iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μούσκεμα κι εσύ;πίστεψε με φέτος ούτε κ μενα
Μούσκεμα κι εσύ;πίστεψε με φέτος ούτε κ μενα
Ποτε δεν πιστεψα στο απολυτο σαν εκφραση αλλα και σαν νοημα .. Δεν με καλυπτειΟι μαθηματικοί θα φρίξουν με αυτό που θα πω, αλλά το απόλυτο είναι σχετικό :S
παππουλη σεβασμός στους γεροντότερουςαλλος ενας,στην καψουροσειρα!Παρακαλω,να προμηθευτειτε νουμερακι,προς δικη σας διευκολυνση!
Εμα ... Δεν μπορεις να κατσεις χωρις ac, τρεχεις απο παντου .... >Μούσκεμα κι εσύ;
σταω... Σταω...Μούσκεμα κι εσύ;
Ποτε δεν πιστεψα στο απολυτο σαν εκφραση αλλα και σαν νοημα .. Δεν με καλυπτει
Ετσι να το δεχτω .. Το εθεσες σε υποκειμενικο επιπεδο !!ο καθενας,την απολυτη γυναικα,καπως την εχει στο μυαλο του!Εγω την βρηκα στα ματια σου
καλά εσύ δεν φτάνει που είχες ανοικτή την κανουλα κ εσταζες σαν βρύση ήρθε κ ο καύσωνας.... Πλυμηρες λένε στην Αθήνα αληθεύει?Εμα ... Δεν μπορεις να κατσεις χωρις ac, τρεχεις απο παντου .... >
Μια χαρα μουσκεμα . ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΦΟΥ
μια χαρά είναι έχω καμία 30ααρια γεννησαρικα τουλάχιστον όσο μπορείς να καταλάβειςmaik,απ το κεφαλι μου και πανω!Σου δινω και τη θεση μου,θα ερθει και εμενα η σειρα μου!(Τα ψαρακια σου,τι κανουν?)Εναι η εποχη για γεννητουρια τωρα!Εγω νονος!!!
Καλυτερα δεν μπορουσε να γραφτει !!Δεν είναι τυχαίο ότι στη σύνταξη απόλυτος είναι ο όρος που δεν συνδέεται με κανέναν άλλο όρο της πρότασης, ίσως γιατί ο απόλυτος ακόμη κι αν υπήρχε θα έμενε μόνος, δέσμιος του υπέρτατου εγωισμού του...
Αααα δεν σου αρεσει το καλοκαιρι;;; και τις ξεκολες φωτο στην παραλια γιατι τις βγαζεις μαρή .χαχαχα
οχι πως δεν μου αρεσουν-δεν ξερω εαν και κατα ποσο γινομαι αντιληπτος
ΗΟΑΧ... Μην τους ακουςΔκαλά εσύ δεν φτάνει που είχες ανοικτή την κανουλα κ εσταζες σαν βρύση ήρθε κ ο καύσωνας.... Πλυμηρες λένε στην Αθήνα αληθεύει?
Το τερπνόν μετά του ωφελίμουΤις βγαζω γιατι ειμαι που ειμαι μισοξεβρακωτη. Δεν βγαζω κ μια φωτο λεω να δεσει το γλυκο ?
και γλιτώνεις κ από το...Τις βγαζω γιατι ειμαι που ειμαι μισοξεβρακωτη. Δεν βγαζω κ μια φωτο λεω να δεσει το γλυκο ?
Εγώ πάντως λατρεύω το καλοκαίρι. Πειρασμοί παντού...Αααα δεν σου αρεσει το καλοκαιρι;;; και τις ξεκολες φωτο στην παραλια γιατι τις βγαζεις μαρή .χαχαχα
οχι πως δεν μου αρεσουν-δεν ξερω εαν και κατα ποσο γινομαι αντιληπτος
Ουδέποτε εζητήθη αυτό σε αυτή τη σελίδα, την 3213 εννοώΚαι γλιτώνεις κ από το...
Τις βγαζω γιατι ειμαι που ειμαι μισοξεβρακωτη. Δεν βγαζω κ μια φωτο λεω να δεσει το γλυκο ?
εσύ κρύβε λόγια γιατί ο Κούλης είπε αύξηση φόρων στα ΔΧ κανόνισεΕτσι να το δεχτω .. Το εθεσες σε υποκειμενικο επιπεδο !!
Ομως σου εφιστω την προσοχη ως προς το οτι δεν ειμαι ιδιωτικης <<χρησεως>>... κατι το οποιο μπορεις να δημιουργησει, θεματα στο μυαλο σου . ;) ;)