιοντα και υπηρεσιες που δεν ειναι για ολα τα πορτοφολια... εγω δεν μπορω να παρω ενα ακριβο κινητο, η ενα ακριβο ρολοι, αλλα δεν βριζω τις εταιριες που τα παραγουν! Απλα δεν ειναι για τη δικη μου τσεπη... ουτε βριζω αυτες τις εταιριες, ουτε προσπαθω να μειωσω τα προιοντα τους... Συνειδητοποιω οτι δεν ειναι για μενα, κ ψαχνω στην αγορα για κατι στα μετρα μου... Τοσο απλα! Οσο για την Ελενα, για να εχει αυτες τις τιμες, προφανως εχει μια σταθερη πελατεια, που βρισκουν οτι οι τιμες της αντιπροσωπευουν τις υπηρεσιες της, κ δεν απευθυνεται σε ολα τα πορτοφολια... Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.

Drextell21

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια για την συγκεκριμένη έχω ακούσει οτι ειναι λίγο σνόμπ,απρόσιτη και τυπική μεχρι αηδίας.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κ ανθρακωρύχος να γίνω πάλι θα προκοψω, όταν θα σκύβω να σπρώξω το φορτίο θα έρχονται πίσω μου ουρές, άσε που οι ιδιοκτήτες θα με έχουν στα όπα όπα.. κ όσους θα εχω γαμήσει θα μου κάνουν κ θελήματα, με λίγα λόγια πάλι βασίλισσα θα τη βγάλω  :2funny: :2funny: :2funny:

10733961_982233611841028_5445633265540021040_o.jpg

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Τελικα οταν ο ανθρωπος εχει παιδεία και σωστη αντίληψη των πραγματων ειναι οτι καλύτερο.... παιδες ειναι καθαρα θεμα του καθενος το τι θα επιλεξει να κανει και πιο προγραμμα θα παρει με την Ελενα. αλλωστε ειναι αναλυτικη στο τι προσφερει. κατι σας την πιτσα ας πουμε. θελεις με 8 με 12 με 24 κομματια? θελεις γιγας? ε πληρωσε την βρε αδερφε μου. τζαμπα δεν δινει ουτε η γυναικα στον αντρα της πλεον. ποσο μαλλον μια επαγγελματιας αυτου τε βεληνεκούς...  Καλή Ανασταση να εχουμε και καλο Πασχα. [/size][/size][/size]

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλάκια μωρούλια μου καλό Πάσχα να έχουμε  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• kwl10bmp.jpg
    kwl10bmp.jpg
    163,5 KB · Εμφανίσεις: 322
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Καταθέτω κ εδώ την εμπειρία μου.  Εμένα και γλυκιά μου φάνηκε κ συμπαθητική κ πολύ καλή στύση.  Χοντρό εργαλείο αλλά μικρού μεγέθους. Πρόσωπο πολύ θηλυκό κ κορμί φωνάρα. 3 φορές έχω πάει μια χαρά ήταν.  Σίγουρα είναι ανάλογα με τα φεγγάρια της. 

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καταθέτω κ εδώ την εμπειρία μου.  Εμένα και γλυκιά μου φάνηκε κ συμπαθητική κ πολύ καλή στύση.  Χοντρό εργαλείο αλλά μικρού μεγέθους. Πρόσωπο πολύ θηλυκό κ κορμί φωνάρα. 3 φορές έχω πάει μια χαρά ήταν.  Σίγουρα είναι ανάλογα με τα φεγγάρια της. 

καλέ τι λες?  :2funny: :2funny: :2funny: "μικρό..." απο βοϊδόπουτσες και πάνω για σένα ξεκινάνε τα μεσαία μεγέθη???
αν εμένα που είμαι τράνς είναι "μικρο" τότε οι άντρες με μικρότερο θα πρέπει να φουντάρουν  :headbang:

96b704_f05ffb42f2174381884638e7207f7aad.jpg

Επισκέπτης
καλέ τι λες?  :2funny: :2funny: :2funny: "μικρό..." απο βοϊδόπουτσες και πάνω για σένα ξεκινάνε τα μεσαία μεγέθη???
αν εμένα που είμαι τράνς είναι "μικρο" τότε οι άντρες με μικρότερο θα πρέπει να φουντάρουν  :headbang:

96b704_f05ffb42f2174381884638e7207f7aad.jpg
  εγινε τιποτα με τους Τουρκους και βγηκαν τα Α/Κ πυροβολικου?

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
517
Πόντοι
21
καλέ τι λες?  2funny 2funny 2funny "μικρό..." απο βοϊδόπουτσες και πάνω για σένα ξεκινάνε τα μεσαία μεγέθη???
αν εμένα που είμαι τράνς είναι "μικρο" τότε οι άντρες με μικρότερο θα πρέπει να φουντάρουν  Banging Head Against a Wall

Αυτο ευκολα διαπιστωνετε :
1. απο κοντα , ιδιοις όμμασι που λενε για οποιον θελει ...
2. βαζεις διπλα στο οργανο ενα χαρακα ή ενα μετρο να φανει το μεγεθος/μηκος ( διοτι ο φιλος ειπε μικρο μαλλον για το μηκος καθως διευκρινισε οτι ειναι χοντρο )

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Χοντρο και μικρο, ειναι αδυνατο εκ φυσεως να συμβαινει... Σιγουρα ειναι πιο μεγαλο απο πολλα αλλα, κ απιστευτα λαχταριστο!!

Επισκέπτης
Χοντρο και μικρο, ειναι αδυνατο εκ φυσεως να συμβαινει... Σιγουρα ειναι πιο μεγαλο απο πολλα αλλα, κ απιστευτα λαχταριστο!!
τυπε μου ανοιξες την ορεξη και λεω να ψησω κατι θρακιωτικα λουκανικα στα καρβουνα  :hmm:

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Αυτο το λουκανικο, ειναι σιγουρα το πιο γευστικο!!!!!  :pipa2: :pipa1: :rockon:

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Στο βιντεο που την δειχνει να ποζαρει, και να κουναει τον καυλαρο της, ειναι σκετη καυλα!! Κορμαρα απιστευτη!!!  :wanker: :wanker: :pipa3: :pipa2: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom