baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
ντρεπομαι.Ναι και κύμινο, και μαιντανό και σκόρδο και από όλα. Στείλ μου μύνημα να σου δείξω πως τα φτιάχνω.
ντρεπομαι.Ναι και κύμινο, και μαιντανό και σκόρδο και από όλα. Στείλ μου μύνημα να σου δείξω πως τα φτιάχνω.
ντρέπεσε ή χέζεσε; εγώ ενδιαφέρθηκα να σου λύσω την απορία ποια είμαι και πως τα φτιάχνω...ντρεπομαι.
φοβαμαι.ντρέπεσε ή χέζεσε; εγώ ενδιαφέρθηκα να σου λύσω την απορία ποια είμαι και πως τα φτιάχνω...
α άμα είσαι χέσης τι να σου κάνω. Προφανώς χέζεσε μπας και είμαι όντως γυναίκα και σε απαγοητέψω. Λογικό...φοβαμαι.
αν ειχες παργαλατσο θα σε ειχε τρελανει στα πμ και στα butt-picksα άμα είσαι χέσης τι να σου κάνω. Προφανώς χέζεσε μπας και είμαι όντως γυναίκα και σε απαγοητέψω. Λογικό...
το ψιλιάστηκα φίλε, η απαγοήτευση στο ότι είμαι 100% γυναίκα ορισμένων είναι εμφανής.αν ειχες παργαλατσο θα σε ειχε τρελανει στα πμ και στα butt-picks
Γυναικα ειναι τυπεΓυναίκα η μπάζο ? η ερώτηση με πλήρη σεβασμό και γνώση στην ανάρτηση για την Παπαρίζου.Ευχαριστώ.-
ti νε οερασες ρε αρχιδα για τσιμυ.αν ειχες παργαλατσο θα σε ειχε τρελανει στα πμ και στα butt-picks
μολις γυρισα απο τουαλετα τωρα σιγουρα δεν θα χεστω.α άμα είσαι χέσης τι να σου κάνω. Προφανώς χέζεσε μπας και είμαι όντως γυναίκα και σε απαγοητέψω. Λογικό...
Τζίμης συλλέκτης εμπειριών ρεti νε οερασες ρε αρχιδα για τσιμυ.
η εμπειρια ειναι μια φορα οταν γινεται συνηθεια τι ειναι?ικανο τον εχω να καλουπωνε σε κερι τις ψωλες των τραβελων και να τις καρατα για ενθυμιο.Τζίμης συλλέκτης εμπειριών ρε
η εμπειρια ειναι μια φορα οταν γινεται συνηθεια τι ειναι?ικανο τον εχω να καλουπωνε σε κερι τις ψωλες των τραβελων και να τις καρατα για ενθυμιο.
Τι πετσοκομα ηταν αυτο???Aφιερωμένο στους πατσαβουρογάμηδες του φόρουμ:
Με κίνδυνο να με πουν ζηλιάρα επειδή είμαι γυναίκα, αντικειμενικά έχει γίνει καράμπαζο σώμα-μούρη. Και η ίδια φάσκει και αντιφάσκει όταν μιλά για τα κιλά της--ότι πήρε αντικαταθλιπτικά, ότι κάνει τάχα μου στάση ενάντια στην ανορεξία, ότι έχει θυροειδή, ότι της αρέσει το φαγητό (ίσως ο μόνος αληθινός λόγος). Παραδέξου το Ελενάκι μου, έχεις κατεβάσει όλα τα φαστφουντάδικα και ντελίβερι της γειτονιάς σου όχι χάπια και ορμονικά και μακακίες. Ούτε οι 3 κορσέδες που φοράς δεν σε σώζουν.
Γυναικάρα, δεν ξέρεις τι είναι φίλε, πολύ καλό τυπάκι αν την γνωρίσειςΓυναίκα η μπάζο ? η ερώτηση με πλήρη σεβασμό και γνώση στην ανάρτηση για την Παπαρίζου.Ευχαριστώ.-
Τι λες τώρα... πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Τα έχεις περάσει μήπως και ξέρεις; Πάντως μπάζω δεν έχει γίνει σε καμία περίπτωση απλά δε είναι πια κοριτσάκι όπως ήταν στην αρχή που την γνωρίσαμε.Aφιερωμένο στους πατσαβουρογάμηδες του φόρουμ:
Με κίνδυνο να με πουν ζηλιάρα επειδή είμαι γυναίκα, αντικειμενικά έχει γίνει καράμπαζο σώμα-μούρη. Και η ίδια φάσκει και αντιφάσκει όταν μιλά για τα κιλά της--ότι πήρε αντικαταθλιπτικά, ότι κάνει τάχα μου στάση ενάντια στην ανορεξία, ότι έχει θυροειδή, ότι της αρέσει το φαγητό (ίσως ο μόνος αληθινός λόγος). Παραδέξου το Ελενάκι μου, έχεις κατεβάσει όλα τα φαστφουντάδικα και ντελίβερι της γειτονιάς σου όχι χάπια και ορμονικά και μακακίες. Ούτε οι 3 κορσέδες που φοράς δεν σε σώζουν.
Επειδή είσαι γυναίκα θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι οι γυναίκες βαζουν κιλά όταν είναι σε πρόγραμμα με ορμόνες.Aφιερωμένο στους πατσαβουρογάμηδες του φόρουμ: