tattoo35
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!
Το συγκεκριμενο διλημμα δεν εχει απαντηση!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!
Τι έγινε ρε χαθήκατε όλοι...που βρίσκεται το αστέρι Ρόδο...Αθήνα που;Θέλω να μάθω, ξέρει κανείς;
δουλεύει η έπεσαν.....τα φτερά της!!Kαι που είναι δεν εμφανίζεται στο κοινό της να μας ενημερώσει......!!
ξεκουράζω την κλειτορίδα μου μωρούλια μου......Στο site παντως γραφει οτι ειναι Αθηνα αλλα δεν ειναι διαθεσιμη.
ξεκουράζω την κλειτορίδα μου μωρούλια μου......
φιλάκια πολλά........ :-* :-* :-*
Αλλά όπως κατάλαβες ...όχι ετοιμοπόλεμη!! Ξεκουράζεται.....οπότε υπονονή κάνα μήνα και βλεπουμε!!ω τι μεγαλη και.... ζουμερη κλειτοριδα!!!!!
Αλλά όπως κατάλαβες ...όχι ετοιμοπόλεμη!! Ξεκουράζεται.....οπότε υπονονή κάνα μήνα και βλεπουμε!!
Καλά κάνεις περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...με τις φώτο μάλλον σε έψησε!! Σωστός!!την προτιμω ξεκουραστη και με ολες τις δυναμεις της, οποτε προσωπικη μου αποψη, αξιζει να περιμενω λιγο....
Καλά κάνεις περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...με τις φώτο μάλλον σε έψησε!! Σωστός!!
Άρα ξέρεις...για πες αν θέλεις..αν περιμενα να κρινω απο τις φωτογραφιες, σωθηκα! στις φωτογραφιες ολες καλλονες ειναι... απο κοντα ειναι η μεγαλη διαφορα.
Άρα ξέρεις...για πες αν θέλεις..
Πολύ σωστά μιλάς, όμως όσο και αν κάποιοι υποβαθμίζουν την άποψη του καθενός καλό είναι τα "καλά" να λέγονται!! Ασφαλώς δικαίωμα σου δεν το συζητώ!!επειδη ξερω οτι αν πεις κατι καλο, κινδυνευεις να κατηγορηθεις οτι προμοταρεις η οτι εχεις καποιο οφελος, προτιμω να μην πω συγκεκριμενα.. Αλλωστε τα γουστα του καθενος διαφερουν.... το σιγουρο ειναι οτι δεν κλαις τα ευρω σου!
Σε κουράσανε στο tour σου ε???ξεκουράζω την κλειτορίδα μου μωρούλια μου......
φιλάκια πολλά........ :-* :-* :-*