iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Καλησπέρα φίλε. Μια χαρά, εσύ την έχεις πείσει τη νύφη ή ακόμη;κουμπαρε τι κανεις?
Καλησπέρα φίλε. Μια χαρά, εσύ την έχεις πείσει τη νύφη ή ακόμη;κουμπαρε τι κανεις?
Είναι οκ άτομα αλλά δεν εμπιστεύονται τους ξένους, μην το κάνεις θέμα. Εδώ μπορείς ελεύθερα να γράψεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου, εξάλλου μην ξεχνάς τον αρχικό σου στόχο, την καρδιά της Έλενας, συγκεντρώσου λοιπόν σε αυτόειχα λιγα νευρα με τα φιλαρακια σου,και για να μη γινει καμια ζημια στο νημα της Ελενας,δεν εκανα κινηση!Γιατι δεν εστελνες ενα πμ,να μου πεις για εκει μεσα?
Αυτο το <<απολυτη γυναικα>> καπως με καθεται Θα προτιμουσα ενα πιο προσγειωμενο επιθετο.προσπαθω να δωσω λιγο χρωμα να γελασουμε,για να περνα η ωρα!Η καρδια της απολυτης γυναικας,δεν ανηκει σε κανενα...
Καλά κάνεις, το γέλιο είναι το μυστικό της μακροζωίας και της ευτυχίας!!!προσπαθω να δωσω λιγο χρωμα να γελασουμε,για να περνα η ωρα!Η καρδια της απολυτης γυναικας,δεν ανηκει σε κανενα...
Καλησπέρα Βράσαμε και σήμερα, τουλάχιστον δεν είμαστε όπως στη Βόρεια Ευρώπη (μερικά χρόνια πριν αυτό θα ακουγόταν σαν ανέκδοτο)Αυτο το <<απολυτη γυναικα>> καπως με καθεται Θα προτιμουσα ενα πιο προσγειωμενο επιθετο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
υγ.<<προσπαθω να δωσω λιγο χρωμα να γελασουμε,για να περνα η ωρα!>>. Και πολυ καλα κανεις ;) ;)
Οταν μαλιστα σ αυτο το site στο κοντινο παρελθον εχουν γινει τα απιστευτα με κλωνους, τσακωμους ,ιντριγκες, βρισιδια κλπ κλπ .. Γενικως εικονες απειρου καλους . Ολοκληρες σελιδες μαζι με τα σχολια και αυτους που τα εγραψαν εχουν σβηστει....Είναι οκ άτομα αλλά δεν εμπιστεύονται τους ξένους, μην το κάνεις θέμα. Εδώ μπορείς ελεύθερα να γράψεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου, εξάλλου μην ξεχνάς τον αρχικό σου στόχο, την καρδιά της Έλενας, συγκεντρώσου λοιπόν σε αυτό
Απο Δευτερα και μεχρι Πεμπτη λεει θα μας επισκεφτει και εμαςΚαλησπέρα Βράσαμε και σήμερα, τουλάχιστον δεν είμαστε όπως στη Βόρεια Ευρώπη (μερικά χρόνια πριν αυτό θα ακουγόταν σαν ανέκδοτο)
Το κακό είναι ότι έχουν μπαναριστεί και άτομα που δεν έβρισαν ούτε κλώνοι ήταν, υποθέτω μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... Φευ...Οταν μαλιστα σ αυτο το site στο κοντινο παρελθον εχουν γινει τα απιστευτα με κλωνους, τσακωμους ,ιντριγκες, βρισιδια κλπ κλπ .. Γενικως εικονες απειρου καλους . Ολοκληρες σελιδες μαζι με τα σχολια και αυτους που τα εγραψαν εχουν σβηστει....
Παρα πολλοι χρηστες δε , εχουν μπαναριστει τον τελευταιο χρονο
της προσιτής αξιόλογης κ συζητησιμης γυναίκας είναι καλύτερο?Αυτο το <<απολυτη γυναικα>> καπως με καθεται Θα προτιμουσα ενα πιο προσγειωμενο επιθετο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
υγ.<<προσπαθω να δωσω λιγο χρωμα να γελασουμε,για να περνα η ωρα!>>. Και πολυ καλα κανεις ;) ;)
Ωραία, θα ζητήσω από τον αγαπητό amjik να με μάθει ψαροντούφεκο, θα βουτήξω Δευτέρα πρωί και θα βγω ξανά Πέμπτη βράδυΑπο Δευτερα και μεχρι Πεμπτη λεει θα μας επισκεφτει και εμας
ΚαλοοοοΩραία, θα ζητήσω από τον αγαπητό amjik να με μάθει ψαροντούφεκο, θα βουτήξω Δευτέρα πρωί και θα βγω ξανά Πέμπτη βράδυ
Προσυπογράφωτης προσιτής αξιόλογης κ συζητησιμης γυναίκας είναι καλύτερο?
Θεωρω πως ναιτης προσιτής αξιόλογης κ συζητησιμης γυναίκας είναι καλύτερο?
δελφίνι μου εσυΩραία, θα ζητήσω από τον αγαπητό amjik να με μάθει ψαροντούφεκο, θα βουτήξω Δευτέρα πρωί και θα βγω ξανά Πέμπτη βράδυ
καλησπέρα κούκλα μου πως είσαι?Θεωρω πως ναι
Καλησπερα maik :-* :-*
Μια χαρα μουσκεμα . ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΦΟΥκαλησπέρα κούκλα μου πως είσαι?
Χαχαχαχα...δελφίνι μου εσυ
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά προηγείται καθότι παλιοσειράαλλος ενας,στην καψουροσειρα!Παρακαλω,να προμηθευτειτε νουμερακι,προς δικη σας διευκολυνση!
Οι μαθηματικοί θα φρίξουν με αυτό που θα πω, αλλά το απόλυτο είναι σχετικό :SΘεωρω πως ναι
Aλλωστε το απολυτη γυναικα ειναι ενας ορος λαθος κατ εμε ... Ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα τι θεωρει ο καθενας απολυτο. Και δεν υπαρχουν στανταρντς γι αυτο....
Καλησπερα maik :-* :-*
πίστεψε με φέτος ούτε κ μεναΜια χαρα μουσκεμα . ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΦΟΥ