Νέα

Έλενα Παπαρίζου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 787K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας καυλώνει η Παπαρίζου

• Ναι

Ψήφοι: 870 81,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 196 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.066

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.420
Πόντοι
12.756

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.413
Πόντοι
1.056
Γυναίκα η μπάζο ? η ερώτηση με πλήρη σεβασμό και γνώση στην ανάρτηση για την Παπαρίζου.Ευχαριστώ.-

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Γυναίκα η μπάζο ? η ερώτηση με πλήρη σεβασμό και γνώση στην ανάρτηση για την Παπαρίζου.Ευχαριστώ.-
Γυναικα ειναι τυπε :confused: :confused: :confused:
Hot_chick_surprise.gif

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Τζίμης συλλέκτης εμπειριών ρε
η εμπειρια ειναι μια φορα οταν γινεται συνηθεια τι ειναι?ικανο τον εχω να καλουπωνε σε κερι τις ψωλες των τραβελων και να τις καρατα για ενθυμιο. :confused: :confused: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Aφιερωμένο στους πατσαβουρογάμηδες του φόρουμ:

Με κίνδυνο να με πουν ζηλιάρα επειδή είμαι γυναίκα, αντικειμενικά έχει γίνει καράμπαζο σώμα-μούρη. Και η ίδια φάσκει και αντιφάσκει όταν μιλά για τα κιλά της--ότι πήρε αντικαταθλιπτικά, ότι κάνει τάχα μου στάση ενάντια στην ανορεξία, ότι έχει θυροειδή, ότι της αρέσει το φαγητό (ίσως ο μόνος αληθινός λόγος). Παραδέξου το Ελενάκι μου, έχεις κατεβάσει όλα τα φαστφουντάδικα και ντελίβερι της γειτονιάς σου όχι χάπια και ορμονικά και μακακίες. Ούτε οι 3 κορσέδες που φοράς δεν σε σώζουν.
Τι πετσοκομα ηταν αυτο???

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290
Γυναικάρα, δεν ξέρεις τι είναι φίλε, πολύ καλό τυπάκι αν την γνωρίσεις

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290

Με κίνδυνο να με πουν ζηλιάρα επειδή είμαι γυναίκα, αντικειμενικά έχει γίνει καράμπαζο σώμα-μούρη. Και η ίδια φάσκει και αντιφάσκει όταν μιλά για τα κιλά της--ότι πήρε αντικαταθλιπτικά, ότι κάνει τάχα μου στάση ενάντια στην ανορεξία, ότι έχει θυροειδή, ότι της αρέσει το φαγητό (ίσως ο μόνος αληθινός λόγος). Παραδέξου το Ελενάκι μου, έχεις κατεβάσει όλα τα φαστφουντάδικα και ντελίβερι της γειτονιάς σου όχι χάπια και ορμονικά και μακακίες. Ούτε οι 3 κορσέδες που φοράς δεν σε σώζουν.
Τι λες τώρα... πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Τα έχεις περάσει μήπως και ξέρεις; Πάντως μπάζω δεν έχει γίνει σε καμία περίπτωση απλά δε είναι πια κοριτσάκι όπως ήταν στην αρχή που την γνωρίσαμε.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.480
Πόντοι
446
καραμπαζο πλεον..μεχρι το 2012 αξιζε

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936

Επειδή είσαι γυναίκα θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι οι γυναίκες βαζουν κιλά όταν είναι σε πρόγραμμα με ορμόνες.

Οι γυναίκες βαζουν κιλά όταν προσπαθούν να κάνουν παιδί.

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Επιπλεον η κοπελα εχει περασει καταθλιψη που σημαινει θεραπεια πολυ πιθανον μαζι με αντικαταθλιπτικο (αυξανει το βαρος, παρενεργεια). Αν ειναι στη φαση συντηρησης και παιρνει ακομα δικαιολογει να εχει καποια κιλακια μεχρι σημερα.

Καλα να ειναι το κοριτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom