anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
οχι,ερωτευμενος
;) ;) ;)
οχι,ερωτευμενος
;) ;) ;)
τώρα μαγειρεύω μεσημεριανό...θα της πας πρωινο?
μαλλον στρωνει τραπεζιγινεσαι πεζος.Μιλαμε για το μωρακι μου νομιζω!Επισης νομιζω,οτι μας εκλασε γαρ!
Μπα η πληροφοριες μου λένε ότι λιάζει την κορμάρα της ,και τραβάει φώτο γυμνόστηθη για το νήμαμαλλον στρωνει τραπεζι
τελικα τι εισαι σκληρος α ν τ ρ α ς ;) η αγαπουλης πολυ μας μπερδεύειςΔηλαδη κι αυτη,μια καλημερα,ενα κατι τις,δε μπορει να μας πει!?Μη κοιτας εγω που ειμαι υπερανω,και σκληρος μαζι της,Τα αλλα μελη που εχουν ευαισθησιες δεν τα σκεφτεται!?
εσυ μην φας :- εχουμε ζηνακι καμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;)Μπα η πληροφοριες μου λένε ότι λιάζει την κορμάρα της ,και τραβάει φώτο γυμνόστηθη για το νήμα
εσυ μην φας :- εχουμε ζηνακι καμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;)
ο κυριος χειλακιας ;) τελικα εισαι τρελο αγορι ;) για αυτο εχεις της κατακτήσεις σου
τσου ;) σου ειπα να γινεις αρχοντικος αγαπουλης τελικα ποτε ειναι ο γαμοςκαλα δε μου ειπες να αλλαξω?Σκληρος αγαπουλης Α male.
αντε παντρεψου εσυ ;) και θα σου βρω εγω κουμπαρα ;) να πηδαμε και την κουμπάρααυτος ο κουμπαρος,ο τσιγγουνης ολο το αναβαλει!
Για κουμπάρα θα πω στην μέλλουσα νύφη μου το Ζηνακι αν θέλει!!Για αυτο εισαι αρχηγος!Εισαι τρισμεγιστος,πελωριος!Να καπαρωσουμε την κουμπαρα,γιατι χαθηκε η νυφη?
εδω εχουμε τρελό σχημα να ακονισουμε το πιρούνι μαςΓια κουμπάρα θα πω στην μέλλουσα νύφη μου το Ζηνακι αν θέλει!!
Το καλύτερο!! μόνο τα πιρουνιά να ειναι στιβαρά για να μην σπάσουνεδω εχουμε τρελό σχημα να ακονισουμε το πιρούνι μας
εμενα ειναι απο τιτανιο ;) δεν σπαει δεν χαλαει εγγυηση εφ ορου ζωηςΤο καλύτερο!! μόνο τα πιρουνιά να ειναι στιβαρά για να μην σπάσουν
Έγινα και τσιγκούνης τώρα; Κι έλεγα να σας κάνω δώρο ταξίδι στις Μπαχάμεςαυτος ο κουμπαρος,ο τσιγγουνης ολο το αναβαλει!
εσυ στο ειπα σε βλεπω στο τελος με τουτον εδω να πηγαινης τοιχο τοιχοΈγινα και τσιγκούνης τώρα; Κι έλεγα να σας κάνω δώρο ταξίδι στις Μπαχάμες
Γιατί νομίζεις τον στέλνω Μπαχάμες; Να έχω το κεφάλι μου και όχι μόνο ήσυχοεσυ στο ειπα σε βλεπω στο τελος με τουτον εδω να πηγαινης τοιχο τοιχο
Έχουμε και υποχρεώσεις κύριετοσες ωρες που εσυ μας ηταν καλα?Πως να σε βγαζαμε απο την κρυψωνα σου εε?