a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 398
- Πόντοι
- 21
Ωραίο κώλο γαμησι.
Γεια σου Πανάγο γίγανταΚαλημέρα καλή Κυριακή
Τι μουναρα η Έλενα
Την βλέπω να επανέρχεται σύντομα στο κουρμπέτι η Έλενα-Σμαράγδα. Οι τελευταίες της φωτό στο ινστα είναι αρκετά΄΄ προκλητικές πλέον και με πολλά υπονοούμενα
Έπηξε να δουλεύει σερβιτόρα, τύπε και αποφασίζει να ξαναγυρίσει στα εύκολα λεφτά;Την βλέπω να επανέρχεται σύντομα στο κουρμπέτι η Έλενα-Σμαράγδα. Οι τελευταίες της φωτό στο ινστα είναι αρκετά΄΄ προκλητικές πλέον και με πολλά υπονοούμενα
Την βλέπω να επανέρχεται σύντομα στο κουρμπέτι η Έλενα-Σμαράγδα. Οι τελευταίες της φωτό στο ινστα είναι αρκετά΄΄ προκλητικές πλέον και με πολλά υπονοούμενα
Λίγο δύσκολο να επανέλθει,απέχει καιρό εκτός αλλά ποτέ μην λες ποτέ...Εγώ έχω καταλάβει ότι διαφημίζει το only fans της. Έχει χάσει κόσμο με τα 15€ συνδρομή που ζητάει και ψάχνει για καινούργιους πελάτες. Δε θα με χαλαγε όμως να ξανά βγεί στο κουρμπετι, θα γουσταρα πολύ να την γαμησω.
Πολυ γελιο οταν αποκαλυπτονται η κρυβονταιμεγαλο αποθημενο απο εποχες rex θεσσαλονικη εκανε φουλ στα 150 ...μετα αρχισε τα σας παρακαλω δεν ειμαι αυτη ...κριμα γιατι οταν δινει κωλο στις ταινιες σκουζει απο καυλα
Έχω δει την κυρία στην Τσιμισκή. Μην πιανεστε κορόιδα. Σαν θεία είναι.