Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.628
- Πόντοι
- 1.046
Πρώην γκόμενα του Λάμπρου Κωνσταντάρα του εγγονού.Κολλητή της Κατερίνας Λιόλιου(τραγουδίστρια).Πολλα φετινά βιντεο από Μύκονο από αυτές τις 2 με το γνωστό προμοταρισμα του τοπικού καναλιού.Τύπισσα που ψοφαει για δημοσιότητα ακόμη βέβαια είναι στο ξεκίνημα.Τι ειναιτουτο παλι
ξερω οτι ξερεις πολλα.ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.Ρε τι γαμαγε ο σάπιος
2η φωτο, στο βαθος με το βυτιο ειναι ο κουταβουλιας...
Τακαρε χαθηκαμε γαμω την καταδικη μου γαμω...κοντοκαμπινο scania κοφα ειναι αυτο.παιζει να ειναι μετατροπη2η φωτο, στο βαθος με το βυτιο ειναι ο κουταβουλιας...
παιρνει ματι....
στα οχηματα σε εμπιστευομαι με κλειστα ματια....τοσα χρονια βυτιο με σκατα κυκλοφορουσες....Τακαρε χαθηκαμε γαμω την καταδικη μου γαμω...κοντοκαμπινο scania κοφα ειναι αυτο.παιζει να ειναι μετατροπη
σκουπιδιαρικο δεν ειναι βυτιο.
στα οχηματα σε εμπιστευομαι με κλειστα ματια....τοσα χρονια βυτιο με σκατα κυκλοφορουσες....
που τετοια τυχη.θα ημουν τωρα εφοπλιστης της ασφαλτου.θα τις επαιζα στα ισα με ΝΙΠΛΑΡΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ?στα οχηματα σε εμπιστευομαι με κλειστα ματια....τοσα χρονια βυτιο με σκατα κυκλοφορουσες....
πουλαει το σκατο τυπε...πουλαει...που τετοια τυχη.θα ημουν τωρα εφοπλιστης της ασφαλτου.θα τις επαιζα στα ισα με ΝΙΠΛΑΡΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ?
Εδω το καλο βοδινοΡε φίλε,τι είναι αυτό το ζωάδι?!Πήγε βράδυ έξω από τον Πατσέα να δείξει τα κρέατα της για να πει τι???????
αγορασε οσο προλαβαινεις πριν ανεβει η τιμη.πουλαει το σκατο τυπε...πουλαει...
Να την εμβολιασουμε ολοι μαζι.αρρωστο πουτ@νακι..
Πρώην γκόμενα του Λάμπρου Κωνσταντάρα του εγγονού.Κολλητή της Κατερίνας Λιόλιου(τραγουδίστρια).Πολλα φετινά βιντεο από Μύκονο από αυτές τις 2 με το γνωστό προμοταρισμα του τοπικού καναλιού.Τύπισσα που ψοφαει για δημοσιότητα ακόμη βέβαια είναι στο ξεκίνημα.