You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατροί που χορηγούν αναρρωτική με δωράκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Ελπίζω πως ναι! Κάποιο μέλος προσφέρθηκε ήδη κι ελπίζω να γίνει σύντομα η δουλειά!Τελικά έβγαλες άκρη με την άδεια;
Καλώς.Αν δεν βγάλεις άκρη,μου λεςΕλπίζω πως ναι! Κάποιο μέλος προσφέρθηκε ήδη κι ελπίζω να γίνει σύντομα η δουλειά!
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Πες στον παθολογο οτι πασχεις απο συνδρομο ευερεθιστου εντερου και πως εχεις κριση απο δοιαριες με επιπτωση τον πονο στο εντερο. Ζητα του 3 ημερες αδεια για να ηρεμισεις αλλα οτι φαρμακο σου γραψει αγορασε το για να μην τον εκθεσεις.
Θα στην γραψει τνν αδεια....
Θα στην γραψει τνν αδεια....
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.086
- Πόντοι
- 446
Άρα δεν παίρνουν μόνο οι πουτάνες δωράκι...
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 216
Φυσικά και υπάρχει.Υπάρχει γιατρός που δεν δίνει άδεια αν δεν του σκάσεις κάνα 20αρικακι.....πάμε καλά ρε
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.086
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα,Καλώς.Αν δεν βγάλεις άκρη,μου λες
έχω 20ήμερη αναρρωτική & θα ενδιαφερομουν για εξτρά 10 ημέρες, μήπως ξέρεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ???
Ευχαριστώ,
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τύπε όπως σε βλέπω αν πάρεις και την 10ήμερη μετά θα πάς για 6άμηνη..Καλημέρα,
έχω 20ήμερη αναρρωτική & θα ενδιαφερομουν για εξτρά 10 ημέρες, μήπως ξέρεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ???
Ευχαριστώ,
Προτείνω pregnancy test
Από νοσοκομειακό ιατρό για 10 σερί ημέρες,απευθύνεσαι είτε σε ορθοπεδικό ή σε ψυχίατρο, ειδικά αν εργάζεσαι στο δημόσιο.Για περισσότερα πμΚαλημέρα,
έχω 20ήμερη αναρρωτική & θα ενδιαφερομουν για εξτρά 10 ημέρες, μήπως ξέρεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ?
Τελικά σε εξυπηρέτησαν για την άδεια;Ελπίζω πως ναι! Κάποιο μέλος προσφέρθηκε ήδη κι ελπίζω να γίνει σύντομα η δουλειά!