Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Το τεταρτο
Another white night ?
Τέταρτο;
Το τεταρτο
Another white night ?
Προφιλ στο twiter ... Οπως και στο fb :-Τέταρτο;
προφιλ στο twiter ...
Αχ βρε γιαβρι μου ...Ειδα και μενα που ειμαι 36 ποσο μου κολλαει ..Ολα στο μυσαλο ειναι και κανουν σβουρες και ριχνουν τα επιπεδα μελατονινης ..Βραστα ενα πραμα >ΟΚ! Αφού σου ευχήθηκα, αυτό θα είναι και το τυχερό!
Δεν κολλάει ύπνος. Επακόλουθο της πολύ προχωρημένης ηλικίας μου... :-
ΟΚ! Αφού σου ευχήθηκα, αυτό θα είναι και το τυχερό! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ;)
Δεν κολλάει ύπνος. Επακόλουθο της πολύ προχωρημένης ηλικίας μου... :-
Αχ βρε γιαβρι μου ...Ειδα και μενα που ειμαι 36 ποσο μου κολλαει ..Ολα στο μυσαλο ειναι και κανουν σβουρες και ριχνουν τα επιπεδα μελατονινης ..Βραστα ενα πραμα >
Παω σιγα σιγα ..Δεν παει αλλο .. Σε αφηνω μ αυτο ..Παει με την ωρα , <<του πιο βαθεος σκοτους... Εκεινο πριν το ξημερωμα>> ;)
Καλο ξημερωμα να εχεις
Καλημερα γιαβρι μουκαλημέρα κυρία Έλενα με τα σοφοστικέ γυαλάκια σας !!
Θα ειναι γιαβρι μου .Καλημέρα Έλενα να είναι μία τέλεια μέρα.
Θα ειναι γιαβρι μου .
Γιατι ετσι το θελουμε , σε κοντρα των <<καιρων>> Ετσι δεν ειναι ??
έτσι όπως ακριβώς τα λέτε κυρία μου...
;) ;)έτσι όπως ακριβώς τα λέτε κυρία μου...
Ουυυυ ..Αν δεν βοηθαει ενα τριο τι βοηθαει...Βοηθάει και 'κάνα ' τρίο απ' ότι διάβασα ...
...........
......... .......... μαλλιά μεσαίου μήκους χάιδευαν τους γυμνούς άλαβάστρινους ώμους & τήν ερωτική γύμνια τους διέκοπταν τιράντες , μαλλιά κατάμαυρα, έβένινα & το δέρμα σφρηγιλό άφής πεντελικού μαρμάρου..... βόστρυχοι έρεβώδεις μέλανες αύτής ροδίζουσαι προδίδουσαι αίσχύνην, συστολήν & έμφανή σεμνότητα προσομοιάζουσα μέ την ρήση ............
......................έρως έρυθριά παρειάς νεανίδων......................
Μια απ τα ιδια και εδω... Εχουμε ομως λιακαδα στην καρδιαΚαλημέρα από την συννεφιασμένη Βόρεια Ελλάδα... (: