TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι στη γειτονια της κυρα Λενας ολα τα σπιτια ειναι φρεσκοσοβαντισμενα.......
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι στη γειτονια της κυρα Λενας ολα τα σπιτια ειναι φρεσκοσοβαντισμενα.......
καταλαβα τελικα ολοι οι θεσ/νικης το εχετε το ψωνιο
τα ξερω πολυ καλα 10 χρονια εκει ... τα μωρα ;)Αν και δεν ειμαι Θεσσαλονικη εκει ειναι η πιο ερωτικη πολη τυπε, περνας απο μια τυχαια γειτονια τυπε και αναστεναζουν τα μπαλκονια "αχ βαχ".
Αν και δεν ειμαι Θεσσαλονικη εκει ειναι η πιο ερωτικη πολη τυπε, περνας απο μια τυχαια γειτονια τυπε και αναστεναζουν τα μπαλκονια "αχ βαχ".
Φιλε ειμαι 3 μερες επανω και εχω παθει αυχενικο ..απο τις αποτομες στροφες ... ωραιος κοσμος...πολυ ωραιος κοσμος...παρα ποκυ ωραιος κοσμος...
παρα , παρα , μα παρα, πολυ ωραιος κοσμοςΦιλε ειμαι 3 μερες επανω και εχω παθει αυχενικο ..απο τις αποτομες στροφες ... ωραιος κοσμος...πολυ ωραιος κοσμος...παρα ποκυ ωραιος κοσμος...
Ερχομαι σε λιγο ..Παω σουπερ μαρκετ να ψωνισω διαφορα υγιεινα τροφιματα
Εχουν βγει απειρα σλογκαν για τις Σαλονικιες , που βγαινουν για καφε το απογευμα...Ειναι πολυ περιποιημενος κοσμος, μερικες φορες περαν του οριου του κιτς βεβαια αλλα ο μεσος ορος περα απο τα ωραια χαρακτηριστικα ειναι οτι προσεχουν τον τροπο που εμφανιζονται εξω, ρισπεκτ τους.
ΝτροπηηηηηηηΤροφιματα; γιατι αν ψαχνεις για υγιεινα ροφηματα εδω ειμαστε.....
Υ.Γ. Ντροπη μου.
Δηλαδη τι θες να πεις ? οτι εισερχονται στο στομα μου διαφορα ροφηματα πλουσια σε πρωτεινες , αμινοξεα, και μεταλλα ?Τροφιματα; γιατι αν ψαχνεις για υγιεινα ροφηματα εδω ειμαστε.....
Υ.Γ. Ντροπη μου.
ασε το σουπερμαρκετ και ελα θεσσαλονικη! εχουμε πιο υγιεινα πραγματα εδω πανω ;ΡΕρχομαι σε λιγο ..Παω σουπερ μαρκετ να ψωνισω διαφορα υγιεινα τροφιματα
Δηλαδη τι θες να πεις ? οτι εισερχονται στο στομα μου διαφορα ροφηματα πλουσια σε πρωτεινες , αμινοξεα, και μεταλλα ?
αφου ειναι γνωστο οτι εισαι της υγιεινης διατροφης..!Δηλαδη τι θες να πεις ? οτι εισερχονται στο στομα μου διαφορα ροφηματα πλουσια σε πρωτεινες , αμινοξεα, και μεταλλα ?
Παντα...Εδω οτι λεμε εμεις τα δυο μενει μεταξυ μας ..Μην πας και τα μαρτυρησεις απο κει στους παππουληδες γιατι με εχουν για <<καλο>> κοριτσι, και δεν θελω να χαλασω την εικονα μου.Και δε σε χαλαει κιολας. Μεταξυ μας παντα.
Ναι βεβαια ..Με εξαιρεσεις ομως.. Εννοωντας κατι μπαρμπουνοφαγιες μετα διαφορων αλλων ανθυγιεινων εδεσματων..μπυρονια, τζατζικια, πανσετοειδη οστα θωρακως αμνοεριφιων και αλλα ρεζιλικια πραματααφου ειναι γνωστο οτι εισαι της υγιεινης διατροφης..!
Παντα...Εδω οτι λεμε εμεις τα δυο μενει μεταξυ μας ..Μην πας και τα μαρτυρησεις απο κει στους παππουληδες γιατι με εχουν για <<καλο>> κοριτσι, και δεν θελω να χαλασω την εικονα μου.
ζυγουρια και αλλα καταλαβα ;)Ναι βεβαια ..Με εξαιρεσεις ομως.. Εννοωντας κατι μπαρμπουνοφαγιες μετα διαφορων αλλων ανθυγιεινων εδεσματων..μπυρονια, τζατζικια, πανσετοειδη οστα θωρακως αμνοεριφιων και αλλα ρεζιλικια πραματα