iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Κοίτα να ερωτευτείς και αυτή στο δικό μου avatar :Sμαικ,αυτην που εχεις για αβαταρ?την ξερεις?Ρε συ την ερωτευτηκα κι αυτη!
Κοίτα να ερωτευτείς και αυτή στο δικό μου avatar :Sμαικ,αυτην που εχεις για αβαταρ?την ξερεις?Ρε συ την ερωτευτηκα κι αυτη!
Δεν πιστευω κατι τετοιο .. Το εγραψα περισσοτερο παιρνοντας την ευκαιρια απο αυτο που εγραψες για να το διαβασουν κι αλλοι . Κατι που ισχυει για ολες τις κοπελλες βεβαια του χωρουΑν πιστευεις,οτι το μυαλο μου ειναι τοσο λιγο!Αλωστε,οταν μιλαμε για αποκλειστικοτητα,παντα οι γυναικες διαλεγουν...Και δεν εισαι "χρησεως"
Ετσι .... το σαξες στο τελοςΟυδέποτε εζητήθη αυτό σε αυτή τη σελίδα, την 3213 εννοώ
Είμαι καλός στο σιάξιμο, αν και ο κωλόγερος είναι καλύτερος ;)Ετσι .... το σαξες στο τελος
θα σου πω το εξήςμαικ,αυτην που εχεις για αβαταρ?την ξερεις?Ρε συ την ερωτευτηκα κι αυτη!
για αυτό το σχόλιο!!!θα σου πω το εξής
Αυτή είναι επεξεργασμένη φωτογραφία από κοπέλα που έκανε παλιά την δουλειά κ έμπαινε κ εδώ σε στυλ να δείχνει animation...
Η υπογραφή που έχω στο προφίλ ήταν δική της ιδέα
Κ από συγκεκριμένο λόγο
Κ γι'αυτό δεν την έχω αλλάξει ούτε θα την αλλάξω όσο έχω το προφίλ
Ίσως κάποιοι παλιοί να την θυμούνται μια ήταν η πρασινοματα ;)
Πάλι καλά που δεν είναι πόκεμον, αυτό θα ήταν πρόβλημαΔηλαδη καψουρευτηκα,(α,τη γυναικαμου,β την πρων κοπελα μου,και την φιλη της,την Ελενα,και ενα [move]cartoon[/move]! :-(
Έλα τσοπα ... Τσοπα...Δηλαδη καψουρευτηκα,(α,τη γυναικαμου,β την πρων κοπελα μου,και την φιλη της,την Ελενα,και ενα cartoon! :-(
δεν κατάλαβα το γιατί αυτό αλλά οκγια αυτό το σχόλιο!!!
Φίλε, αυτά που κάνει κάποιος για μια γυναίκα μπορεί να μοιάζουν μικρά αλλά ποτέ δεν είναι. Κι αυτό που έγραψες έδειξε χαρακτήρα, δεν χρειάζεται να το εξηγήσω πιο πολύ, οι εξηγήσεις συχνά θολώνουν την ίδια την πράξη...δεν κατάλαβα το γιατί αυτό αλλά οκ
Ωραίες εποχές, σκορπάγαμε τα χιλιάρικα με τη σέσουλα, τώρα μαζεύουμε κέρματαΈλα τσοπα ... Τσοπα...
Εξάλλου έχεις κάνει κ εσύ καρτούν πάνω στο θρυλικό χιλιάρικο
να είμαι ειλικρινής ρητορική ήταν η ερώτηση δεν περίμενα εξήγηση αλλά μια χαρά ήταν η δική σουΦίλε, αυτά που κάνει κάποιος για μια γυναίκα μπορεί να μοιάζουν μικρά αλλά ποτέ δεν είναι. Κι αυτό που έγραψες έδειξε χαρακτήρα, δεν χρειάζεται να το εξηγήσω πιο πολύ, οι εξηγήσεις συχνά θολώνουν την ίδια την πράξη...
ναι αλλά αν πούμε να γυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα κανένας δεν θα ψάξει να δει την αλήθεια όλοι θα ακούσουν όσους έχουν συμφέρονταΩραίες εποχές, σκορπάγαμε τα χιλιάρικα με τη σέσουλα, τώρα μαζεύουμε κέρματα
Η αλήθεια λένε είναι γυμνή γι' αυτό κι ο καθένας τη ντύνει με τα ρούχα της επιλογής τουναι αλλά αν πούμε να γυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα κανένας δεν θα ψάξει να δει την αλήθεια όλοι θα ακούσουν όσους έχουν συμφέροντα
Το παμε αυτόΠοτε δεν πιστεψα στο απολυτο σαν εκφραση αλλα και σαν νοημα .. Δεν με καλυπτει
Πολύ μεγάλο αυτό το ποστ σου Έλενα λέει όλοι την αλήθεια σε λίγα λόγια,όσο για την λέξει "χρήσεως"δε συμφωνώ δεν υπάρχουν αντικείμενα σε μία ερωτική συνεύρεση θα προτιμούσα την λέξει παροχή υπηρεσιών!!Δεν πιστευω κατι τετοιο .. Το εγραψα περισσοτερο παιρνοντας την ευκαιρια απο αυτο που εγραψες για να το διαβασουν κι αλλοι . Κατι που ισχυει για ολες τις κοπελλες βεβαια του χωρου
Καλα μεγαλη κουβεντα αυτο το <<χρησεως>>...
Τοσιαξα. (Και αυτό)Το τεκνον μετά του ωφελίμου
δηλαδη ρε παιχτη τι ζημια θα γινοτανεειχα λιγα νευρα με τα φιλαρακια σου,και για να μη γινει καμια ζημια στο νημα της Ελενας,δεν εκανα κινηση!Γιατι δεν εστελνες ενα πμ,να μου πεις για εκει μεσα?
Δεν αφήνετε τίποτα πλέον άσιαχτοΤοσιαξα. (Και αυτό)
Όχι, που δεν θα έβαζες Χάρρυ Κλυνν