Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 216
Ναι, πρόσεξε μην πάθεις αναφυλαξια με αυτά που διαβάζεις!
Ναι, πρόσεξε μην πάθεις αναφυλαξια με αυτά που διαβάζεις!
Τι γιατροι και αναρρωτικες και αηδιες.Ναι, πρόσεξε μην πάθεις αναφυλαξια με αυτά που διαβάζεις!
Θέλω δύο 3ημερα τυπε μου. Δεν με εξυπηρετούν οι 5 μέρες συνεχόμενες. Και πέρα από αυτό, δεν παίζει πια άδεια COVID. Αυτά τελείωσαν πέρσι...Τι γιατροι και αναρρωτικες και αηδιες.
Πες στον φαρμακοποιο σου να σε περασει στο συστημα οτι εχεις κορωνοιο και εχεις 5 μερες αδεια κατ' ευθειαν.
Τι λες χριστιανε μου? Ποια τελειωσαν? Αν εχεις covid θα πας στη δουλεια σου? Σοβαρολογεις?Θέλω δύο 3ημερα τυπε μου. Δεν με εξυπηρετούν οι 5 μέρες συνεχόμενες. Και πέρα από αυτό, δεν παίζει πια άδεια COVID. Αυτά τελείωσαν πέρσι...
Πέρα από την πλάκα, υπάρχει πραγματικός ορθοπαιδικός με το δικό σου νικ...Ρε τυπε τραβα σε κανένα νοσοκομείο, πες ότι σε έχει πάει αίμα απο το πρωι και έκανες και 2 φορές εμετό πριν κανενα 2ωρο, θα σου βαλουν λίγο ορισμοί μα σε ισιωσουν και θα σου γράψουν κανένα τριήμερο στο πολύ χαλαρό. Η τραβα σε κανένα ορθοπεδικά και πες του ότι πονάει η μέση.
Στάνταρ, η μέση είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται!Αν δεν βρεις μιλημένο από την κοινότητα-επιστημονική ομάδα ,πηγαινε σε έναν οποιοδήποτε ιδιώτη ορθοπεδικό και πες οτι σε πονάει η μέση και θα σου γράψει στάνταρ 3 μέρες.
Καλησπέρα στους καυλιάρηδες του φόρουμ!
Λοιπόν, μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό!
Έχουμε κανένα γιατρό υπόψιν που να γράφει αβλεπεί αναρρωτική άδεια σε υγιείς?
Μιλάμε για βραχύχρονη άδεια (π.χ. 2-3 μέρες) και καλύτερα να είναι ιδιώτης για να πάρει το κασέρι
και να δώσει το χαρτί, χωρίς μα και μου!
Εάν είναι δύσκολο να ποσταριστεί το όνομα του γιατρού, ας μοιραστούμε τις πληροφορίες με π.μ.
Με συγκινεις τυπε,λογικα κατι μεταξυ καλαζαρ και περονοσπορου ειναι,με μια ειδικη αγωγη σε 3 μερες θα ειναι περδικι
Ναι, και μάλιστα σου έρχεται η βεβαίωση μέσω e-mail. Αλλά κάτι τέτοιο παίζει ρόλο γι αυτούς που θέλουνΧωρίς να θέλω να χαλάσω την όμορφη κουβέντα.
Μία παρένθεση θα κάνω και συνεχίστε ....
Ξέρετε ότι οι άδειες πλέον καταχωρούνται στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ;
Γιατί δεν παίρνεις κανονική άδεια;Θέλω δύο 3ημερα τυπε μου. Δεν με εξυπηρετούν οι 5 μέρες συνεχόμενες. Και πέρα από αυτό, δεν παίζει πια άδεια COVID. Αυτά τελείωσαν πέρσι...
Θένκς παίχτη μου! Μάλλον θα παίξω τέτοια μπαλιτσα!Πόνος στη μέση...είναι κάτι σαν πονοκέφαλος γκόμενας για να μην σου κάτσει...δεν αποδεικνύεται
Οπότε βουρ σε κανά δημοσιο και παραπονιέσαι για τη μέση.Αν δεν είναι κανας μαλακας την τσιμπήσεις την αναρρωτική.Αν πέσεις σε μαλακα,πας στον επόμενο.
Για να κουμπώσω επίδομα μη ληφθήσας άδειας, δηλαδή περίπου 50 ευρώ τη μέρα...Τύπε να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη μην μας φάει η αγωνία
Γιατί δεν παίρνεις κανονική άδεια;
Εδω ειμαστε!Φοβούνται τύπε μου σε δημόσιο νοσοκομείο, αν δεν σε γνωρίζουν ή δεν πας συστημενος.
Παίζει όμως και να έπεσες σε κάποιον που απλά δεν τα κάνει αυτά.
Σε ιδιώτες, ναι, είναι ευκολότερο.
Γνωστούς γιατρούς δεν έχεις, ατομικό γιατρό, οδοντίατρο, γνωστό γνωστού;