Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οφείλω να αναγνωρίσω την αδιαμφισβήτητη θηλυκότητα της Έλενας (όποιος την έχει δει από κοντά καταλαβαίνει), η οποία είναι ανάλογη των εξίσου εντυπωσιακών προσόντων της (προσωπική εμπειρία), όπως οφείλω να αναγνωρίσω και την ειλικρίνεια της στα λεγόμενα της πιο πάνω.
Κι όλα αυτά ενώ είμαι ένας εκ των μη ικανοποιημένων από τη συνεύρεση μαζί της πριν - ομολογουμένως - πολύ καιρό, περίπου 3 χρόνια. Η αίσθηση της "ξεπέτας", τότε, ήταν διάχυτη.
Διαβάζοντας όμως τα παραπάνω από την ίδια, μάλλον εκ των υστέρων αντιλαμβάνομαι το γιατί - πήγα ως ενεργητικός.... Αυτά τα λίγα, χωρίς πάθη και μίση!

γεια σου αγάπη,
Άκου,

ξεπέτα είναι για μένα αυτή που θα σε πιέσει να τελειώσεις, δεν θα κάνει αυτά που συμφωνήσατε, και επίσης αυτή που θα σε κοροϊδέψει και θα σου πάρει τα λεφτά η έξτρα λεφτά.

Άλλο είναι να μην ήταν καλή στο σεξ, ήταν κουρασμένη, ήταν ψυχρή, δεν είχατε καλή χημεία, της έπρηξες τα ούμπαλα.

Το να μην είμαι καλή στο σεξ με κάποιον έχει συμβεί (παλαιότερα κυρίως), το να είμαι κουρασμένη το δέχομαι έχει συμβεί πολλές φορές, το να μην έχω καλή χημεία πάλι έχει συμβεί και πολλά άλλα που με χαλάνε και με ξενερώνουν πάνω στη φάση πχ να μυρίζει ο άλλος (στόμα, μασχάλες, κώλο, πούτσο, πόδια)
να είναι σπαστικός και πιεστικός ο άλλος, να δαγκώνει, να είναι σαλιάρης, να μιλάει πολύ, να κάνει περίεργα και απότομα.

Αυτά εν ολίγοις με ξενερώνουν, άλλα θα τα υποστώ οσο μπορώ και θα κάτσω την ώρα που είπαμε, τώρα αν το σεξ που θα κάναμε βγει καλό σύμφωνα με όλες αυτές τις αρνητικές παραμέτρους δεν το ξερω..

πάντως, να ξεπετάξω, να πιέσω, να κοροϊδέψω, δεν είναι του χαρακτήρα μου να το κάνω.

με ειλικρίνεια και όποιος θέλει έρχεται όποιος δεν θέλει δεν έρχεται

:)

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
γεια σου αγάπη,
Άκου,

ξεπέτα είναι για μένα αυτή που θα σε πιέσει να τελειώσεις, δεν θα κάνει αυτά που συμφωνήσατε, και επίσης αυτή που θα σε κοροϊδέψει και θα σου πάρει τα λεφτά η έξτρα λεφτά.

Άλλο είναι να μην ήταν καλή στο σεξ, ήταν κουρασμένη, ήταν ψυχρή, δεν είχατε καλή χημεία, της έπρηξες τα ούμπαλα.

Το να μην είμαι καλή στο σεξ με κάποιον έχει συμβεί (παλαιότερα κυρίως), το να είμαι κουρασμένη το δέχομαι έχει συμβεί πολλές φορές, το να μην έχω καλή χημεία πάλι έχει συμβεί και πολλά άλλα που με χαλάνε και με ξενερώνουν πάνω στη φάση πχ να μυρίζει ο άλλος (στόμα, μασχάλες, κώλο, πούτσο, πόδια)
να είναι σπαστικός και πιεστικός ο άλλος, να δαγκώνει, να είναι σαλιάρης, να μιλάει πολύ, να κάνει περίεργα και απότομα.

Αυτά εν ολίγοις με ξενερώνουν, άλλα θα τα υποστώ οσο μπορώ και θα κάτσω την ώρα που είπαμε, τώρα αν το σεξ που θα κάναμε βγει καλό σύμφωνα με όλες αυτές τις αρνητικές παραμέτρους δεν το ξερω..

πάντως, να ξεπετάξω, να πιέσω, να κοροϊδέψω, δεν είναι του χαρακτήρα μου να το κάνω.

με ειλικρίνεια και όποιος θέλει έρχεται όποιος δεν θέλει δεν έρχεται

:)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
έτσι είναι.. δυστυχώς  :-

Συνημμένα

• 11666310_973645612699828_4186386799285218794_n.jpg
    11666310_973645612699828_4186386799285218794_n.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 34

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ασχετο...μετα το διαγγελμα του τσιπρα λεω οτι εχουμε πρωθυπουργο με αρχιδια και οχι αρχιδια πρωθυπουργο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
όχι, είσαι εσύ, εγώ, εμείς, όλη η Ελλάδα που μας έχουν ξεβρακώσει και λέμε yes to all :) ιτς νοτ φανυ  :-

Ο πρωθυπουργός σου μόλις είπε πως και ΝΑΙ να βγει δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αυτός μια φορά θα παραμείνει πρωθυπουργός...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ο πρωθυπουργός σου μόλις είπε πως και ΝΑΙ να βγει δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αυτός μια φορά θα παραμείνει πρωθυπουργός...
εσυ πιστευεις οτι θα βγει το ναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Θα σου απαντήσω αν μου απαντήσεις ειλικρινά αν τον παίρνεις.
σπαμαρουμε φιλαρακι....αλλα αν ξεστραβωθεις και διαβασεις 2-3 σελιδες του θεματος που γραφεις θα καταλαβαινες...αλλα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω προσωπικα προτιμω τις παθητικες τρανς αν ειναι ενεργητικες δεν με ενδιαφερει θα κανω και μια γενικη παρατηρηση...ολες οι τρανς λιγο πολυ θελετε να σας συμπεριφερομαστε σαν γυναικες αλλα αλλο πραγμα η δουλεια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
ξεστραβωσου

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
σπαμαρουμε φιλαρακι....αλλα αν ξεστραβωθεις και διαβασεις 2-3 σελιδες του θεματος που γραφεις θα καταλαβαινες...αλλα...

Άντε να σου απαντήσω λοιπόν.

Για δες τι αποδώσεις δίνει το στοίχημα των άγγλων μπουκς για το ΝΑΙ και για το ΟΧΙ!

Μην σε κουράζω να ψάχνεις 1.27 και 3.25 αντίστοιχα. ;)

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

παιδιά εκφραστείτε ελεύθερα ζούμε ιστορικές στιγμές και μεγάλο αλαλούμ 

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν αντέχω άλλο θα πάω έξω απο τη βουλή και θα βγάλω τα βυζιά μου εξω!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
δεν αντέχω άλλο θα πάω έξω απο τη βουλή και θα βγάλω τα βυζιά μου εξω!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
το θέμα είναι να πας εξω από την βουλή κ να βγάλεις έξω το καυλι σ να δούμε τι θα γίνει μωρό ..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Εγώ τα θέλω και τα δυο :2funny:

Stories