blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.869
- Πόντοι
- 26.096
Αχ μωρε μπλιζ μου ... Ονειρο μου ειναι να παω :- Ισως του χρονου αν πανε καλα τα πραγματα..
Τι να πεις γι αυτο το τραγουδι τα λεει ολα μονο του
:-*
Αχ μωρε μπλιζ μου ... Ονειρο μου ειναι να παω :- Ισως του χρονου αν πανε καλα τα πραγματα..
Πρότασή μου να προτιμήσετε τη Νέα Ορλεάνη. Είναι ίσως η μοναδική πόλη που (ακόμα και σήμερα) διαθέτει χρώμα και χαρακτήρα.Αχ μωρε μπλιζ μου ... Ονειρο μου ειναι να παω :- Ισως του χρονου αν πανε καλα τα πραγματα..
Να τους αφήσεις ενα μηνα χωρις φωτο,Λες ε ???
Δεν με ερχεται κατι αλλο. Τι να κανω
Που σας χάνω, που σας βρίσκω, όλο εδώ σαλιαριζετε.
Που σας χάνω, που σας βρίσκω, όλο εδώ σαλιαριζετε.
Είμαι παππούς, κύριε και η σιελόρροια είναι ίδιον της ηλικίας μου ... Τρισφευ!
Θέλουμε φωτό της Έλενας με την σφουγγαρίστρα την ώρα που σφουγγαριζει τους σιελους των ραμολιμεντων
Απειλείσαι ότι δεν θα ξανά δείξεις κωλο και βυζί ,να δεις πως ηρεμούν τα πράγματα..Λες ε ???
Δεν με ερχεται κατι αλλο. Τι να κανω
Εγώ πάντως τον άλλο μήνα Έλενα θα ανεβασω φώτο από τα εξωτικά κουφονησια(πάνω και κάτω) να σε φτιάχνω τη διάθεση. Δεν είναι σωστό μόνο εσύ να φτιάχνεις τη δική μου. Λίγο ακόμα για διακοπές!!!
Απλά πατάς πρόσθετες επιλογές και επιλέγεις τη φωτογραφία φίλε...και εγω θελω να ανεβασω καμια φωτο αλλα πολυ δυσκολο συστημα εχει το μπουρδελο για φωτο
Η ζωή είναι άδικη. Φευ...Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε!
όχι Ιούλιο πάω Αύγουστο Αθήνα δυστυχώςκουφονησια μεσα στο αυγουστο με τα μελτεμια ?
εγώ ακόμα ψάχνω να μάθω πως ανεβάζεις τραγουδιαΑπλά πατάς πρόσθετες επιλογές και επιλέγεις τη φωτογραφία φίλε...
εγώ ακόμα ψάχνω να μάθω πως ανεβάζεις τραγουδια
Αύγουστο είναι τρέλα στην Αθήνα. Τα call girls δεν έχουν πολλή δουλειά, κλείνεις όποια θες όποτε θες και πας σφαίρα στο hotel με άδειους δρόμουςόχι Ιούλιο πάω Αύγουστο Αθήνα δυστυχώς