TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καλημερα ολη την ημεραΜια απ τα ιδια και εδω... Εχουμε ομως λιακαδα στην καρδια
καλημερα ολη την ημεραΜια απ τα ιδια και εδω... Εχουμε ομως λιακαδα στην καρδια
Ρε πανεξυπνε εσυ σπο ποτε το κοριτσι ΜΟΥ εγινε κοριτσι μας ?
λιγο ελειψα και πηρες αερα....
αυτό είναι δωσε θαρος στο χωριατη να σ ανεβει στο κρεβατι ...
Σε μιση ωρα ραντεβου θανατου στο φουρνο για τα ματια της ωραιας Ελενης.
Δεν μπορω ..ειμαι εκτος αθηνων...
Θυμισε μου να σε σκοτωσω αυριο
Ενταξει ρε μπρο, δεν εγινε τιποτα και αυριο μερα ειναι, αν μπορεις θυμησε το μου νωρις το πρωι να παω πρωτα μιση ωρα γυμναστηριο να σφιξω.
αν εχει καλες τυροπιτες πιασε 3-4 ;)Σε μιση ωρα ραντεβου θανατου στο φουρνο για τα ματια της ωραιας Ελενης.
Μην κουραστεις...δε θα παλεψουμε ..
Θα σε πυροβολησω
αν εχει καλες τυροπιτες πιασε 3-4 ;)
Εισαι σκληρος καργχιολης.
ούστ...!!!μαζευτηκατε εδω ολοι οι μπουγατσαδες και το κανατε εδω ο ενας ο τζακ νορρις ο αλλος ο λεωνιδας με τους 300ιους και ο αλλος ραντεβου στο φουρνο ημαρτον ρε
ούστ...!!!
μαζευτηκατε εδω ολοι οι μπουγατσαδες και το κανατε εδω ο ενας ο τζακ νορρις ο αλλος ο λεωνιδας με τους 300ιους και ο αλλος ραντεβου στο φουρνο ημαρτον ρε
Έβλεπε κανείς από τα γύρω σπίτια έτσι που κάθεσαι πάνω στο καπό; Γιατί να μη μένω εκεί κοντά;!!!!!Καλημερα στην μικροκοινωνια μας ... Με τα μιση και τα παθη της
μαζευτηκατε εδω ολοι οι μπουγατσαδες και το κανατε εδω ο ενας ο τζακ νορρις ο αλλος ο λεωνιδας με τους 300ιους και ο αλλος ραντεβου στο φουρνο ημαρτον ρε
Έβλεπε κανείς από τα γύρω σπίτια έτσι που κάθεσαι πάνω στο καπό; Γιατί να μη μένω εκεί κοντά;!!!!!
καταλαβα τελικα ολοι οι θεσ/νικης το εχετε το ψωνιοΕιμαστε σκληροι μυστες και χυστες τυπε, το νου σου