Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αντεχουμε φιλε συνοδοιπορε ..Θελω υψηλο φρονημα............
........... Οἰχαλίας ἅλωσις !!
... πάει τό θρέντ της κυρίας
Αντεχουμε φιλε συνοδοιπορε ..Θελω υψηλο φρονημα............
........... Οἰχαλίας ἅλωσις !!
... πάει τό θρέντ της κυρίας
Εννοειται, χωρια που τα ραμολια απο κει αν διαβασουν τετχοια πραγματα και φερουν εικονες στο μυαλο τους μπορει να μας μεινουν στα χερια ειτε απο υπεραιματωση ή απο τη συγκινηση των μακρινων αναμνησεων.
ζυγουρια και αλλα καταλαβα ;)
εφτασεεεεεεεεεεε ;)
και αυτα εννοω με την υγιεινη διατροφη.αντε και κανα μπακαλιαρακι απο τον αριστοΝαι βεβαια ..Με εξαιρεσεις ομως.. Εννοωντας κατι μπαρμπουνοφαγιες μετα διαφορων αλλων ανθυγιεινων εδεσματων..μπυρονια, τζατζικια, πανσετοειδη οστα θωρακως αμνοεριφιων και αλλα ρεζιλικια πραματα
info please !!και αυτα εννοω με την υγιεινη διατροφη.αντε και κανα μπακαλιαρακι απο τον αριστο
Ηρθε η σειρα μου στα τυρια - αλλαντικα...see tou later.. brothers and sisters
δεν ξερεις τα μπακαλιαρακια του αριστου?!! Θα σε μαλωσω...info please !!
Παντα...Εδω οτι λεμε εμεις τα δυο μενει μεταξυ μας ..Μην πας και τα μαρτυρησεις απο κει στους παππουληδες γιατι με εχουν για <<καλο>> κοριτσι, και δεν θελω να χαλασω την εικονα μου.
δεν ξερεις τα μπακαλιαρακια του αριστου?!! Θα σε μαλωσω...
Κυρια Ελενα..να σας ενημερωσω οτι υπεβαλα προταση ενοποιησηςτων νηματων
Και την απονομη σε σας ειδικου μεταλιου εξαιρετων πραξεων ...
Και να μη μιλας σε αυυον τον ξεβρακωτο...
Αυριο θα βλεπει τα ραδικια αναποδα...
1. Σιγα μη χαραμισουμε το διαμαντι μας στο νημα των γεροξεκουτηδων.
2. Θα μου κλα τα φρυ.
ειναι μεγαλος μαστορας ο τυπος. ειδικα παλαιοτερα, γιατι ως ειθισται δυστυχως ολοι χαλανε την ποιοτητα τους με την παροδο των χρονων αλλα αυτος ενταξει ακομα καλα κρατειΔυνατος ο παικτης.
1. Σιγα μη χαραμισουμε το διαμαντι μας στο νημα των γεροξεκουτηδων.
2. Θα μου κλα τα φρυ.
Αμα ειμαστε γεροξεκουτηδες να μην ξαναρθεις ουτε στο νημα ουτε στο ΚΑΠΗ.
Μισο λεπτο να παραγγειλω μια φασολαδα..και ερχομαι.
μπρο??? χαχααχ δεν νομιζω ο γερος να σε πιανει μανΕρχομαι μεχρι να ανεβασω την Ερι στην κορυφη της ιεραρχιας και να γινει επιτελους το νημα της νιοτης και της φρεσκαδας.
Με τη φασολαδα αρμυρο μην ξεχασεις μπρο.
.........
.......... ό κύριος έξκαλιμπερ άνθίστατο σθεναρώς στην έκπάγλου ώραιότητος κυρία ή όποία τόν ύπεδέχθη με καταφανή χαρά τονιζοντάς του τάς συνεχείς άρνήσεις ,πού θά είχε άπό τήν μή έρωτική συνεύρεση πού άοιδοί τών παπππππούληδων έξυμνούσαν....................
καλό μεσημέρι......
Επιαης κτητικες αντωνυμιες ( μου ..μας κλπ ) μπορουν να χρησιμοποιουν μονο οσοι εχουν 7 αστερια..και ειναι ντυμενοι..εσυ δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις...