Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
96b704_0a340f478e9c47209e2361c689e6b47e.jpg_srb_p_630_473_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb

έχουμε κ κώλο..  :kissass: :kissass: :kissass:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Καλά τώρα...όταν κουράζεται το μπροστά παίρνει θέση το πίσω!Καλό γιατί δεν πλήττεις ποτέ!Εμφανίσθηκε πάντως το...κουρασμένο!

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλά τώρα...όταν κουράζεται το μπροστά παίρνει θέση το πίσω!Καλό γιατί δεν πλήττεις ποτέ!Εμφανίσθηκε πάντως το...κουρασμένο!

εχω μια απορια.... αφου την θεωρεις σχεδον καμμενο χαρτι, γιατι εισαι εδω;; προσωπικα οταν δεν μου αρεσει καποια, δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω... συγνωμη για  την παρεμβαση....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Δε Μίλησα ποτέ για καμένο χαρτί!Έχω απορίες για τις οποίες σε Ρώτησα χωρίς να μου απαντήσεις ...δικαίωμα σου άλλωστε και τέλος εάν σε ενοχλω πες το μου!....ασχολούμενος γενικώς χωρίς όμως διάθεση να θιξω κανέναν!Ευχαριστω

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Δε Μίλησα ποτέ για καμένο χαρτί!Έχω απορίες για τις οποίες σε Ρώτησα χωρίς να μου απαντήσεις ...δικαίωμα σου άλλωστε και τέλος εάν σε ενοχλω πες το μου!....ασχολούμενος γενικώς χωρίς όμως διάθεση να θιξω κανέναν!Ευχαριστω

εμενα, γιατι με ενοχλεις;; οχι βεβαια... κουβεντα κανουμε....

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
βαζει φωτογραφια το καυλι της, κ ειρωνικα μιλας για κουρασμενο, για φτερα που επεσαν, για ηλικια.... βαζει φωτογραφια τον κωλο της, ειρωνικα παλι λες οτι οταν κουραζεται, γυριζει απο πισω... τι αλλο πρεπει να κανει.... απλα προσπαθω να καταλαβω την λογικη... Καληνυχτα...

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Σε κάθε περίπτωση και για να τελειώνουμε καλά κάνεις και υποστηρίζεις...μάλλον την γνωρίζεις την εν λόγω και την θαυμάζεις!! Το γιατί δεν μας είπες ...!!! θεωρώ ότι είναι λίγο μεγάλη και βεβαίως υπερεκτιμημένη...άποψη μου!!Όπου ακούς πολλά κεράσια...και τέτοια!!Εάν αλλάξω γνώμη να είσαι σίγουρος θα το αναφέρω!!Καληνύχτα!!!Πάνω από όλα τους σέβομαι όλους εδώ μέσα...μη το ξεχνάς!!...και την περί ους ο λόγος!!!

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Βεβαιως και την γνωριζω δεν το αρνηθηκα, κ δεν εχω παραπονο.. ισως την πετυχα οταν ηταν "ξεκουραστη"..το "γιατι" που επιμενεις, νομιζω οτι ειναι φανερο... Οχι, δεν θα γραψω για ξεσκισματα, αν αυτο εννοεις...για να εχεις τοσο ολοκληρωμενη αποψη, υποθετω οτι την εχεις γνωρισει κι εσυ.. αλλιως δεν εξηγειται να κρινουμε οποιονδηποτε ανθρωπο οταν δεν τον εχουμε γνωρισει απο κοντα.. Ασφαλως κ ο καθενας εχει την αποψη του και το γουστο του, και ειναι απολυτως σεβαστα! Νομιζω οτι κ εγω τους σεβομαι ολους. Αυτα.

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Βεβαιως και την γνωριζω δεν το αρνηθηκα, κ δεν εχω παραπονο.. ισως την πετυχα οταν ηταν "ξεκουραστη"..το "γιατι" που επιμενεις, νομιζω οτι ειναι φανερο... Οχι, δεν θα γραψω για ξεσκισματα, αν αυτο εννοεις...για να εχεις τοσο ολοκληρωμενη αποψη, υποθετω οτι την εχεις γνωρισει κι εσυ.. αλλιως δεν εξηγειται να κρινουμε οποιονδηποτε ανθρωπο οταν δεν τον εχουμε γνωρισει απο κοντα.. Ασφαλως κ ο καθενας εχει την αποψη του και το γουστο του, και ειναι απολυτως σεβαστα! Νομιζω οτι κ εγω τους σεβομαι ολους. Αυτα.
Αυτά.... Καλή σου νύχτα!!

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σε κάθε περίπτωση και για να τελειώνουμε καλά κάνεις και υποστηρίζεις...μάλλον την γνωρίζεις την εν λόγω και την θαυμάζεις!! Το γιατί δεν μας είπες ...!!! θεωρώ ότι είναι λίγο μεγάλη και βεβαίως υπερεκτιμημένη...άποψη μου!!Όπου ακούς πολλά κεράσια...και τέτοια!!Εάν αλλάξω γνώμη να είσαι σίγουρος θα το αναφέρω!!Καληνύχτα!!!Πάνω από όλα τους σέβομαι όλους εδώ μέσα...μη το ξεχνάς!!...και την περί ους ο λόγος!!!

τι μεγάλη ρε μαλάκα? 32 χρονών είμαι, πολλά είπες ακούσαμε την γνώμη σου  :jerking:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε καυλιάρα, με το "μεγάλη" ίσως να μην εννοεί την ηλικία σου. Να εννοεί άλλο "πράγμα"...
αυτό εννοεί, αναφέρεται και σε κομμένα φτερά και μαλακίες και αφήνει υπονοούμενα το ούφο λες και με ξέρει 
μήπως είναι καμιά 60ρα τρανς? λέω εγώ τώρα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αυτό εννοεί, αναφέρεται και σε κομμένα φτερά και μαλακίες και αφήνει υπονοούμενα το ούφο λες και με ξέρει 
μήπως είναι καμιά 60ρα τρανς? λέω εγώ τώρα...

οκ, κι εγώ δεν είμαι μαλάκας. Κατάλαβα ότι αυτό εννοεί, αλλά είπα να κάνω λίγο χαβαλέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom