You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Κώνστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 205840
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 492
- Εμφανίσεις 330K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.628
- Πόντοι
- 1.046
Και εγώ ικανή την έχω να ανέβασε όντως κάνα ρωγίδι επίτηδες για να γκαυλώσει κόσμο και να συζητηθεί.Οσο για αυτό που λες για τον Κωνσταντάρα όταν ο Ουγγαάρεζος μάλωσε μαζί του κάποια φάση φέτος,ο Ουύγγα τον ανέφερε ως εθνικό κερατά??Με τον Κωνσταντάρα δεν πρέπει να έχουν χωρίσει. Θεωρώ πως έχουν μια σχέση δούναι και λαβείν. Ποια 20αρα θα τα έφτιαχνε με χλεχλέ 38άρη αν δεν υπήρχε συμφέρον στη μέση; Όπως προκύπτει από το Instagram κάνουν μαζί διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή και στον τηλεφωνικό αριθμό που δηλώνει για να την κλείσουν ως DJ (εδώ γελάμε) στο Viber βγαίνει ο Κωνσταντάρας. Είναι σαφές, όπως λες, ότι λυσσάει για δημοσιότητα και για αυτό ανεβάζει συνέχεια περιεχόμενο προς τέρψιν του ανδρικού κοινού. Πάντως, έμπαινα χαλαρά με εξαίρεση την εκνευριστική φωνή!
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Και εγώ ικανή την έχω να ανέβασε όντως κάνα ρωγίδι επίτηδες για να γκαυλώσει κόσμο και να συζητηθεί.Οσο για αυτό που λες για τον Κωνσταντάρα όταν ο Ουγγαάρεζος μάλωσε μαζί του κάποια φάση φέτος,ο Ουύγγα τον ανέφερε ως εθνικό κερατά??
Ό,τι και να λέμε για τον Κωνσταντάρα, μια χαρά μουνάκια έχει κυκλοφορήσει, κερατάς ή μη. Όσο για τον Ουγγαρέζο πραγματικά χέστηκα, τον βλέπεις και λες τι κάνει αυτός ο σκατόφατσας στη τηλεόραση και παρ’ όλα αυτά και αυτός έχει αξιογάμητες γκόμενες στο ενεργητικό του. Τελικά, είναι όλα θέμα περιβάλλοντος.
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Δεν έχει χαρίσει μόνο ρωγίδια...
Ανεβάζει κατά καιρούς διάφορα όμορφα και μετά λέει κάτι του τύπου "δεν βλέπω τι ανεβάζω κτλ".
Αυτό με τον μπουχέσα είναι θλιβερό.
Και εκπομπές στην ΕΡΤ, και σε ιδιωτικά κανάλια και σπρώχνει τα ωραιότερα μουνιά.
Επειδή είναι ανιψιός του Λάμπρου.
Το έχει πιάσει το νόημα.
Ανεβάζει κατά καιρούς διάφορα όμορφα και μετά λέει κάτι του τύπου "δεν βλέπω τι ανεβάζω κτλ".
Και εκπομπές στην ΕΡΤ, και σε ιδιωτικά κανάλια και σπρώχνει τα ωραιότερα μουνιά.
Το έχει πιάσει το νόημα.
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
από χθες όλοι ψάχνουμε αυτό το βίντεο, η γκόμενα είναι εργαλείο οτι και να λέμε
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Εργαλείο όπως το λες...Ασταματητες είναι ορισμένες...
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 14.936
δυνατο χορτοκοπτικο σου λεω..για πολυ εξαλλο κοριτσι λεμε και φακα μεγαλη.Εργαλείο όπως το λες...Ασταματητες είναι ορισμένες...
χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει.
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Έτσι αυτές θέλουμε..!δυνατο χορτοκοπτικο σου λεω..για πολυ εξαλλο κοριτσι λεμε και φακα μεγαλη.
χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει.
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.628
- Πόντοι
- 1.046
Εγγονός του είναι τυπε.Δεν έχει χαρίσει μόνο ρωγίδια...
Το έχει πιάσει το νόημα.
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Όλες αυτές έτσι είναι.Δηλαδη συνήθως...Είναι πολύ ωραία γκόμενα αλλά από την εκπομπή με τον Γεωργαντά κατάλαβα ότι είναι λίγο εως πολύ χαζουλα
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Γκαυλιάρα!!
Φαντάσου να την έχεις γκόμενα, όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι να συνομιλεί με το διαδίκτυο. Τάχα μου δήθεν δεν ξέρει τι βγάζει και τυχαία βάζει τα δάχτυλα των ποδιών της μέσα στο κάδρο και παίζει με το κάτω μέρος του μαγιό. Δεν λέω, αξιογάμητη γκόμενα, αλλά δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση με τις/τους «influencers». Τις προάλλες πέτυχα δυο σούργελα έξω από το σπίτι μου να τραβάνε φωτογραφίες η μία την άλλη εναλλάξ για τα σόσιαλ και να αναρωτιούνται πόσους κοινούς ακολούθους έχουν. Προς στιγμήν σκέφτηκα να τους κάνω ένα photobomb, αλλά ούτε αυτό δεν άξιζαν! Τουλάχιστον, κάποιες/κάποιοι όπως αυτή βγάζουν λεφτά ή έστω κάποια οφέλη (τσάμπα διαμονή, ρούχα κλπ.) από αυτό και δικαιολογούνται, όλοι οι άλλοι είναι απλώς ψώνια - νάρκισσοι.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 14.936
κουκλε εγω πιστευω οτι μας παει στην αιγινα χωρις να βραχουμε η κορασιδα. ετσι ειναι οι χαζουλες?Είναι πολύ ωραία γκόμενα αλλά από την εκπομπή με τον Γεωργαντά κατάλαβα ότι είναι λίγο εως πολύ χαζουλα
γατα ορθια ειναι απλα πηγαινει την δοκιμασμενη συνταγη της χαζο-bimbo.
εμεις οι αντρες κοιμομαστε δυστυχως ορθιοι και πληρωνουμε και ξενοδοχειο.
φιλικα παντα.
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.628
- Πόντοι
- 1.046
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
Δηλαδη οποια ειναι η γαμιεται με καποιον "γνωστο" γινεται αυτοματα και ελληνιδα διασημη?
Καντε και εμενα γιατι πριν πολλα χρονια γαμουσα μια τραγουδιαρα (τωρα ειναι 47 περιπου) που εχει τα παλια της τραγουδια στο youtube, και απο τι ειδα προς εκπληξη μου γραφει στιχους, και ειδα και σε εναν τραπερ γνωστο...
Καντε και εμενα γιατι πριν πολλα χρονια γαμουσα μια τραγουδιαρα (τωρα ειναι 47 περιπου) που εχει τα παλια της τραγουδια στο youtube, και απο τι ειδα προς εκπληξη μου γραφει στιχους, και ειδα και σε εναν τραπερ γνωστο...
Decipher
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 201
Δηλαδη οποια ειναι η γαμιεται με καποιον "γνωστο" γινεται αυτοματα και ελληνιδα διασημη?
Αυτό που λες δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη, τις αφορά όλες (και όλους). Τον πήχη της διασημότητας τον βάζει κανείς όπου θέλει: υπάρχουν διάσημοι Α’ κλάσης, Β’ κλάσης, κ.ο.κ. Η συγκεκριμένη βγαίνει στην τηλεόραση και στο ίντερνετ και προσπαθεί ανελιχτεί. Άλλωστε, διασημότητα χωρίς δημοσιότητα δεν υπάρχει και η συγκεκριμένη το στόρι το δουλεύει πολύ. Τα πρότυπα της παλιάς εποχής περί διασημότητας έχουν καταργηθεί, σήμερα βγαίνεις στο Survivor και από εκεί που δεν σε ήξερε ούτε η μάνα σου διαφημίζεις μπισκότα στο Instagram και μπορεί να χτυπήσεις και εκπομπή, αρκεί να χειριστείς καλά τις καταστάσεις και να σε θέλει και η τύχη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 413
- Εμφανίσεις
- 180K