Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ουυυυυ θα βγουν μαχαιρια :- ..... ΞΑΝΑ ΡΕΦΡΕΝτραβα αρμεξε κανα πακιστανο εργατη μωρη βρωμογεροντοπουστα!!!!
Ουυυυυ θα βγουν μαχαιρια :- ..... ΞΑΝΑ ΡΕΦΡΕΝτραβα αρμεξε κανα πακιστανο εργατη μωρη βρωμογεροντοπουστα!!!!
Απο που ορμωμενος καταληγεις σε αυτο το συμπερασμα γλυκητατε ανονουλι μου
Μια ειναι η Θεσσαλονικη οχι βορεια και νοτια
Καλημερα στα καρντασια :-* :-* :-*
υπάρχει το. Bourdela χωρίς το Com έξω από εδωΛες να μην υπαρχει Ξερω γω Και εγω πληροφοριες μετεφερα
Καλημερα :-*
Να προσεχεις ομως παιδι μου ... Μην διακτινιστεις σε καμμια καντινα στην παραλιακηζητώ η Yamaha!!!
Το ιδιο ειναι. Virtual reality (εικονικη πραγματικοτητα) ειναι κι αυτο ;) ;)υπάρχει το. Bourdela χωρίς το Com έξω από εδω
προσεχω αφού με ξέρεις είμαι ήσυχο παιδάκι και καλό. Τηρώ τον κοκ και τους νόμους γραπτούς και άγραφους.παραλιακη δεν νομίζω να έχει. Καντίνες ποια... Κλαψ κλαψΝα προσεχεις ομως παιδι μου ... Μην διακτινιστεις σε καμμια καντινα στην παραλιακη
Εχει μια καλη ιερα οδο ...προσεχω αφού με ξέρεις είμαι ήσυχο παιδάκι και καλό. Τηρώ τον κοκ και τους νόμους γραπτούς και άγραφους.παραλιακη δεν νομίζω να έχει. Καντίνες ποια... Κλαψ κλαψ
ΕυχαριστωΚαλό σας ταξίδι κυρία
κάνω διατροφή και γυμνάζομαι και τρώω σαν αρχαίος Σπαρτιάτης για πολλούς λόγους αλλά και ένεκα καστιγκ. Άμα θες να με βάλεις σε πειρασμό πες κάνα καλό salad barΕχει μια καλη ιερα οδο ...
Δηλαδή έχεις αποκαταστήσει την τάξη?
Εξάρχεια[move]εξάρχιδα[/move] έγινε εδώ.
Λες ε ???Δηλαδή έχεις αποκαταστήσει την τάξη?
Εξάρχεια έγινε εδώ.