Οφείλω να αναγνωρίσω την αδιαμφισβήτητη θηλυκότητα της Έλενας (όποιος την έχει δει από κοντά καταλαβαίνει), η οποία είναι ανάλογη των εξίσου εντυπωσιακών προσόντων της (προσωπική εμπειρία), όπως οφείλω να αναγνωρίσω και την ειλικρίνεια της στα λεγόμενα της πιο πάνω.
Κι όλα αυτά ενώ είμαι ένας εκ των μη ικανοποιημένων από τη συνεύρεση μαζί της πριν - ομολογουμένως - πολύ καιρό, περίπου 3 χρόνια. Η αίσθηση της "ξεπέτας", τότε, ήταν διάχυτη.
Διαβάζοντας όμως τα παραπάνω από την ίδια, μάλλον εκ των υστέρων αντιλαμβάνομαι το γιατί - πήγα ως ενεργητικός.... Αυτά τα λίγα, χωρίς πάθη και μίση!
γεια σου αγάπη,
Άκου,
ξεπέτα είναι για μένα αυτή που θα σε πιέσει να τελειώσεις, δεν θα κάνει αυτά που συμφωνήσατε, και επίσης αυτή που θα σε κοροϊδέψει και θα σου πάρει τα λεφτά η έξτρα λεφτά.
Άλλο είναι να μην ήταν καλή στο σεξ, ήταν κουρασμένη, ήταν ψυχρή, δεν είχατε καλή χημεία, της έπρηξες τα ούμπαλα.
Το να μην είμαι καλή στο σεξ με κάποιον έχει συμβεί (παλαιότερα κυρίως), το να είμαι κουρασμένη το δέχομαι έχει συμβεί πολλές φορές, το να μην έχω καλή χημεία πάλι έχει συμβεί και πολλά άλλα που με χαλάνε και με ξενερώνουν πάνω στη φάση πχ να μυρίζει ο άλλος (στόμα, μασχάλες, κώλο, πούτσο, πόδια)
να είναι σπαστικός και πιεστικός ο άλλος, να δαγκώνει, να είναι σαλιάρης, να μιλάει πολύ, να κάνει περίεργα και απότομα.
Αυτά εν ολίγοις με ξενερώνουν, άλλα θα τα υποστώ οσο μπορώ και θα κάτσω την ώρα που είπαμε, τώρα αν το σεξ που θα κάναμε βγει καλό σύμφωνα με όλες αυτές τις αρνητικές παραμέτρους δεν το ξερω..
πάντως, να ξεπετάξω, να πιέσω, να κοροϊδέψω, δεν είναι του χαρακτήρα μου να το κάνω.
με ειλικρίνεια και όποιος θέλει έρχεται όποιος δεν θέλει δεν έρχεται