pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Άτιμο πράγμα οι δεσμοί αίματος πολλές φορές ε;Ασε που μια ξαδερφη μου το εχει πιο μεγαλο απο της παπαριζου..και ετσι σφηχτο
Άτιμο πράγμα οι δεσμοί αίματος πολλές φορές ε;Ασε που μια ξαδερφη μου το εχει πιο μεγαλο απο της παπαριζου..και ετσι σφηχτο
Τύπε κάνε κανά προξενιό.Ασε που μια ξαδερφη μου το εχει πιο μεγαλο απο της παπαριζου..και ετσι σφηχτο
Μαλάκα το γάμησες,είπαμε να μην ζητάμε προίκα αλλά όχι κ να δίνουμε....Τύπε κάνε κανά προξενιό.
Έχω προίκα και δεν ψηφίζω Πασοκ
Εκτός κι αν γαμείς εσύ την ξαδερφούλα,οπότε πάσο(κ)
Χτίζω το προφίλ μου ρε.Μαλάκα το γάμησες,είπαμε να μην ζητάμε προίκα αλλά όχι κ να δίνουμε....
moνη της ειναι αυτη την περιοδο..2 μερες μεχρι να της περασει..Τύπε κάνε κανά προξενιό.
Ξαδέρφη σου είναι ε! στο υπενθυμίζω γιατί μου φαίνεται το ξεχνάς κάπου-κάπου.περα απο την πλακα, 1.75 55-60 κιλα κιλα γαλαζια ματια, ωραιο προσωπακι, βυζαρες και κωλο για να την βαλεις στα 4
ενα καλοκαιρι που καναμε μαζι διακοπες ειχα λημαξει..ειχα κανει μαυρους κυκλους απο την μαλακια..Άτιμο πράγμα οι δεσμοί αίματος πολλές φορές ε;
Τύπε,την ποθώ ήδη.moνη της ειναι αυτη την περιοδο..2 μερες μεχρι να της περασει..
αχαχαα καλοοο εεεεε
περα απο την πλακα, 1.75 55-60 κιλα κιλα γαλαζια ματια, ωραιο προσωπακι, βυζαρες και κωλο για να την βαλεις στα 4
Τύπε κάνε κανά προξενιό.
Καιρός να τον χωρίσει τύπε.Μαλάκες ...
τώρα που είπατε για ξαδέλφες ...
έχω μια μακρινή ξαδέλφη ...
1,85 καστανόξανθο μαλλί κατσαρό φυσικό
με γκρί μάτια .....
και παντρεύτηκε έναν κοντό
μπατήρη που του τα χώνει κι όλας ...
πολύ τούβλα οι γυναίκες....
Έχω την εντύπωση(βασικά είμαι σίγουρος) ότι στην κλίμακα Lakis 33 καλύτερα να'σαι κοντός,μπατίρης κ πούστης παρά αριστερίζοντας.Καιρός να τον χωρίσει τύπε.
Δεν είμαι ούτε κοντός,ούτε μπατήρης
Δεν πιστεύω έχεις αντιρρήσεις για το άτομό μου;
Τύπε γιατί μου γαμάς τα προξενιά;Έχω την εντύπωση(βασικά είμαι σίγουρος) ότι στην κλίμακα Lakis 33 καλύτερα να'σαι κοντός,μπατίρης κ πούστης παρά αριστερίζοντας.
Καιρός να τον χωρίσει τύπε.
Δεν είμαι ούτε κοντός,ούτε μπατήρης
Δεν πιστεύω έχεις αντιρρήσεις για το άτομό μου;
Όχι εγώ,η ψήφος σου.Τύπε γιατί μου γαμάς τα προξενιά;
Έχω την εντύπωση(βασικά είμαι σίγουρος) ότι στην κλίμακα Lakis 33 καλύτερα να'σαι κοντός,μπατίρης κ πούστης παρά αριστερίζοντας.
Σωστόοοοοςκαι τώρα χρήσιμη θα ήταν ...
Σωστόοοοος
Ασχετο.για να μην παρεξηγούμαι ....
και ως παντρεμενη
φαντάζεσαι με τι παντρεμένες βγαίνει για καφέ .....
Αυτοί που χώνονται κι όχι αυτοί που κοιτάνε σαν κότες προφανώς