Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Η λέξη μαλάκας (στο θηλυκό μαλάκω και σε πολλές παραλλαγές και για τα δύο φύλα) ανήκει στην ελληνική καθομιλουμένη και κυριολεκτικά σημαίνει τον αυνανιζόμενο.
Βάση λοιπόν της φωτογραφίας σου με τη μαλαπέρδα, εσύ αυγανιζόσουν και μάλιστα μόλις είχες τελειώσει, άρα πιθανόν ο χαρακτηρισμός που μου έδωσες να ανήκει και σε σένα!! Αυτά για τη λέξη-βρισιά που χρησιμοποίησες.Σε ότι αφορά την ηλικία σου ...αν εσύ λες ότι είσαι 32 εγώ δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω..!!Υπέθεσα απλά!! Και κάτι τελευταίο: δεν καταλαβαίνεις ότι για να ασχολούμε κάτι θα είδα όμορφο επάνω σου;Θεωρώ ότι είσαι έξυπνη...απλά ψάχνοντας μαθαίνεις και άλλα πράγματα...οκ; Τα ευρώ σήμερα είναι πιο δυσεύρετα από ποτέ ώστε να τα χαλάς στην κάθεμια που θέλει με τον τρόπο της να στα πάρει!! (..και δεν μιλάω για σένα πιστεύω αυτό τουλάχιστον να το κατάλαβες!) Καλη σου μέρα αστέρι μου με τα big προσόντα!!...και χαλάρωσε!!!

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥΤΑΝΑ - ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ - ΚΑΡΙΟΛΑ - ΨΩΛΟΥ - ΑΝΩΜΑΛΗ - ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΩ,
ούτε σε τηλεόραση μίλησα, ούτε δημόσια εξέθεσα κάποιον επώνυμα και σαν φυσικό πρόσωπο.
ο μπουμπούνας ποιος είναι? να βάλει τη φάτσα του να τον δούμε.

να... τα μαθήματα "μελλοντικού πελάτη??? (αρκετά δύσκολο)" προς πόρνη τράνς, να με προσβάλει εεε και λίγα του είπα.. μου έστειλε και μνμ απολογητικό...

σου απαντώ εδώ, φίλε μου, εγώ αυτόν που γουστάρω δεν τον ειρωνεύομαι ούτε πετάω μπηχτές για σπασμένα φτερά και ηλικία...κλπ
ίσα ίσα τον ανεβάζω για να βλέπω κι'αλλη απο την γκαύλα του.

και αμα σου φαίνονται πολλά για να με πληρώσεις, η είμαι ακριβή η εσύ έχεις ακριβά γούστα...........

96b704_aaf7dbce517a49198b9f45a5f77e508a.jpg_srb_p_600_640_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

καλημέρα στα γκαυλιάρικα μωράκια μου

:boobies:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εεεε  φόρα πολύ πήρες....!!! Το μόνο που δεν επιθυμώ είναι να μαλώνω στα σάιτ!! Αν όποιος είχε μια άποψη για κάποιους έβγαζε τη φάτσα του τότε θα θρηνούσαμε θύματα σε πιθανά ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και τέτοια!! Να, δες αμέσως- αμέσως την αντίδραση σου....χάλασες το στόμα σου και πήρες φόρα...!!! Οι φωτογραφίες  μπορεί να είναι πειραγμένες για κάποιους ή κάποιες ..λίγες φορές έχει συμβεί;(εδώ είναι γνωστό συμβαίνει συνέχεια ή κάνω λάθος;) Ποιός μου επιβεβαιώνει εμένα ότι είναι πρόσφατες; ή αν βγάλω εγώ μια φωτογραφία θα σε πείσω ότι είμαι πράγματι ο ίδιος;Σέβομαι ότι είσαι επαγγελματίας και μπορεί να σε προσβάλει κάποια γνώμη, όμως εσύ με το στύλ σου και την στάση σου αυτό το αλλάζεις!! Βέβαια αυτό απαιτεί και άλλα πράγματα πέρα από τις φώτο με την ψό.....η σου!! Και για να μην απορείς ναι είμαι 60άρα τρανς και ζηλεύω την κορμοστασιά σου και τα κάλη σου!!!(Το μήνυμα ήταν αληθινό...αλλά θα το καταλάβεις πιστεύεις ποτέ; Δε νομίζω!!)...ααα και κάτι άλλο: Κράζεις;...θαυμάζεις!! Φιλάκια ....

δες βιντεάκια μου τότε αγάπη μου αν πιστεύεις οτι οι φώτος μου είναι πειραγμένες

- είναι δικαίωμα μου να φέρομαι αναλόγως... εσυ δεν είπες γνώμη, θάψιμο έριξες

άντε, καλή σου μέρα μικρο και τριανταφυλλένιο  :boobies: :-* :tits2: :kissass: :fuck2: :wanker:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥΤΑΝΑ - ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ - ΚΑΡΙΟΛΑ - ΨΩΛΟΥ - ΑΝΩΜΑΛΗ - ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΩ,
ούτε σε τηλεόραση μίλησα, ούτε δημόσια εξέθεσα κάποιον επώνυμα και σαν φυσικό πρόσωπο.
ο μπουμπούνας ποιος είναι? να βάλει τη φάτσα του να τον δούμε.

να... τα μαθήματα "μελλοντικού πελάτη??? (αρκετά δύσκολο)" προς πόρνη τράνς, να με προσβάλει εεε και λίγα του είπα.. μου έστειλε και μνμ απολογητικό...

σου απαντώ εδώ, φίλε μου, εγώ αυτόν που γουστάρω δεν τον ειρωνεύομαι ούτε πετάω μπηχτές για σπασμένα φτερά και ηλικία...κλπ
ίσα ίσα τον ανεβάζω για να βλέπω κι'αλλη απο την γκαύλα του.

και αμα σου φαίνονται πολλά για να με πληρώσεις, η είμαι ακριβή η εσύ έχεις ακριβά γούστα...........

96b704_aaf7dbce517a49198b9f45a5f77e508a.jpg_srb_p_600_640_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

καλημέρα στα γκαυλιάρικα μωράκια μου

:boobies:
εεεε  φόρα πολύ πήρες....!!! Το μόνο που δεν επιθυμώ είναι να μαλώνω στα σάιτ!! Αν όποιος είχε μια άποψη για κάποιους έβγαζε τη φάτσα του τότε θα θρηνούσαμε θύματα σε πιθανά ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και τέτοια!! Να, δες αμέσως- αμέσως την αντίδραση σου....χάλασες το στόμα σου και πήρες φόρα...!!! Οι φωτογραφίες  μπορεί να είναι πειραγμένες για κάποιους ή κάποιες ..λίγες φορές έχει συμβεί;(εδώ είναι γνωστό συμβαίνει συνέχεια ή κάνω λάθος;) Ποιός μου επιβεβαιώνει εμένα ότι είναι πρόσφατες; ή αν βγάλω εγώ μια φωτογραφία θα σε πείσω ότι είμαι πράγματι ο ίδιος;Σέβομαι ότι είσαι επαγγελματίας και μπορεί να σε προσβάλει κάποια γνώμη, όμως εσύ με το στύλ σου και την στάση σου αυτό το αλλάζεις!! Βέβαια αυτό απαιτεί και άλλα πράγματα πέρα από τις φώτο με την ψό.....η σου!! Και για να μην απορείς ναι είμαι 60άρα τρανς και ζηλεύω την κορμοστασιά σου και τα κάλη σου!!!(Το μήνυμα ήταν αληθινό...αλλά θα το καταλάβεις πιστεύεις ποτέ; Δε νομίζω!!)...ααα και κάτι άλλο: Κράζεις;...θαυμάζεις!! Φιλάκια ....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
δες βιντεάκια μου τότε αγάπη μου αν πιστεύεις οτι οι φώτος μου είναι πειραγμένες

άντε, καλή σου μέρα μικρο και τριανταφυλλένιο  :boobies: :-* :tits2: :kissass: :fuck2: :wanker:

τα βιντεάκια σου τα είδα και σε ευχαριστώ....!!!Βυζάρες και κορμάρα!!..ειδική περίπτωση που χρήζει ειδικής μεταχείρησης!!!ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ!!Τελικά μάλλον θα σου κάτσω αν και 60αρα τρανς!! :zfuck:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τα βιντεάκια σου τα είδα και σε ευχαριστώ....!!!Βυζάρες και κορμάρα!!..ειδική περίπτωση που χρήζει ειδικής μεταχείρησης!!!ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ!!Τελικά μάλλον θα σου κάτσω αν και 60αρα τρανς!! :zfuck:

χαχα οκ τρανσεξουάλα μου τρελή  :erection:

teo8267

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
6

άντε, καλή σου μέρα μικρο και τριανταφυλλένιο  :boobies: :-* :tits2: :kissass: :fuck2: :wanker:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :erection: :erection: :erection: :kissass: :kissass: :kissass:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εμενα το αγαπημενο μου ειναι τοcrystal nude :cum:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11780500_1175684605791834_3.jpg
    11780500_1175684605791834_3.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 181

dirtyanalove7

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ελενα μην ακους κανενα αρνητικο σχολιο,μην ασχολεισαι καν..
Εισαι ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ και το ξερεις(;

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Δε δουλεύει μάλλον αυτές τις ημέρες...!!! Χαλαρώνει ίσως κάνοντας κάπου μπανάκια!!

Dilanmd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
280
Σήμερα το πρωί έτρεχε στο Φλοίσβο. Φόραγε κολάν που τόνιζε τα τέλεια οπίσθία της..

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Πάνω που "ζεσταθήκαμε"....ο παίδαρος (Έλενα) εξαφανίστηκε , κρίμα...κρίμα...κρίμα!!!

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Το οτι δεν ειναι καθε μερα εδω, δεν σημαινει οτι εξαφανιστηκε... Υπαρχει το σαιτ της, το facebook της, οπου μπορεις να "ζεσταινεσαι" πολυ συχνοτερα απο εδω...

Greek Kolaris

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Έλενα είσαι κουκλάρα!!! Και θα έρθω να το ρισκάρω γιατί εμφανισιακά στην Ελλάδα είσαι η καλύτερη πιστεύω!! Μέχρι πότε θα είσαι Aθήνα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom