iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Θα έχει πολλά επεισόδια η σειρά, εγκρίθηκε και δεύτερη σεζόνpapoulis 69
[move][size=40pt]παντρέψου να γαμήσουμε...[/size][/move]
Πάρε ποπ κορν
Θα έχει πολλά επεισόδια η σειρά, εγκρίθηκε και δεύτερη σεζόνpapoulis 69
[move][size=40pt]παντρέψου να γαμήσουμε...[/size][/move]
στον γάμο σας θα σας φτιάξω γαμωπίλαφο...γινεσαι πεζος.Μιλαμε για το μωρακι μου νομιζω!Επισης νομιζω,οτι μας εκλασε γαρ!
Τι; Κι άλλο δείπνο;μαλλον στρωνει τραπεζι
ε ναι αφου δεν παντρευεται ο papoulis 69 να φαμε κανα κοψιδι τουλαχιστονΤι; Κι άλλο δείπνο;
κρασί με σούπα δεν πάει μωρέ...θα πιω ενα κρασι στην υγεια σας κυριοι!
εντω μεταξυ,εχω αρχισει και πειναω,και πρεπει να επιθεωρησω τι γινεται στο bbq![size=30pt]Η νυφη[/size] σιγουρα μας ,και εδω κλαινε τη μοιρα μας!
μην το λες αυτο φιλαρακι ;) η γιδα κοκκινιστη με χωριατικο μακαρονι ειναι σουπεργιατι εγω με τι παω,με προβατινες?
Για να καταλάβω... για γάμο πάει ο συνομήλικος... ή για εκδρομή στα δερβενοχώρια;μην το λες αυτο φιλαρακι ;) η γιδα κοκκινιστη με χωριατικο μακαρονι ειναι σουπερ
Σωστός!!! Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι ως γνωστόνε ναι αφου δεν παντρευεται ο papoulis 69 να φαμε κανα κοψιδι τουλαχιστον
Θα έχει πολλά επεισόδια η σειρά, εγκρίθηκε και δεύτερη σεζόν
Πάρε ποπ κορν
μαλλον για δερβενοχωρια τον βλεπωΓια να καταλάβω... για γάμο πάει ο συνομήλικος... ή για εκδρομή στα δερβενοχώρια;
για εναλλακτικό τουρισμό...Για να καταλάβω... για γάμο πάει ο συνομήλικος... ή για εκδρομή στα δερβενοχώρια;
Σωστός!!! Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι ως γνωστόν
αγοράκια η κοριτσάκιατο menu εχει για σημερα,σεφταλιες (που αρεσουν και στην ελενα)και παιδακια.
μαλλον για δερβενοχωρια τον βλεπω
για εναλλακτικό τουρισμό...
στα μαλακά κρέατα είσαι...το menu εχει για σημερα,σεφταλιες (που αρεσουν και στην ελενα)και παιδακια.
Έτσι λένε φίλε μου, εγώ δεν έχω άποψη, έρωτας να είναι κι ας περνάει από όπου θέλειΑν νομίζεις οτι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, σκοπεύεις πολύ ψηλά
μετα ειναι για πνίξιμο οχι για χωνεψηΕ, τότε όχι γίδα κοκκινιστή με μακαρόνι...
Γίδα βραστή, με λεμονάκι, τζόλια, και τριμμένη γκίζα απο πάνω... κατα Βίλια μεριά, να κατέβει μετά για χώνεψη στο Αλεποχώρι στην παραλία
Μπορεί και τα δύο, μπορεί και τίποτα από τα δύο ;)Για να καταλάβω... για γάμο πάει ο συνομήλικος... ή για εκδρομή στα δερβενοχώρια;